Που να τρέχω για τσουκαρ μέσα στις ελιέςΕγω αμα ειμουν παναγιωτης και ερχοσουν παρεα μου θα σε περνα σε τοπο που χει μονο μολοχα ρε
Ωραίος ο George
Και πάνω από όλα ήταν κυνηγός, γιατί ορισμένοι δεν ήταν-είναιΩραίος ο George
Για μένα από τους καλούς εκτροφείς που έδωσαν πολλα στην φυλή
Πολύ σωστά φιλε Γιώργο γιατί κρίνεις με σωστότερα κριτήρια την εκτροφή. Αυτό που μου άρεσε ήταν η ομοιομορφία των σκυλιών που είχε πετύχει σε εργασιακές γραμμές κάτι που σπάνια βλέπουμε σε αντιθεση με τις μορφολογικές γραμμές .Και πάνω από όλα ήταν κυνηγός, γιατί ορισμένοι δεν ήταν-είναι
Άλλοι λένε ότι δεν έχει σημασία εάν κάποιος δεν είναι κυνηγός, εγώ προσωπικά πιστεύω πως επιβάλλεται να είναι κυνηγός κάποιος που εκτρέφει ή τρέχει κυνηγετικά σκυλιά
https://allevamentoramensis.wordpress.com/2020/01/05/κυνοφιλια-και-ιστορια-franco-francini/
Καλότυχη Μάνο!Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Μόνο ιρλανδεζικα είχαμε από σεττερ. Τούτη εδώ όμως με το που την είδα λέω θα την πάρω!! Μακάρι να είναι καλότυχο να φάμε μπεκάτσες από τη μύτη της!Καλότυχη Μάνο!
Πολύ όμορφα σκυλιά τα τρίχρωμα σεττερακια.
Φτου φτου καλότυχη να είναιΚαι το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Τι κουκλί είναι αυτό? Φτου φτου!!Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!