Νίκο, χωρίς να θέλω να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη, μιας και σέβομαι απόλυτα την βούλησή σου, ήθελα να πω ότι, κατά την γνώμη μου, καμία ευθύνη δεν θα μπορούσε να φέρεις, γιατί είμαστε όλοι ενήλικες και αγοράζουμε υλικά ιδιογομωσης με τις ταυτότητες μας. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να ενέχεται κάποιος κίνδυνος, από οποιοδήποτε σετ απ που ανεβαίνει στο φόρουμ, δεν το αγγίζει και όλα μια χαρά. Έτσι νομίζω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ετοιμάσου για π.μ.
.
Βασιλη οτι σεταπ και δοκιμες εχω ανεβασει ολες μα ολες ειναι δοκιμασμενα σεταπ...και απο εμενα
που τις κανω δεν χωραει αμφισβητηση....
Ωστοσο υπαρχουν ατομα που τις αμφισβητουν....ακομα και εαν οι δοσολογιες ειναι αυτες που
δινει ο κατασκευαστης....και το χειροτερο υπαρχουν ατομα που συμφωνουν με τα λεγομενα τους !!!
Το ειδαμε το ''εργο'' στο παρελθον....Για ποιον λογο λοιπον να μπαινω σε αυτες τις διαδικασιες...και
να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ???
Δεν μπορω να φτιαξω εγω τον κοσμο....ουτε να γεμισω το κεφαλι του καθε ενος με θεματα ιδιογομωσης.
Παλι ''επιθετικο'' φαινεται το γραπτο μου....αλλα πιστεψε με καλοπροαιρετα τα λεω...δεν εχω ουτε αμπελια
ουτε ελιες ουτε χωραφια να χωρησω με κανεναν...
Απο την μια να ιδρωνει ο κωλος μου να βγαλω το σεταπ...να ιδρωνει δευτερη φορα για να το δοκιμασω
και ισως και τριτη και τεταρτη φορα...και ποσες ακομα δεν ξερω μεχρι να καταφερω να το φερω εκει που
θελω εγω....να τους το σερβιρεις ετοιμο δοκιμασμενο και ''γαμηστερο'' ( για μενα ) απο την αλλη να μου
λενε και απο πανω...ε' οχι βρε φιλε.....
Δεν ξανα κανω το ιδιο λαθος....ας ψαχτουν μονοι τους στα ''ειδικα'' σεταπ....
Και ΕΑΝ ανεβασω δοκιμη σε δοκιμασμενο σεταπ το σεταπ δεν το ξανα γραφω επανω στον στοχο...
Απο εδω και περα μονο σε ΠΜ θα δινω σεταπ...
ΥΓ. Τα καψουλια 615 τα εκανα 688... Οποιος θελει να μαθει το πως....μονο σε ΠΜ.