Πιο ώριμη συμπεριφορά η άσπρη σκυλίτσα, πιο νευρική, ενδεχομένως και πιο νεανική η μαύρη.
Πιο ώριμη συμπεριφορά η άσπρη σκυλίτσα, πιο νευρική, ενδεχομένως και πιο νεανική η μαύρη.
Κανα κουτάβι να έχει ο ΜΆΧΙΜΟΣ ο ΛΆΜΠΡΟΣ
Εντάξει παιδιά την βρήκα την άκρηΓεια σας παιδιά και χρόνια πολλά για τις ημέρες μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει μια ακτινογραφία για δυσπλασια σε σκύλο (σεττερ).
Αν θυμαμαι καλά κάνα 80αρι γιατί δεν είναι μια μόνο νομίζω βγάζουν από 3 πλευρέςΓεια σας παιδιά και χρόνια πολλά για τις ημέρες μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει μια ακτινογραφία για δυσπλασια σε σκύλο (σεττερ).
Σε ευχαριστώ μίλησα με κτηνίατρο και θα παωΑν θυμαμαι καλά κάνα 80αρι γιατί δεν είναι μια μόνο νομίζω βγάζουν από 3 πλευρές
Κανα κουτάβι σεττερ θα μου βρεις ρεε;;Αν θυμαμαι καλά κάνα 80αρι γιατί δεν είναι μια μόνο νομίζω βγάζουν από 3 πλευρές
τι να το κανεις?Κανα κουτάβι σεττερ θα μου βρεις ρεε;;
θελη να κανη συλογηηηη,,τον βλεπω να κυνηγαη και με κανενα κανισακιιιιτι να το κανεις?
Πύραυλοτι να το κανεις?
Μόνο σπανα φιλε έχω άλεργια στη τρίχα πλεονΚανα κουτάβι σεττερ θα μου βρεις ρεε;;
Για αυτο έχεις να δεις μπεκάτσες 10 χρόνια δεν σου φταίω εγώ που πας με τις κουραδομηχανες για κυνήγιΜόνο σπανα φιλε έχω άλεργια στη τρίχα πλεον
Καλά προσεχε να.μη χεστεις...Για αυτο έχεις να δεις μπεκάτσες 10 χρόνια δεν σου φταίω εγώ που πας με τις κουραδομηχανες για κυνήγι
Και ο χομπιστας τα ιδια λεει για τ αφεντικο του να ξερειςΓια αυτο έχεις να δεις μπεκάτσες 10 χρόνια δεν σου φταίω εγώ που πας με τις κουραδομηχανες για κυνήγι
Η παροιμία λέει πες στο.μικρο έμαθα να μαστορευω και μαμω το μαστορα μου!Και ο χομπιστας τα ιδια λεει για τ αφεντικο του να ξερεις
Γιατι μπεκατσες βλεπει βλεπει αλλα για να δαγκωσει κλεινει τα ματια και λαλει ας πεσει ας πεσει
Κόπρος μεγάλος ο χομπίσταςΚαι ο χομπιστας τα ιδια λεει για τ αφεντικο του να ξερεις
Γιατι μπεκατσες βλεπει βλεπει αλλα για να δαγκωσει κλεινει τα ματια και λαλει ας πεσει ας πεσει
Παναγιώτης ο ΤΣΟΥΚΑΡΟΚΥΝΗΓΟΣ!!!Η παροιμία λέει πες στο.μικρο έμαθα να μαστορευω και μαμω το μαστορα μου!
Χαχα
Πανω στα ποτα του ομως ωραιος τυποςΚόπρος μεγάλος ο χομπίστας