Στα Κρούσια μου είπαν και στο ΜπέλεςΣε ποια περιοχή έγινε αυτό Σιδηρόκαστρο η Μπέλες?
Στα Κρούσια μου είπαν και στο ΜπέλεςΣε ποια περιοχή έγινε αυτό Σιδηρόκαστρο η Μπέλες?
Στο Μπέλες από πέρυσι έχουν φανεί τα πρώτα κρούσματα. Τώρα τελευταία βρήκαν τα κρούσματα η πριν καιρό?Στα Κρούσια μου είπαν και στο Μπέλες
Σε ποια περιοχή έγινε αυτό Σιδηρόκαστρο η Μπέλες?
Βρήκαν πολλά ψοφια τον τελευταίο καιρό ακούγονται και διάφορα τα οποία δε γνωρίζω κατά πόσο ισχύουν ότι θέλουν να σταματήσουν τους υλοτόμους για να το περιορίσουν μέχρι και για απαγόρευση κυνηγιού άκουσα από συζητήσεις δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά ελπίζω να είναι εικασίες μόνο.Στο Μπέλες από πέρυσι έχουν φανεί τα πρώτα κρούσματα. Τώρα τελευταία βρήκαν τα κρούσματα η πριν καιρό?
Αυτό δεν παίζει είναι η μόνοι προστασία που έχουμε.για απαγόρευση κυνηγιού άκουσα από συζητήσεις δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά
Εύχομαι να είναι όλα αυτά λόγια καφενείων πέρυσι είχε πολλά γουρούνια εδώ εγώ μένω σε πεδινό χωριό και στα χωράφια γεμάτο γουρούνια ήταν.Αυτό δεν παίζει είναι η μόνοι προστασία που έχουμε.
Περισσότερο κυνήγι μπορεί, απαγόρευση αποκλείεταιΒρήκαν πολλά ψοφια τον τελευταίο καιρό ακούγονται και διάφορα τα οποία δε γνωρίζω κατά πόσο ισχύουν ότι θέλουν να σταματήσουν τους υλοτόμους για να το περιορίσουν μέχρι και για απαγόρευση κυνηγιού άκουσα από συζητήσεις δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά ελπίζω να είναι εικασίες μόνο.
το κυνηγι θα ενταθει για να μην προχωρησουν παρακατω τα κρουσματα.[τωρα ολα αυτα εγω λεω ειναι ραδιοαρβυλα παντως του καφενειου αμα ειχε ακουστει κατι σιγουρα θα το μαθεναμε]Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα κρούσματα , όχι μόνο θα απαγορευθεί το κυνήγι
Κώστα, στο εξωτερικό όπου έχει επιβεβαιωθεί η νόσος , έχουν παρθεί ακριβώς τα μέτρα που αναφέρω. Επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ειδικούς και με πολύ αυστηρές υγειονομικές προ΄υ'ποθέσεις .το κυνηγι θα ενταθει για να μην προχωρησουν παρακατω τα κρουσματα.[τωρα ολα αυτα εγω λεω ειναι ραδιοαρβυλα παντως του καφενειου αμα ειχε ακουστει κατι σιγουρα θα το μαθεναμε]
Και πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα;Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα κρούσματα , όχι μόνο θα απαγορευθεί το κυνήγι , αλλά θα κλείσουν ολόκληρες περιοχές για κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.
Θα μας κλείσουν μέσα πάλι για να μην διασπείρουμε την πανώλη.Και πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα;
Περιόρισαν σημαντικά τον αριθμό των αγριόχοιρων , αλλά με ειδικά συνεργεία . Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στη βόρεια Ιταλία , τώρα λίγο πολύ έχει επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα , τεράστιες εκτάσεις είχαν αποκλειστεί ακόμα και για περιπατητές , ποδηλάτες , μανιταροσυλλέκτες κλπ και απολυμαίνονταν ρούχα , αυτοκίνητα κλπ σε όσους έβγαιναν από εκεί .Και πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα;
Σίγουρα το κυνήγι δεν θα ασκείται ελεύθερα όπως τώρα, ενδεχομένως να γίνει και σαν στυλ ρεζέρβας από μεγάλες παρέες που θα κλείνουν περιοχές υπό επίβλεψη, θα υπάρχει και κάποιο πρωτόκολλο που θα ακολουθούν όσοι πάνε
Αλλά εάν κοπεί τελείως πώς αντιμετωπιζεται, στο εξωτερικό τι άλλες κινήσεις έκαναν;
Πέρυσι απαγορεύτηκε το κυνήγι στο Πετριτσι λόγω πανώλης-όποτε το σενάριο της απαγόρευσης σε περιοχές στα σύνορα της Βουλγαρίας είναι ένα ενδεχόμενο. Επίσης πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι οι Σέρρες ψηφίζουν πολύ Κούλη επομένως θελέστα και παθέσταΑυτό δεν παίζει είναι η μόνοι προστασία που έχουμε.
Ούτε να μαμησουμε δεν θα μπορούμε από τά γουρούνια σέ λίγο......
Ούτε να μαμησουμε δεν θα μπορούμε από τά γουρούνια σέ λίγο......
Εδω ενας εχει παρει σβαρνα μεσα σε 3 μηνες 2 γρουνια!!! Με ενα σειντσεντο... Και την εχει γλιτωσει με κανα 300αρι ανα φορα!!!https://www.ihunt.gr/fthiotida-agio...pese-se-elia-meta-apo-trochaio-me-agriogoyroy
Τελειωμο δεν εχουν τα ατυχηματα.