Alex "shooting like Dave Carrie"
Θα με κανετε να κοκκινισω...Ωραίος!! ΣΕΡ Αλεξ δηλαδή;
Alex "shooting like Dave Carrie"
Θα με κανετε να κοκκινισω...Ωραίος!! ΣΕΡ Αλεξ δηλαδή;
Πάρα πολύ καλή τουφεκιά Αλέξανδρε .Classica 32gr no6 36 μετρα με goose και θα το τιμησω πολυ φετος αυτο το φυσιγγακι στις φασσες, θα πηγαινω με 32gr και τραγιασκα να το παιξω Αγγλος
Τόσους τενεκέδες που τους βρίσκεις;;;Θα με κανετε να κοκκινισω...
3 ευρω ο ενας οι τρεις τελευταιοι γιατι ειναι καινουργιοι, τους προηγουμενους τους ειχα βρει πεταμενους.Τόσους τενεκέδες που τους βρίσκεις;;;
Έχουν σφικτό κορμί οι ούκρεςΔεν εχουν αναγκη οι καριολιτσες Κωστα, προπερσι με το kicks και super caccia 6/4 ειχε ερθει μια σαν στραβη πανω μου και την τουφεκισα βαρια 20 μετρα.
Ειχε σκαγια παντου ακομα και σε λαιμο κεφαλι ποδια, στο σωμα οταν την μαδησα αν θυμαμαι καλα ειχε 28 τρυπες αλλα δεν ειχε διαλυθει, μια χαρα την εφαγα παντως
λ.....Έχουν σφικτό κορμί οι ούκρες
ρε φιλαρακι μονο τα κεντρα σε ενδιαφερουνε ?βαλε κανα χαρτι ενα επι ενα και απο πισω τον ντενεκε!3 ευρω ο ενας οι τρεις τελευταιοι γιατι ειναι καινουργιοι, τους προηγουμενους τους ειχα βρει πεταμενους.
Θελουν και ευρω τους οι δοκιμες για να βγει σωστο συμπερασμα
Λιγα χαρτονια εχω τουφεκισει Κωστα? Αλλα και παλι να βαλω χαρτονι στο 36 μετρα με τα τσοκ που εχω ξερεις το αποτελεσμα....ρε φιλαρακι μονο τα κεντρα σε ενδιαφερουνε ?βαλε κανα χαρτι ενα επι ενα και απο πισω τον ντενεκε!
Κι εγω παρακατω θα παω Κωστα 32 και 33 με βλεπω να ριχνω ολη τη σεζον!Alex εγώ φέτος έμεινα στα 34 από αρχή μέχρι τέλους.... Μια χαρά ήταν.... Ούτε μου πέρασε από το το μυαλό να πάω σε παραπάνω. Μια χαρά ήταν!
Τη νέα χρονιά που θέλω να ασχοληθώ με δικα μου μπορεί να πάω και παρακάτω
Φοβερη διατρηση για 5αρι 2.9mm στα 48m . Τετοιες διατρησεις παιρνω με V1 466m/s No3 3.3mm 3% αντιμονιο Locatelli με φυσιγγι ιδιογομωσης. Για εγγλεζικο 32αρι με μαλλινη δε το κοβω να πιανει τεοιες αρχικες με μολυβδινα σκαγια . Για ρωτα το φιλο σου μηπως ηταν ατσαλινα σκαγια ?Δεύτερη δοκιμή στα 48μ με την αριστερή κάννη, φυσίγγι εμπορικό από φίλο μου Άγγλο μόνιμο κάτοικο εδώ. Ίδιες συνθήκες με την πρώτη πρόβα. Το φυσίγγι είναι 32γρ νο5 wad wool.
Η πίσω μεριά με φανερά εξογκώματα.
Είναι καλά αυτά τα GAMEBORE , δεν τα βλέπω να κυκλοφοράνε εδώ στην Ελλάδα.Δεν είναι ατσάλινα Μιχάλη, είναι hi-grade σκάγια της gamebore.
Τα gamebore γραφει οτι εχουν πυριτιδα f2 και vectan και αυτο που εριξες m92s, τα σκαγια ειναι αρκετα χοντρα παντως 3mm του percorso ειναι 2.9mm, στο pigeon extreme παντως το 5αρι το δινει 2.8mmDark Storm Game 32g no5 (3mm) Wool V1 435m/s
Τα περισσότερα υλικά της gamebore προέρχονται απο την B&P
Κι αυτο μας κανει...δεν με χαλαει καθολου!5,5 πρεπει να ειναι!