Αγγλικό Σέττερ

Το γαλα ειναι φυσικό υλικο...μπορει καλιστα να χρησιμοποιηθεί αντι της τεχνιτης βιταμίνης (χάπι) ή συμπληρώματος διατροφής που δινουμε στα σκυλια πριν απο μια γέννα ή μετά...φυσικα το γαλα δεν εβλαψε ποτε κανεναν....
Μη ξεχασεις, να αραιώσης με νερο...αυτη ειναι η συμβουλη μου.
Αν σου πει ο κτηνίατρος, κατι άλλο, σαν ιδικευόμενος που ειναι, τοτε ακολούθησε τη συμβουλη του θεωρώ...

Υ.Γ.
Τα παραπάνω που αναφερω, ειναι συμβουλες της δικιας μου κτηνιατρου κ οχι βγαλμενα απο το μυαλο μου.
Να είσαι καλά ρε Κώστα είναι πολύ χρήσιμες η συμβουλές σου.

Berta, 30-09-2023
κόρη του Everest του Γιώργου Δουλκέρογλου με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και της Λώρυ του @σταυροςΚ69 με αμέτρητες επιτυχίες στην μπεκάτσα και όχι μόνο...

View attachment 79041

Μάλλον 30-9-22 ήθελες να γράψεις..... εκτός αν έτσι τη φαντάζεσαι.......🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ......γερή και τυχερή να είναι και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί

Μάλλον 30-9-22 ήθελες να γράψεις..... εκτός αν έτσι τη φαντάζεσαι.......🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ......γερή και τυχερή να είναι και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί
30-08-2023 ήθελα να γράψω...
Ευχαριστώ για την επισήμανση και για τις ευχές!
Αν θέλει κάποιος από τη διαχείριση, ας το διορθώσει...

Έβγαλα τα σκυλιά σε ένα άλσος μαζί και τα δύο για να δω αντίδραση της κουταβας οι οποία τον πάει κορδόνι.. και αυτός σπαζεται και αντιδρά ετσι κάθεται στα πόδια μου 😅 από την ζήλια του;; η από το σπάσιμο; ; το κάνει αυτο;

Έβγαλα τα σκυλιά σε ένα άλσος μαζί και τα δύο για να δω αντίδραση της κουταβας οι οποία τον πάει κορδόνι.. και αυτός σπαζεται και αντιδρά ετσι κάθεται στα πόδια μου 😅 από την ζήλια του;; η από το σπάσιμο; ; το κάνει αυτο;
Η αυτό θα κάνει ή θα προσπαθήσει να φύγει μακρύτερα μήπως τον χάσει και βρει την ησυχία του
Δεν είναι ζήλια, είναι αφεντικό σώσε με μου έχει σπάσει τα νεύρα

Η αυτό θα κάνει ή θα προσπαθήσει να φύγει μακρύτερα μήπως τον χάσει και βρει την ησυχία του
Δεν είναι ζήλια, είναι αφεντικό σώσε με μου έχει σπάσει τα νεύρα
Εκατσε ακίνητος 30λ περπάταγα με την κουταβα και δεν ερχοταν 😅 σπάσιμο μεγαλο

Καλημέρα σε όλους έχω μια σετερ που μου κόβει συνέχεια τα πέλματα στην μπεκατσα.Εχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός από σκληρυντικο πελματων που σκέφτομαι να αγορασω τώρα αλλά σκεφτόμουν να της αγοράσω και κάτι παπουτσάκια που έχω βρει στο ίντερνετ.Επειδη δεν βλέπω να βγάζω άκρη υπάρχει κάποιος που να εχει αγοράσει παπουτσάκια για τα σκυλια του ;Κάνουν δουλεια;Η είναι μόνο γι αυτα που είναι μέσα στο σπιτι

Καλημέρα σε όλους έχω μια σετερ που μου κόβει συνέχεια τα πέλματα στην μπεκατσα.Εχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός από σκληρυντικο πελματων που σκέφτομαι να αγορασω τώρα αλλά σκεφτόμουν να της αγοράσω και κάτι παπουτσάκια που έχω βρει στο ίντερνετ.Επειδη δεν βλέπω να βγάζω άκρη υπάρχει κάποιος που να εχει αγοράσει παπουτσάκια για τα σκυλια του ;Κάνουν δουλεια;Η είναι μόνο γι αυτα που είναι μέσα στο σπιτι
Καλημερα!Δοκιμασε το σκληρυντικο πρωτα κ θα ειναι μια χαρα πιστευω.Εγω βαζω pelmadog και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,τεραστια διαφορα.

Καλημερα!Δοκιμασε το σκληρυντικο πρωτα κ θα ειναι μια χαρα πιστευω.Εγω βαζω pelmadog και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,τεραστια διαφορα.
Ευχαριστώ πολύ όταν την πάω για ορτυκια κυνηγάει για ώρες και δεν παθαίνει τίποτα όταν την πάω για μπεκατσα μια ημέρα αν την πάω ματώνουν τα πέλματα από την πρώτη ημέρα.Ο κτηνίατρος μού είπε ότι έχει ευαισθησία στα πέλματα.Το έκανε και σε εσένα έτσι τόσο πολύ;Την κρέμα την βάζεις συνεχεια;

Εμενα το παθαινε στην μπεκατσα μετα απο 6-7 κυνηγια σε πουρναρι που εχει εχει κ αρκετη πετρα.Θα του βαλεις 3-4 φορες συνεχομενες και θα δεις μετα απο λιγες μερες οτι τα πελματα θα ειναι πραγματικα σαν μαξιλαρακια,ουτε σκασιματα ουτε τιποτα.Εγω τωρα του βαζω μια φορα την εβδομαδα προληπτικα κ δεν εχω προβλημα

Εμενα το παθαινε στην μπεκατσα μετα απο 6-7 κυνηγια σε πουρναρι που εχει εχει κ αρκετη πετρα.Θα του βαλεις 3-4 φορες συνεχομενες και θα δεις μετα απο λιγες μερες οτι τα πελματα θα ειναι πραγματικα σαν μαξιλαρακια,ουτε σκασιματα ουτε τιποτα.Εγω τωρα του βαζω μια φορα την εβδομαδα προληπτικα κ δεν εχω προβλημα
Σε ευχαριστώ πολύ πήγα στο κτηνίατρο και μου έδωσε ένα σπρέι αν δω και δεν κάνει τίποτα θα πάρω και την κρέμα που μου έγραψες εσύ.....Μετά θέλει να της βάζω συνέχεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όχι εσύ τη κανεις;

Back