Με αυτή το βαρεσανε!Δεν είναι κλαδί.Σφεντονα είναι.
Με αυτή το βαρεσανε!Δεν είναι κλαδί.Σφεντονα είναι.
Παρατηρησε το χερι του μεσαιου της παρεας που το ακουμπαει στον ωμο του αριστερου ποσο μεγαλο ειναιΠόσα κιλά το κάνετε αυτό??? Εύβοια εχει χτυπηθεί...μόλις μου έστειλαν την φωτογραφία..View attachment 58448
Ναι αυτός γέρνει....κ στηρίζονται όλοι απ' τον σβέρκο του πρώτουΑυτός έτσι το έχει το υπόλοιπο σώμα του;View attachment 58450
Ακριβώς!!! Στέκονται πολύ πίσω με αποτέλεσμα το ζώο νά φαίνεται τεράστιο. Είναι μεγάλο όμως 150+200αρια(σπιτικά) έχω δει ,καμία σχέση
Φτιαχτή με την έννοια ότι μπορεί να ξεγελα η φωτό διότι ως μέγεθος σύγκρισης έχουμε τους τρεις τύπουςαν αυτοί στέκονται πολύ πίσω απ' το γουρούνι....αλλάζει το μέγεθος το πραγματικό του γουρουνιού
Είναι μεγάλο ... θα έλεγα 70-90 κιλά, ίσως λίγο περισσότερο γιατί είναι παχύ.
Η φωτό είναι φτιαγμένη.
Το καπρί αναμφισβήτητα είναι τεράστιο, αλλά και ο φακός της μηχανής παιχνιδιάρης. Πόσες φορές έχουμε δει να βγάζουν φωτογραφία έτσι στημένοι που να φαίνεται σαν να κρατούν το φεγγάρι ή κατι άλλο τεράστιο στο βάθος του κάδρου. Έτσι λοιπόν κι εδώ ξεγελά η απόσταση των κυνηγών απο το θήραμα και κάνει το δεύτερο να μεγαλο δείχνει. Αν τώρα τα παιδιά ήταν ενα μετρο πιο πίσω τώρα θα μιλούσαμε για μαμούθ άνευ προβοσκίδας ( χαριτολογώντας πάντα ).Πόσα κιλά το κάνετε αυτό??? Εύβοια εχει χτυπηθεί...μόλις μου έστειλαν την φωτογραφία..View attachment 58448
Δημητρη εδω βγαζουν απο τον καταψυκτη τσιχλες περσινες και προπερσινες για να γεμισουν την πουλιαστραΟύτε καν ξέρω ποιοι είναι. Απλά μου την έστειλαν. Τι κάνει ο κόσμος για δέκα like παραπάνω....
Μπενελι και μετά σφεντόνα.Με αυτή το βαρεσανε!
Αυτά είναι μλκς !κάτσε να σε βάλω η άλλη τι κάνει για τις προβολές στο γιου τουμπ τουλάχιστον αυτή βγάζει φράγκα κι μαζευ κι φασόλιαΟύτε καν ξέρω ποιοι είναι. Απλά μου την έστειλαν. Τι κάνει ο κόσμος για δέκα like παραπάνω....
Τεράστια υπάρχουν ... όταν τα δόντια προεξέχουν πάνω από την μουσούδα οι παλιοί έλεγαν ότι είναι πάνω από 100 κιλά.Βασιλη γιατι σωνει και καλα να ειναι μονταζ???
Τοσο μεγαλα γουρουνια δεν υπαρχουν ??
Ένα ήταν Νίκο κι τσ ειχει βιρβιρισ Σιένα χουριο του σκωτουσει ου ΗρακλήςΒασιλη γιατι σωνει και καλα να ειναι μονταζ???
Νίκο και το αυτοκίνητο εάν δεις πίσω αντί να φαίνεται μικρότερο λόγω απόστασης που τους χωρίζει φαίνεται τεράστιοΒασιλη γιατι σωνει και καλα να ειναι μονταζ???
Νίκο και το αυτοκίνητο εάν δεις πίσω αντί να φαίνεται μικρότερο λόγω απόστασης που τους χωρίζει φαίνεται τεράστιο
Έχει πέσει μοντάζ
Παιδιά εδώ υβρίδια έχουμε, έτσι δεν είναι???70-80 κιλά γουρούνι καθαρόαιμο άγριο είναι πολύ μεγάλο ζώο, φυσικά υπήρχαν και υπάρχουν και μεγαλύτερα πολύ σπάνια όμως τώρα στα μέρη μας.
Λογικά έχουν μείνει κ κάποια άγρια ,καθαρόαιμαΠαιδιά εδώ υβρίδια έχουμε, έτσι δεν είναι???
Δεν ρωτάω για παντού. Για Εύβοια ρωτάω. Πριν δέκα χρόνια εδώ γουρούνια δεν υπηρχαν.Λογικά έχουν μείνει κ κάποια άγρια ,καθαρόαιμα