Δες το βίντεο στο 0:38.Κάννη slug είναι
Ραβδωτό τυφέκιο εμένα μου μοιάζει.
Δες το βίντεο στο 0:38.Κάννη slug είναι
Δες το βίντεο στο τέλος που πετάγεται το φυσίγγιο και θα δεις είναι 12αρι.Δες το βίντεο στο 0:38.
Ραβδωτό τυφέκιο εμένα μου μοιάζει.
Ναι είναι slug καννη στο εξωτερικό υπάρχουν και κάννες slug με ραβδώσεις για βολές μονοβολων τύπου sabot. Έχω το Remington 870 express deer gun με κάνη slug 51 εκ. Λειοκανο στο εξωτερικό υπάρχει το ίδιο ακριβώς όπλο με ίδια κάνη slug 12αρα που είναι ραβδωτή .Κάννη slug είναι
Τέτοιες κάννες ραβδωτές απ'ότι είδα έχει βγάλει η baikal στο καινούριο μοντέλο της που είναι και cal 20.Μήπως χρησιμοποιούν ραβδωτή κάνη για μονοβολο στις καραμπίνες τους; Οι κανες είναι τύπου cantilever με σκοπευτικά επάνω.
Στο σημείο αυτό είναι ραβδωτό. Cal 12 εμφανίζεται στο 1:28.Δηλαδή στο παραπάνω βίντεο στο 0:38 το όπλο είναι 12gauge διαμέτρημα;
Εκει ειναι ραβδωτό.Δηλαδή στο παραπάνω βίντεο στο 0:38 το όπλο είναι 12gauge διαμέτρημα;
Και στο τέλος στο 12λεπτο μια impala φαίνεται cantilever για αυτά ρώτησα μήπως είναι ραβδωτα 12αριαΣτο σημείο αυτό είναι ραβδωτό. Cal 12 εμφανίζεται στο 1:28.
εν τω μεταξύ η φώτο είναι τραβηγμένη τουλάχιστον 10 μέρες πριν...
Τα μικρουλια που μετραω στην φωτο εδω που ειναι μπασταρδακια μπορει να τα σερνει μια σκροφα μοναχη της. Μεχρι 34 μικρα εχουν μετρηθει σουρουπο σε μποστανι μαζι με τρεις σκροφες.
Σακη εγω καταλαβαινω οτι πρεπει να παρουμε τηλεφωνο αυτους εδω....το θεμα αυτο,, με τα αγριαααα να τα πη ο θεος,,πρεπη να βρεθη μια αμεση λυσηηηηη πια δασαρχια και παπαριεςςς εαν θελουνε βρησκεται λυσηηηη αλα δεν μπωρουνεεεε οχι οτι δεν θελουνεεεε,,ο νωον νωιτοοοο
καλαααα εας κανουνε πως βγαζουνε απαγωρευτικο λογο πανωλης και τα γουρουνια θα κανουνε βωλτα στον λευκο πυργοοοοο