4 πουλες σχιστό και 4 καπάκι ασπρόπυργο...Καμιά παρεξηγηση , θα κεράσεις καφέ στο κψμ στο Σχιστό όταν ανοίξει ο δρόμος, θα έρθω να ρίξουμε κ θα τα πουμε
4 πουλες σχιστό και 4 καπάκι ασπρόπυργο...Καμιά παρεξηγηση , θα κεράσεις καφέ στο κψμ στο Σχιστό όταν ανοίξει ο δρόμος, θα έρθω να ρίξουμε κ θα τα πουμε
Για να δουμε αν τηρησεις τον λόγο σου4 πουλες σχιστό και 4 καπάκι ασπρόπυργο...
Πάντα. Θα περάσουμε πέννα!!Για να δουμε αν τηρησεις τον λόγο σου
Πριν δύο χρόνια πήγα με την μικρότερη κόρη μου σε ένα μαγαζί στο Βερολίνο για να διαλέξει ένα σουπερποζέ. Το μαγαζί ανήκει στην μεγαλύτερη αλυσίδα κυνηγετικών ειδών στην Γερμανία και είχε και εργαστηριο οπλουργού στον πρωτο όροφο. Εκεί που χαζεύμε για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει υπάλληλος κατάγαμε πάνω στον πάγκο του οπλουργού που βρισκόταν ένα Gladius (μάρκα άγνωστη τότε σε μενα) και δή αυτό, ωραίο τουφεκάκι, αριστερό. Ξάφνου μου ριχνει μιά σκουντιά η κόρη μου, παραλίγω να πέσω, γυρίζω και μου λέει, δείχνοντας ταυτόχρονα τον οπλουργό που ήταν 3 μέτρα μακρυά μας και πού κατέβαζε από ένα μηχάνημα ένα όπλο: Αυτό θέλω!https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/perazzi/over-under/12-gauge/mx12-sporter-201215155302002
https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/perazzi/over-under/12-gauge/mx12-sporter-201215155302002
Α ν τα έδειχνες σε ενα άτομο ή εστω μια γυναίκα που δεν ξέρει τπτ από όπλα, και της έλεγες διάλεξε..θα καταλάβαινε ποιό είναι το ακριβό?
Οχι.. Αλλά ενδεχομένως να μην το καταλάβαινε κ κάποιος που ασχολείται με τα όπλα αν δεν τα είχε ξαναδει.. Εκτός κ έβλεπε το όνομα του κατασκευαστη.....https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/perazzi/over-under/12-gauge/mx12-sporter-201215155302002
https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/perazzi/over-under/12-gauge/mx12-sporter-201215155302002
Α ν τα έδειχνες σε ενα άτομο ή εστω μια γυναίκα που δεν ξέρει τπτ από όπλα, και της έλεγες διάλεξε..θα καταλάβαινε ποιό είναι το ακριβό?
Λογικό.Αυτά οπτικά είναι η μέρα με την νύχτα.Και από βάση και από ξύλα.Πριν δύο χρόνια πήγα με την μικρότερη κόρη μου σε ένα μαγαζί στο Βερολίνο για να διαλέξει ένα σουπερποζέ. Το μαγαζί ανήκει στην μεγαλύτερη αλυσίδα κυνηγετικών ειδών στην Γερμανία και είχε και εργαστηριο οπλουργού στον πρωτο όροφο. Εκεί που χαζεύμε για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει υπάλληλος κατάγαμε πάνω στον πάγκο του οπλουργού που βρισκόταν ένα Gladius (μάρκα άγνωστη τότε σε μενα) και δή αυτό, ωραίο τουφεκάκι, αριστερό. Ξάφνου μου ριχνει μιά σκουντιά η κόρη μου, παραλίγω να πέσω, γυρίζω και μου λέει, δείχνοντας ταυτόχρονα τον οπλουργό που ήταν 3 μέτρα μακρυά μας και πού κατέβαζε από ένα μηχάνημα ένα όπλο: Αυτό θέλω!
Σου λέω, οι γυναίκες είτε ξέρουν από όπλα είτε δεν ξέρουν, διαλέγουν πάντα το ακριβότερο
ΥΓ: Τελικά δεν αγοράσαμε όπλο, συνέχισε ένα φεγγάρι σκοπευτήριο και το όπλο θα της το κάνω δώρο μόλις πάρει το πτυχίο της.
Ετσι. Και τα δύο κάνουν την δουλειά τους .Οπως και ενα ποδήλατο των 100ε απέναντι σε ένα αλλό των 4000ε.Οταν τα καβαλήσεις όμως..ενδεχομένως να μην το καταλάβαινε κ κάποιος που ασχολείται με τα όπλα αν δεν τα είχε ξαναδει..
Στο ακριβό ποδηλατο θα δεις άνεση κ ευκολο πεταλι κ αν παθει ζημιά το πας σπίτι κουβαλώντας το με το ένα χέρι..Ετσι. Και τα δύο κάνουν την δουλειά τους .Οπως και ενα ποδήλατο των 100ε απέναντι σε ένα αλλό των 4000ε.Οταν τα καβαλήσεις όμως..
Άσε γιατί έχω ένα ideal του 500αρικου και καβάλησα ένα cannondale carbon κι έκλαψα. Ισχύει σε όλα τα προϊόντα το ότι πληρώσεις παίρνεις.Στο ακριβό ποδηλατο θα δεις άνεση κ ευκολο πεταλι κ αν παθει ζημιά το πας σπίτι κουβαλώντας το με το ένα χέρι..
κ το ακριβο όπλο θα σε εντυπωσιασει με την την αισθηση που θα σου αφήσει στα χέρια κ κ το ζύγισμα του....
Αλλά όλα αυτά μέχρι ένα σημείο.........
Γιατί κ στις δυο περιπτωσεις βρίσκεις τα ίδια πραγματα χωρις να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά χρημάτων(παντα μιλάμε για την αίσθηση του καβαληματος.....)
Κάτι καλυτερο κ ουσιαστικό δεν ξέρω αν κάνουν................Και μιλάμε για όπλα με διαφορά τιμής περί τα 1000 ευρώ όχι μερικών χιλιάδων. Ε κάτι πολύ καλύτερο θα κάνουν εκείνα.
Ούτε εγω το ξέρω! Το υποθέτω!Κάτι καλυτερο κ ουσιαστικό δεν ξέρω αν κάνουν................
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι πληρωνονται τα υλικά που χρησιμοποιουνται κ οι ώρες εργασίας στο χέρι............
Σήμερα Ασπρόπυργο.Η δοκιμή που λέγαμε δεν έγινε λόγου χρόνου από εμένα (έπρεπε μετά να πάω σε σοβαρή βλάβη) αλλά έριξα και μία πούλα με το κωναρισμένο MX8.Μαμά τσοκ 2/10 και 4/10.Καλά που δεν πήγα στον πίνακα για δοκιμή.. πιστεύω θά τις έτρωγα χαλαρά.Κάτι καλυτερο κ ουσιαστικό δεν ξέρω αν κάνουν................
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι πληρωνονται τα υλικά που χρησιμοποιουνται κ οι ώρες εργασίας στο χέρι............
Από το MX8 στο MXS δεν είδες άλλη αίσθηση στην σκανδάλη?(έτσι για την συζήτηση).Σήμερα Ασπρόπυργο.Η δοκιμή που λέγαμε δεν έγινε λόγου χρόνου από εμένα (έπρεπε μετά να πάω σε σοβαρή βλάβη) αλλά έριξα και μία πούλα με το κωναρισμένο MX8.Μαμά τσοκ 2/10 και 4/10.Καλά που δεν πήγα στον πίνακα για δοκιμή.. πιστεύω θά τις έτρωγα χαλαρά.
Κάποια στιγμή λόγω μιας δικής μου καθυστέρησης έπρεπε να παίξω το 6 γήπεδο χωρίς την παρέα και μόνος.Με το δικό μου.
Ξεκινάω την πουλα και την τελειώνω χωρίς ανάσα..30? τουφεκιές χωρίς να πατήσουν οι κάννες κάτω.
Οπως ξεκίνησε έτσι τελείωσε.Και γενικά στο μελλάνιασμα δεν αλλάζει συμπεριφορά ουτε στο ανοιξε κλείσε ουτε στις σκανδάλες ουτε αναθυμιάσεις.
Τό 525(το οποιο το έκλεισα για πουλημα χθες)αριστο και γενικά αψογο ,μετά από τέτοιο χειρισμό την "ακουγε".πχ ήθελες καπάκι να βγάλεις την πάπια και δεν..αν δεν κρύωνε...και γενικά
το έχω δεί και σε άλλα brow. και 725 αυτό(με την πάπια όταν είναι ζεστό).Αυτά δεν υπάρχουν στο mxs.Eνα όπλο το οποίο πήρα 3350Ε με τα μαμά τσοκ σε άριστη κατάσταση.(Απαξίωση μετά από 2 χρόνια..0.).Λιγότερο από ένα 692 καινούριο.
Εχω τρέλα με τα όπλα.Από μονόκανο baical μέχρι τέρμα...Σκαλίσματα τρελά δεν θα πλήρωνα ποτέ και να μπορούσα. Ξύλα λίγο καλύτερα ίσως.
Αλλά η ποιότητα και η αξιοπιστία πρέπει κατά την γνώμη μου να πληρωθεί.
Και το έπόμενο (καλό) θα προσπαθήσω να είναι τέτοιας κατηγορίας όπλο.
...
ΥΓ: Τελικά δεν αγοράσαμε όπλο, συνέχισε ένα φεγγάρι σκοπευτήριο και το όπλο θα της το κάνω δώρο μόλις πάρει το πτυχίο της.
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου στα παραπανω που είδες κ μας τα μετέφερες...Αλλά η ποιότητα και η αξιοπιστία πρέπει κατά την γνώμη μου να πληρωθεί.
Συμφωνώ.. Εξάλλου ειμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι οι Ιταλοί είναι μάνες στα φρου φρου κ αρώματα... Και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο..
Ναι.είναι ακόμα ποιό άμμεση του ΜΧ8.Το δικό μου έχει ίδια με το mx2000s ,mx12,και το high tech s. Είναι με ελατήρια και μή αποσπώμενη.Από το MX8 στο MXS δεν είδες άλλη αίσθηση στην σκανδάλη?(έτσι για την συζήτηση).
Ακριβώς έτσι είναι!Ναι.είναι ακόμα ποιό άμμεση του ΜΧ8.Το δικό μου έχει ίδια με το mx2000s ,mx12,και το high tech s. Είναι με ελατήρια και μή αποσπώμενη.
Λένε και μάλλον έχουν δίκιο ότι είναι ποιό αξιόπιστη.Υπάρχει όμως και η επιλογή αποσπώμενης με ελατήρια και όχι με V.
Σίγουρα.Εγώ την τετάρτη μετά από το αργό βίντεο που ανέβασα (δεν ξέρω αν το είδες)είδα που Κανένας δεν το παρατήρησε ότι χρειάστηκε και άλλαξα ένα έλατήριο πεταλούδας 30ε μαζί μετην εργασία γιατί στ΄ς δεύτερες τουφεκιές κουνιόταν. Αυτό μετά από έρευνα η perazzi προτείνει αλλαγή κάθε χρόνο προληπτικά με κόστος αγοράς 7ε.Τό αλλάζεις και μόνος σου σε 15 λεπτά.Καποτε καποια ζημιά θα βγάλει..