Στην Αμερική βγάζουν τέτοιες φώτο.Πόσα κιλά το κάνετε αυτό??? Εύβοια εχει χτυπηθεί...μόλις μου έστειλαν την φωτογραφία..View attachment 58448
Αν η φωτό δεν είναι φτιαχτή....δείχνει για 400+Πόσα κιλά το κάνετε αυτό??? Εύβοια εχει χτυπηθεί...μόλις μου έστειλαν την φωτογραφία..View attachment 58448
Να υποθέσω ότι ο συγκεκριμένος κυνηγά αγριόχοιρο πηγαίνοντας στον κυνηγότοπο με τα πόδια, μόνος του και χρησιμοποιώντας ρόπαλα και πέτρες με έναν μόνο σκύλο τον οποίο έχει εκπαιδεύσει ο ίδιος ?
Για δείξε μου τα σημεία που φαίνεται ότι είναι μοντάζ???Μονταζιερα καργα.. Φαίνεται ξεκάθαρα
200 το κάνω εγώ...Αν η φωτό δεν είναι φτιαχτή....δείχνει για 400+
Σύγκρινε και το αυτοκίνητο πίσω και θα καταλάβεις το μοντάζΠόσα κιλά το κάνετε αυτό??? Εύβοια εχει χτυπηθεί...μόλις μου έστειλαν την φωτογραφία..View attachment 58448
Από τέτοιους έχουμε πολλούς τελευταία....Να υποθέσω ότι ο συγκεκριμένος κυνηγά αγριόχοιρο πηγαίνοντας στον κυνηγότοπο με τα πόδια, μόνος του και χρησιμοποιώντας ρόπαλα και πέτρες με έναν μόνο σκύλο τον οποίο έχει εκπαιδεύσει ο ίδιος ?
200αρια(σπιτικά) έχω δει ,καμία σχέσηΓια δείξε μου τα σημεία που φαίνεται ότι είναι μοντάζ???
200 το κάνω εγώ...
Δεν παύει να είναι τέρας όμως.....200αρια(σπιτικά) έχω δει ,καμία σχέση
Φτιαχτή με την έννοια ότι μπορεί να ξεγελα η φωτό διότι ως μέγεθος σύγκρισης έχουμε τους τρεις τύπουςαν αυτοί στέκονται πολύ πίσω απ' το γουρούνι....αλλάζει το μέγεθος το πραγματικό του γουρουνιού
ΣίγουραΔεν παύει να είναι τέρας όμως.....
Κατι δεν μου κολλάει... Αυτοί κάθονται άνετοι και χαμογελαστοί και εμφανίζεται ένα κλαδί από το πουθενά να κρατάει όρθιο το τεράστιο κεφάλι τουΑπό τέτοιους έχουμε πολλούς τελευταία....
Για δείξε μου τα σημεία που φαίνεται ότι είναι μοντάζ???
Φαίνεται στο περίγραμμα των ανθρώπων το κοψε ραψε... Ειναι χοντροκομενο μονταζ συμφωνα με φίλο σχεδισστη μαρκετιστα
Δεν είναι κλαδί.Σφεντονα είναι.Κατι δεν μου κολλάει... Αυτοί κάθονται άνετοι και χαμογελαστοί και εμφανίζεται ένα κλαδί από το πουθενά να κρατάει όρθιο το τεράστιο κεφάλι του
Μαγκάιβερ εσύ;Δεν είναι κλαδί.Σφεντονα είναι.
Φουρκα.....Δεν είναι κλαδί.Σφεντονα είναι.
Είναι μεγάλο ... θα έλεγα 70-90 κιλά, ίσως λίγο περισσότερο γιατί είναι παχύ.Δεν παύει να είναι τέρας όμως.....