Αυτές τις τρεις χρησιμοποιεί αλλά δεν νομίζω στα 32γρ να βάζει μ92σ. Τα 3mm τα λες νο4.5;Τα gamebore γραφει οτι εχουν πυριτιδα f2 και vectan και αυτο που εριξες m92s, τα σκαγια ειναι αρκετα χοντρα παντως 3mm του percorso ειναι 2.9mm, στο pigeon extreme παντως το 5αρι το δινει 2.8mm
Δεν ρίχνει με μολύβι σε αυτά τα ύψη.Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης ο Digweed ρίχνει τις φάσσες από τα ουράνια με 5,5άρι ελληνικό πιστεύω οτιδήποτε πιο χοντρό μάλλον υπερβολή είναι.
Ετσι γραφει στο σαιτ παντως για το συγκεκριμενο φυσιγγι οτι εχει m92s, ε ναι Νικολη το 3mm το θεωρω 4,5 αφου το ν5 ειναι 2.9mm και το ν4 3.1mm.Αυτές τις τρεις χρησιμοποιεί αλλά δεν νομίζω στα 32γρ να βάζει μ92σ. Τα 3mm τα λες νο4.5;
Νικόλα τα diamond shot απ' ότι ξέρω είναι καλής ποιότητας επινικελωμένα μολύβδινα σκάγια. Ενδεχομένως να έχουν και υψηλή περιεκτικότητα αντιμονίου.Δεν ρίχνει με μολύβι σε αυτά τα ύψη.
Ρίχνει και τα ιταλικά orlandi με tungsten εμβέλειας 120μ+Νικόλα τα diamond shot απ' ότι ξέρω είναι καλής ποιότητας επινικελωμένα μολύβδινα σκάγια. Ενδεχομένως να έχουν και υψηλή περιεκτικότητα αντιμονίου.
Αυτα θελω φιλεΡίχνει και τα ιταλικά orlandi με tungsten εμβέλειας 120μ+
Τι να τα κάνεις...;;;;Αυτα θελω φιλε
Στιφαδο να μαλακωσουν....Τι να τα κάνεις...;;;;
Και που βρίσκουμε εδώ καλό σκαι;;;Παιδια.....ολη την δουλεια στο φυσιγγη την κανουν τα σκαγια.....
Εκει ειναι και ολες οι διαφορες .....
Με δευτερο τα μπαρ που αναπτυσει....
Και που βρίσκουμε εδώ καλό σκαι;;;
Αν και σε "βρεφικά" βήματα στην ιδιογομοση αυτό διαπίστωσα και εγώ... Δυστυχώς.Μεγαλη κουβεντα ανοιξες.....
Μονο απο σφαξιμο.....
Μια συνηθισμένη αποτύπωση sporting φυσιγγίου για τα μέτρα και τις συσφίξεις που αναφέρεις. Τι σε ενθουσίασε τόσο πολύ;Αξίζει να ξαναβάλω δυο δοκιμές που ειχα βάλει πριν χρόνια.
Μετάνιωσα αλλά ηταν αργα που δεν πήρα τότε οσα κουτιά είχε το μαγαζί προσφορά σε τιμή 5,5€
Η πρώτη ειναι με φυσιγγι NsSI DIAMOND sporting No 8 ,τσοκ 7,5/10 carlson porting και απόσταση 40μ.
Η δεύτερη και πάλι με φυσιγγι NSI Quattro diamond No 7,5 τσοκ 7,5/10 carlson porting και απόσταση 35 μ.
Υπαρχει και αλλο εργοστασιο που γεμιζει την M92S σε κοντρα δοση στα 34gr με V1 468m/s και V10 405m/s (μεγαλυτερες παραμενουσες απο οτι τα Gamebore) με μολις 720 Bar .Αυτές τις τρεις χρησιμοποιεί αλλά δεν νομίζω στα 32γρ να βάζει μ92σ. Τα 3mm τα λες νο4.5;
I like bothΑξίζει να ξαναβάλω δυο δοκιμές που ειχα βάλει πριν χρόνια.
Μετάνιωσα αλλά ηταν αργα που δεν πήρα τότε οσα κουτιά είχε το μαγαζί προσφορά σε τιμή 5,5€
Η πρώτη ειναι με φυσιγγι NsSI DIAMOND sporting No 8 ,τσοκ 7,5/10 carlson porting και απόσταση 40μ.
Η δεύτερη και πάλι με φυσιγγι NSI Quattro diamond No 7,5 τσοκ 7,5/10 carlson porting και απόσταση 35 μ.