Αυτό με τίποτα.σκοτώνουν και με ψιλοτερα .
Αυτό με τίποτα.σκοτώνουν και με ψιλοτερα .
36 γρ. σε 76αρι κάλυκα;Τα 50 και60 μέτρα ειδικά σε δισκολες συνθήκες δεν πιάνονται με τα περισσότερα εμπορικά φισσιγγια.για αυτά τα μέτρα θες όπλο να αντέχει τους πόνους 36 38 gr 76 κάλυκα και μπαρούτι με το φτυάρι
Ναι για να μαλακώσεις λίγο τα bar36 γρ. σε 76αρι κάλυκα;
Κώστα πως θα το κλείσεις; Δεν έχει πολύ κενό χώρο ;Ναι για να μαλακώσεις λίγο τα bar
Προσαρμόζεις την βυσματοση στον κενό χώρο που θες να κλείσεις .εγώ δουλεύω πολύ τους steel 35 αλλά θέλουν προσοχη τα bar ανεβαίνουν για πλάκα αν δεν γνωρίζεις μην φτιάξεις κάτι τετοιοΚώστα πως θα το κλείσεις; Δεν έχει πολύ κενό χώρο ;
Ψοοοοοοοοοφια πάρτο πίσω αυτό,το ακριβά άστοΈχω ρίξει παρά πολλά αλλά και ακριβά είναι και αρκετά ψωφια για τα γούστα μου
Οκ Κώστα. Από περιέργεια και άγνοια ρώτησα. Δεν θα φτιάξω.Προσαρμόζεις την βυσματοση στον κενό χώρο που θες να κλείσεις .εγώ δουλεύω πολύ τους steel 35 αλλά θέλουν προσοχη τα bar ανεβαίνουν για πλάκα αν δεν γνωρίζεις μην φτιάξεις κάτι τετοιο
Να ρωτήσω απλά αν το set up σου χωράει σε 12/70 κάλυκα ;Ναι για να μαλακώσεις λίγο τα bar
Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί από εμπορικό αλλά αργο. Στις μακρινές τουφεκιές έχω συνηθίσει ποιο γρήγορα φισσιγγιαΨοοοοοοοοοφια πάρτο πίσω αυτό,το ακριβά άστο
26 Άκουιλα βάζω με σιπε αλλά δόση δεν θα γράψω .αυτό για νορμάλ μέτρα .για μακρινές βολές steel 35 με μ92 και 688Να ρωτήσω απλά αν το set up σου χωράει σε 12/70 κάλυκα ;
Δέν χρειάζεται να το δώσεις ,απλά αν χωράει καί με τι ύψος βύσμα σου αφήνει 12 χιλ κενό
Άλλο σ'ερώτησα φίλε .Δεν έγραψα σετ απ'
26 Άκουιλα βάζω με σιπε αλλά δόση δεν θα γράψω .αυτό για νορμάλ μέτρα .για μακρινές βολές steel 35 με μ92 και 688
Άλλο σ'ερώτησα φίλε .
Με 20άρι δηλ βύσμα κλείνει σε 12/70 π'ότι κατάλαβα ,αν κατάλαβα ;
Βαγγέλη πιστεύω αν το ταχογραφησεις...θα πάθεις πλάκα με το νούμερο που θα δεις....Nobel sport 688
Sipe 1,60x32 GT24 No5 n
57,80
36, 50 3*
Σκάγια 167 από 233
Συγκέντρωση 71,50%View attachment 49567
Θα το μετρήσω σύντομα...... Πιστεύω ότι έχει 410-415m/secΒαγγέλη πιστεύω αν το ταχογραφησεις...θα πάθεις πλάκα με το νούμερο που θα δεις....