Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Εννοείται ... :) :) :)
Μάλλον οι πρωταθλητές δεν γνωρίζουν τις θανατηφόρες κάνες των Remington.

ps
Ούπς ... I did it again ... :)
Πλάκα πλάκα αν δεις τουφεκιές που φτιάχνει ένα 3200 της παρέας....(τα ακούς τα σκάγια και βρίζουν)..φωτιά.
Γενικά από προσωπική εμπειρία πρώην κάτοχος 1100 76cm που μετά την έκοψα κ της έβαλα εξωτερικά breda (πρίν ~25 χρόνια ) και από συναδέλφων άλλες, έχουν φονική τουφεκιά.

Πλάκα πλάκα αν δεις τουφεκιές που φτιάχνει ένα 3200 της παρέας....(τα ακούς τα σκάγια και βρίζουν)..φωτιά.
Γενικά από προσωπική εμπειρία πρώην κάτοχος 1100 76cm που μετά την έκοψα κ της έβαλα εξωτερικά breda (πρίν ~25 χρόνια ) και από συναδέλφων άλλες, έχουν φονική τουφεκιά.
Το ξέρω ... 25 χρόνια remington είχα.
Φονικές τουφεκιές ... ξερνάνε θάνατο και αίμα ...
Εκεί που όλα τα άλλα σταματούν η remington συνεχίζει, σαν την duracell ένα πράμα.

Αυτά τα παλιοperazzi δεν διορθώνονται ούτε με κώνο.
Απορώ ποιος τα αγοράζει.

View attachment 23451
Οσο για τον πίνακα ,αύριο πρώτα ο θεός θα ρίξουμε με ένα mx8 81 18.6 αυλό σε σύγκριση με το δικό μου 18.7 αλλά αυτό έχει κώνους 8-9 cm τέερμα λειασμέμους..Προβλέπω να τις "φάω"καλά...

Το ξέρω ... 25 χρόνια remington είχα.
Φονικές τουφεκιές ... ξερνάνε θάνατο και αίμα ...
Εκεί που όλα τα άλλα σταματούν η remington συνεχίζει, σαν την duracell ένα πράμα.
Καλές είναι.Αν δεν είναι όργωμα μέσα βγάζουν ωραίες τουφεκιες.

Οσο για τον πίνακα ,αύριο πρώτα ο θεός θα ρίξουμε με ένα mx8 81 18.6 αυλό σε σύγκριση με το δικό μου 18.7 αλλά αυτό έχει κώνους 8-9 cm τέερμα λειασμέμους..Προβλέπω να τις "φάω"καλά...
Από καθαρή περιεργεια η ερώτηση...
Που λες να διαφέρει το perazzi με αλλά όπλα στον πινακα δοκιμών?
Αν θες κ είναι ευκολο βγάλε καμμια φωτο...

Αν γνωρίζεις και για τα δυο..
Ολα τα όπλα που έχω δεί και ειναι πολλά,που έχουν υποστεί κώνο ,στις δοκιμές εχουν δείξει αρκετή βελτίωση στην κατανομή ,το λάκτισμα κ στη φονικότητα όσο μπορεί να φανεί αυτή.Προβληματα μηδέν.
Perazzi τώρα .Στην παρέα παίζουν 4.Δεν υπάρχουν τρέλες και θαύματα.Μαλακίες τούμπανα.Αυριο το βελτιωμένο πιστεύω αν κατέβω ασπρόπυργο θα δείξει.
Απεναντίας το 686sμαμίσιο απείραχτο που έχω 18.4 75άρι έχει δείρει πολλά κωναρισμένα.Δεν ξέρω.
Μια 1100 κςννη που έχω για κόψε ράψε για την b80 μου της έχω κάνει 8-9 πόντους γυαλισμένο κώνο αλλά δεν έχω ακόμα άποψη λόγω ότι ασχολούμαι ποιό πολύ με τα δίκανα και την πάω πίσω την μετατροπή.
Εγώ γενικά δεν έχω παράπονο από κανένα όπλο που είχα κ έχω βλητικά.Σίγουρα κάποια ξεχωρίζουν πχ το Β25
Ισως είναι και η ιδέα μου.
Δεν έχω πολύ τρέλα με τα χαρτόνια.Συνήθως στις δοκιμές της παρέας κάθομαι κ τους γλεντάω..

Γενικά τις καλύτερες τουφεκιες τις έχω δεί από σταθερές κάννες.
Τελευταία benneli 76άρα σταθερή κωναρισμένη =σοκ.πρίν μια νορμάλ ψουλ τουφεκια.Και η διατρηση σε ξύλο ήταν φανερά καλύτερη.(άλλο που αν μου την χάριζες δεν θα την έπαιρνα)...

Perazzi τώρα .Στην παρέα παίζουν 4.Δεν υπάρχουν τρέλες και θαύματα.Μαλακίες τούμπανα.Αυριο το βελτιωμένο πιστεύω αν κατέβω ασπρόπυργο θα δείξει.
Χμ...... Μα εγώ άκουγα κ διάβαζα για φοβερές καννες τα perazzi..........
Και αναρωτιέμαι λοιπόν .. Όταν φτάσεις σε στο σημείο πειραξεις τις κάννες σε ένα mx8 με ποια λογική το κάνεις?
Τα χιλιάρικα δίνονται για τις εργατοώρες, τα ξυλα κλπ, κ οχι για τις κάννες?
Η perazzi δεν ξέρει από αυτές?
Ρώτησε αν θες το παιδι γιατί το έκανε, τι σκοπό είχε η τι ήθελε να αλλάξει.......

Εγώ γενικά δεν έχω παράπονο από κανένα όπλο που είχα κ έχω βλητικά.Σίγουρα κάποια ξεχωρίζουν πχ το Β25
Ισως είναι και η ιδέα μου.
Με βάση ολο το ποστ που έγραψες κ που είναι ενδιαφέρον.......
....Δεν θέλω να το πω γιατί είμαι σίγουρος...
Αλλά μήπως πολλα πραγματα ειναι στην ιδέα μας?
Μήπως κάποιοι αρθρογράφοι που ορκίζονταν πως δεν είδαν διάφορες στον πινακα ανάμεσα σε χειροποίητα όπλα κ φθηνα οπλακια της σειράς ειχαν δίκιο?

Μια Ferrari είναι Ferrari κ είναι ολοφάνερο διαφέρει σε όλα από κάθε αυτοκίνητο....
Άραγε να ισχυει το ίδιο κ για τις καννες των ακριβών κ φθηνών όπλων......
Είναι ολοφάνερη μια τέτοια διαφορά στον πινακα??

Και Αλίμονο....Δεν σνομπαρω τα ακριβά όπλα, αλλά να ξέρουν που ακριβώς πάνε τα λεφτά τους όσοι τα διαθέτουν....

Χμ...... Μα εγώ άκουγα κ διάβαζα για φοβερές καννες τα perazzi..........
Και αναρωτιέμαι λοιπόν .. Όταν φτάσεις σε στο σημείο πειραξεις τις κάννες σε ένα mx8 με ποια λογική το κάνεις?
Τα χιλιάρικα δίνονται για τις εργατοώρες, τα ξυλα κλπ, κ οχι για τις κάννες?
Η perazzi δεν ξέρει από αυτές?
Ρώτησε αν θες το παιδι γιατί το έκανε, τι σκοπό είχε η τι ήθελε να αλλάξει.......

Με βάση ολο το ποστ που έγραψες κ που είναι ενδιαφέρον.......
....Δεν θέλω να το πω γιατί είμαι σίγουρος...
Αλλά μήπως πολλα πραγματα ειναι στην ιδέα μας?
Μήπως κάποιοι αρθρογράφοι που ορκίζονταν πως δεν είδαν διάφορες στον πινακα ανάμεσα σε χειροποίητα όπλα κ φθηνα οπλακια της σειράς ειχαν δίκιο?

Μια Ferrari είναι Ferrari κ είναι ολοφάνερο διαφέρει σε όλα από κάθε αυτοκίνητο....
Άραγε να ισχυει το ίδιο κ για τις καννες των ακριβών κ φθηνών όπλων......
Είναι ολοφάνερη μια τέτοια διαφορά στον πινακα??

Και Αλίμονο....Δεν σνομπαρω τα ακριβά όπλα, αλλά να ξέρουν που ακριβώς πάνε τα λεφτά τους όσοι τα διαθέτουν....
Δεν παίρνεις perazzi για το μολύβι που βγάζει αν και βγάζει.Δεν είπα ότι είναι σκορπίδι.Βγάζει τουφεκιές γερές.Αλλα πληρώνεις.Αξίζει όλα τα ευρώ που κάνει... έξω ..όχι εδώ...
Δεν ξέρω αν έχεις ρίξει.
Αν όχι όταν ρίξεις και το χειριστείς θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ.
Δεν υποτιμώ τα άλλα όπλα.
Κανένα δεν ειναι τέλειο .Ουτε το perazzi

Βγάζει τουφεκιές γερές.
Αααα Εντάξει τότε..... Έτσι όπως το περιεγραφες πιο πανω με τρόμαξες........
Ολα τα perazzi ανεξαρτήτως μήκους καννών έχουν ένα "ελάττωμα"που οι περισσότεροι κάτοχοι δεν το γνωρίζουν....
Έχουν κ αυτα ελάττωμα?
Δεν μπορώ να φτανταστω τι θα μπορούσε να παει στραβά.....

Αααα Εντάξει τότε..... Έτσι όπως το περιεγραφες πιο πανω με τρόμαξες........

Έχουν κ αυτα ελάττωμα?
Δεν μπορώ να φτανταστω τι θα μπορούσε να παει στραβά.....
Φίλε αν θυμάσαι προπερσι στην έκθεση κυνηγιού που είχα πάει και σας είχα πει με τον Κωνσταντίνο ότι είχα επωμισει ένα Περαζζι στο κιόσκι του Κούρκουλου... Ήθελα να το πάρω και να φύγω τρέχοντας, τέτοιο ζύγισμα δεν έχω ξανανιώσει σε όπλο και έτυχε το κοντάκι του μου ερχόταν κιόλας....
Το "ελάττωμα" του αν θυμάστε ξέρεις ποιο ήταν;
Ότι έχω γεννηθεί πολύ φτωχός για ένα τέτοιο .sarcastic.

Back