Αγριόχοιρος Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.very funny. .very funny. .very funny. .very funny. .very funny.
Ενώ το δικό σου ζόρι, φαίνεται από φαίνεται από τις εύγλωττες απαντήσεις σου!
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.

Μπά καθόλουυυυυυυυ
"κυνήγι σούπα", "κάθε καρυδιάς καρύδι"; καθόλου μα καθόλου προσβλητικά
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.

πας να παίξεις με την νοημοσύνη μας;;;;

το έχεις καταλάβει ότι έχεις εκτεθεί και όσο πας εκτίθεσαι περισσότερο; peng

εμ αυτό είναι που σου λέω καημένε μου: ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!!

θα σΕ ξανάλεγα: για πες!!! (τα πολλά ονόματα με ιστορία που έχεις να πεις!)
αλλά σΕ λέω: μην λες γιατί όσο "λες" αυτά τα ελάχιστα που "λες" εκτίθεσαι περισσότερο, χώρια που χαλάμε το θέμα

τέλος πάντων πήρα ένα καλό μάθημα πάντως, ίσως θα έπρεπε να σ' ευχαριστήσω για την - κατ΄ εμέ - αήθη συμπεριφορά σου
κρίμα όμως γιατί προφανώς αποτρέπονται και άλλοι..........
δίνω τέλος εδώ
(αν δεν προκληθώ βέβαια) μην χαλάμε το θέμα με χαζομάρες..... topic.
Ότι να'ναι...... Ρε τι κάνει η "μόρφωση"...

Άκου πολυλογα ... με κουρασες με την ρητορική σου... Επειδή ο Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης είναι οι μηνες που κυνηγάω κάθε μέρα δεν έχω χρόνο να σκέφτομαι τίποτα άλλο..
Οι απόψεις σου κ η ευγλωττία σου, οι γνωστοί σου κ ο τρόπος που ψάχνεις καρτερια δεν ταιριάζουν στο δικό μου κυνήγι. Για μένα καημένε... η κυνηγετική παρεα είναι ΙΕΡΗ.
Για σένα προφανώς διαδυκτιακό κάλεσμα...
Δεν ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ .

Κύριοι.... επειδή διαφορετικές απόψεις για την παρέα,τον τρόπο,τους συμμετέχοντες σε κάθε είδους κυνήγι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα..... και επειδή μας περιμένουν στη γωνία.....δε χρειάζεται να αντιδικουμε μεταξύ μας. Συμφωνώ και με τους δυο σας σε πολλά και διαφωνώ σε άλλα....ο καθένας μας κρίνεται..... αλλά μην δίνουμε τροφή..... καλά να περνάμε όλοι μας,ο καθένας όπως ευχαριστιεται....... καλή εβδομάδα και υγεία.....

Άκου πολυλογα ... με κουρασες με την ρητορική σου... Επειδή ο Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης είναι οι μηνες που κυνηγάω κάθε μέρα δεν έχω χρόνο να σκέφτομαι τίποτα άλλο..
Οι απόψεις σου κ η ευγλωττία σου, οι γνωστοί σου κ ο τρόπος που ψάχνεις καρτερια δεν ταιριάζουν στο δικό μου κυνήγι. Για μένα καημένε... η κυνηγετική παρεα είναι ΙΕΡΗ.
Για σένα προφανώς διαδυκτιακό κάλεσμα...
Δεν ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ .
Ότι να'ναι...... Ρε τι κάνει η "μόρφωση"...
ρε τι κάνει ........... η απληστία!!!! .very funny.

Last edited:
οι φακοί που έχουμε στα κινητα είναι ευρυγώνιοι αν στηθείς πίσω από το ένα αντικείμενο το αντικείμενο αυτό φαίνεται τεράστιο
γι αυτό θα έπρεπε να στηθούν ΔΙΠΛΑ στον κάπρο
@herbi ακούει;
συγουρα το γουρουνι ειναι μεγαλο ...
απο κιλα δεν μπορω να πω διοτη δεν εχω εμπιρια σε αυτο το κοματι..
με τις φοτο τωρα..
αναλογα την φωνια ληψης μπορεις να διαστρεβλοσεις πολλα πραγματα
εδω βγαζω μαγιατικο 6-7 κιλα και μπορω να το κανω να φενετε πανω απο 10 ..
επισεις το κακο με τις φοτο στα σοσιαλ ειναι οτι πεφτει πολυ η αναληση και δεν μπορεις να μεγενθηνεις για να δεις εαν η φοτο ειναι πηραγμενη ..
οπως στη φοτο με το γουρουνι μπορεις καληστα να ξεφονταρεις τα ατομα και να τα μικρηνεις η ποιο ευκολα να μεγα΄λοσεις το γουρουνι οσο θελεις .....
αυτο βεβεα και επιδι το γουρουνι εχει τριχες σε μια φοτο με αναληση καλη τη ζουμαρεις και φενετε εαν ειναι κομενο η οχι αλλα σε αυτες τις φοτο απλα δεν φενετε διοτη οταν μεγαλονει πιξελιαζει....

Status
Not open for further replies.
Back