Σε ολους μας εχει τύχει φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο...Τι απορίες...Το γουρούνι αυτό ήταν μισή ντουφεκια και έγινε σαπουνόπερα.
Σε ολους μας εχει τύχει φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο...Τι απορίες...Το γουρούνι αυτό ήταν μισή ντουφεκια και έγινε σαπουνόπερα.
Στη ντουφέκια ή στο μετά κομμάτι?Σε ολους μας εχει τύχει φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο...
Όπου σήκωσα το όπλο και είπα "τώρα πέθανες" έφυγε από βαθιά γεράματα, πλάκα κάνεις...Τουφεκια... Χαμένο θηραμα απο σιγουρια.. Κ στο μετα.. Τωρα έπιασα τι έγραψες
Tο γουρούνι σίγουρα έχει πάρει δράμια.... ειδικά στη δεύτερη τουφεκιά φαίνεται ένα πίσω από το κεφάλι ψηλά στη ραχοκοκαλιά.... πιθανόν να ψοφήσει κάπου.....κι εμένα μου φάνηκε παράξενο που δεν πήραν τα πατήματα να το βρουν ή να πάνε στις λουστρες και τα νερά της περιοχής να το βρουν....το ζώο σίγουρα πήρε δράμια.....Εγώ μπερδεύτηκα.Το γουρούνι πήρε σκάγια και συνέχισε.Αυτος κατέβηκε και ακούγεται το σκυλί να κλαφουναει σχεδόν στάσιμο και δεν μπαίνει μέσα να βρεί το σκυλί που λογικά έχει το γουρούνι κωλωμενο.Τεσπα.
5 χιλιαρικα????????Το γουρούνι δεν είχε πέσει,ήταν χτυπημένο και έφυγε!Το σκυλί μπήκε στα αίματα του,μπήκε στο πυκνό 100 μέτρα γύρισε έξω και όταν το ζορίσαν το σκυλί πήρε αλεπού.,,Υπόψην πως ήταν πληρωμένο πάνω από 5 χιλιάρικα…Το φύσαγαν και δεν κρύωνε μετά…
Σταματη πολλες αποτυχιες συμβαινουν οταν λες αστο να βγει εκει που το εχω πιο σιγουρο...οποτε προσωπικα, οταν δω το θηραμα σε αποσταση καταβολης θα ριξω....και ας υπαρχει λιγα μετρα παραπερα αλλο σημειο που φαινεται πιο σιγουρο...βλεπω λαγο στα 10 μετρα κατω απο το δρομο...τον αφηνω να βγει στο δρομο και μολις παει 20 μετρα, ριχνω ...και παιρνω μια ωραια αφλογιστια απο το ροτβαιλ και εγινε αλεκος....αν ειχα ριξει απο κατω, σιγουρα θα προλαβαινα να πεταξω εξω το ασκαστο φυσιγγγι και να ανεβασω αλλο πανω...Δεν θα μπορούσε να του ρίξει πριν βγει στο δρόμο ? Στο δρόμο βέβαια έβλεπε την πλαϊνή πάντα και μπορούσε να διαλέξει που θα το χτυπήσει. Τεσπα
Φακ οφ μαδαφακα γιου γκοΕννοώ την ερώτηση του τύπου στο σκύλου (στο 9:40) που γύρισε πίσω, λες και ο σκύλος θα 'πρεπε να διορθώσει την κλαφουνιά του αφεντικού του... αναρωτιόμουν τί θα απαντούσε ο σκύλος αν μίλαγε
Είχε ευκαιρίες να ρίξει στις πλάτες πρίν βγει στον δρόμο και δώσει γκάζια,όχι ότι έφταιγε αυτό η υπερβολική σιγουριά τον έκανε και δεν το πήρε επιτόπουΔεν θα μπορούσε να του ρίξει πριν βγει στο δρόμο ? Στο δρόμο βέβαια έβλεπε την πλαϊνή πάντα και μπορούσε να διαλέξει που θα το χτυπήσει. Τεσπα
Σταματη πολλες αποτυχιες συμβαινουν οταν λες αστο να βγει εκει που το εχω πιο σιγουρο...οποτε προσωπικα, οταν δω το θηραμα σε αποσταση καταβολης θα ριξω....και ας υπαρχει λιγα μετρα παραπερα αλλο σημειο που φαινεται πιο σιγουρο...βλεπω λαγο στα 10 μετρα κατω απο το δρομο...τον αφηνω να βγει στο δρομο και μολις παει 20 μετρα, ριχνω ...και παιρνω μια ωραια αφλογιστια απο το ροτβαιλ και εγινε αλεκος....αν ειχα ριξει απο κατω, σιγουρα θα προλαβαινα να πεταξω εξω το ασκαστο φυσιγγγι και να ανεβασω αλλο πανω...
Είχε ευκαιρίες να ρίξει στις πλάτες πρίν βγει στον δρόμο και δώσει γκάζια,όχι ότι έφταιγε αυτό η υπερβολική σιγουριά τον έκανε και δεν το πήρε επιτόπου
Όπου σου δίνει καθαρή τουφεκιά χωρίς να υπάρχει θέμα ασφάλειας ρίχνεις, νόμος
Εγώ την έχω πατήσει, βγήκε από το ντυμένο και το είδα στο πρανές άστο λέω να βγει στον δρόμο να του ρίξω στα πέντε μέτρα,και ενώ φαινόταν ότι θα έκανε κάτω τελικά πήρε το πλάι και μου κρύφτηκε πάλι και ούτε μπόρεσα να ρίξω View attachment 59512View attachment 59513View attachment 59514
Το άφησε να τραβήξει video με ωραία τουφεκιά και πήρε τα @@ τουΕίχε ευκαιρίες να ρίξει στις πλάτες πρίν βγει στον δρόμο και δώσει γκάζια,όχι ότι έφταιγε αυτό η υπερβολική σιγουριά τον έκανε και δεν το πήρε επιτόπου
Εγώ την έχω πατήσει, βγήκε από το ντυμένο και το είδα στο πρανές άστο λέω να βγει στον δρόμο να του ρίξω στα πέντε μέτρα,και ενώ φαινόταν ότι θα έκανε κάτω τελικά πήρε το πλάι και μου κρύφτηκε πάλι και ούτε μπόρεσα να ρίξω View attachment 59512View attachment 59513View attachment 59514
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά…5 χιλιαρικα????????
Όντως θηρίο..View attachment 59567
Παιδιά σήμερα βαρεσαμε ένα τρόπαιο..180 φεύγα το κάνω εγώ....κ ένα κομενο σκυλί ευτυχώς ελαφρά....View attachment 59570
Ωραίο ζώο…Και στα ταίρια του!!!!!!View attachment 59567
Παιδιά σήμερα βαρεσαμε ένα τρόπαιο..180 φεύγα το κάνω εγώ....κ ένα κομενο σκυλί ευτυχώς ελαφρά....View attachment 59570