Φτου φτου, καλοτυχη να ειναι Μάνο.Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Φτου φτου, καλοτυχη να ειναι Μάνο.Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Φτου σου ρε!!!!! (Καλοτυχη, καλοτυχη)Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
με ενα ματι θα σε βλεπη φιλε μανοοοοοΚαι το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Και το όνομα αυτής, Μάρθα!!!View attachment 74713Υ.γ φτου ρε να μη μου το ματιασετε !!
Ωωω ρε μάνα μου !!!! Αρσενικό;;View attachment 74721Έτσι να κρατάμε το θέμα ζωντανό με τις νέες μάς ελπίδες!!
Κορίτσι στην φωτογραφία είναι 2μιση μηνών τώρα είναι 5 μηνών και την έχω κάνει δώρο σε ένα αδελφικό φιλαράκι!Ωωω ρε μάνα μου !!!! Αρσενικό;;
Πήγαινε σε ένα pet shop και πάρε ειδικό γάλα για κουτάβια.Χρειάζομαι την βοήθεια σας τι γάλα μπορώ να δώσω σε κουτάβι 15ημερων αν δεν φτάνει το γάλα της μάνας.
Σε ευχαριστώ πολύ . Θα το κάνω . Γιατί νομίζω ότι δεν χορτενει.Πήγαινε σε ένα pet shop και πάρε ειδικό γάλα για κουτάβια.
Θα το δίνεις με μπιμπερό,χλιαρό.
Θα κάνω και ένα τηλ στον κτηνίατρο για να μου πει και αυτός τι να κάνω.Σε ευχαριστώ πολύ . Θα το κάνω . Γιατί νομίζω ότι δεν χορτενει.
Κατσικίσιο, είναι το πλησιέστερο στο μητρικό.... Και υπάρχει κατσικίσιο εμπλουτισμενοΧρειάζομαι την βοήθεια σας τι γάλα μπορώ να δώσω σε κουτάβι 15ημερων αν δεν φτάνει το γάλα της μάνας.
Αυτο που θα σου πει, ειναι να του δωσεις γαλα μακράς διάρκειας (3.5%) λιπαρα αραιομένο με λίιιγο νερακι....Θα κάνω και ένα τηλ στον κτηνίατρο για να μου πει και αυτός τι να κάνω.
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα τι λες να το ξεκινήσω από αύριο αλλά πόσα ml να του δώσω.Αυτο που θα σου πει, ειναι να του δωσεις γαλα μακράς διάρκειας (3.5%) λιπαρα αραιομένο με λίιιγο νερακι....
Από να το προμηθευτώΚατσικίσιο, είναι το πλησιέστερο στο μητρικό.... Και υπάρχει κατσικίσιο εμπλουτισμενο
Το γαλα ειναι φυσικό υλικο...μπορει καλιστα να χρησιμοποιηθεί αντι της τεχνιτης βιταμίνης (χάπι) ή συμπληρώματος διατροφής που δινουμε στα σκυλια πριν απο μια γέννα ή μετά...φυσικα το γαλα δεν εβλαψε ποτε κανεναν....Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα τι λες να το ξεκινήσω από αύριο αλλά πόσα ml να του δώσω.