gvp9000
Banned
Σωστό ... για την ακρίβεια #0,91 - με 155 σκάγια.Τα σκάγια Βασίλη είναι 154 ..... Τα μέτρησα 10 γραμμάρια είναι 33,5 σκάγια ,άρα αντιστοιχούν σε Νο 1 και όχι Νο 2 όπως έγραψα......
Σωστό ... για την ακρίβεια #0,91 - με 155 σκάγια.Τα σκάγια Βασίλη είναι 154 ..... Τα μέτρησα 10 γραμμάρια είναι 33,5 σκάγια ,άρα αντιστοιχούν σε Νο 1 και όχι Νο 2 όπως έγραψα......
Σε τι ?Δηλαδή είναι ψεύτης!!!
Αποτύπωση στιγμής … αυτό κρατάω μου άρεσε…Σε τι ?
Στο αν σου δείχνει την πραγματική αποτύπωση την στιγμή που θα ρίξεις το φυσίγγι ή αν θα σου πει αν θα σκοτώσεις το θήραμα ?
Παντως κάποτε που είχα ξεχάσει τα δικά μου τσοκ, είχα βάλει τσοκ από optima plus light με 18,6mm αυλό, βίδωσαν κανονικά και δεν είδα κάποια διαφορά στο κυνήγι. Δεν παρατήρησα κάποιο στοιχείο πάνω τους που να τα διαφοροποιεί.Αποκλείεται να κάνει αυτό την διαφορά ...
Απλά αν πχ χρησιμοποιήσεις τα τσοκ του Κώστα σε εσένα θα είναι κατά 0,1mm μεγαλύτερη η σύσφιξη. (μισό τσοκ σκάρτα)
Αποτύπωση στιγμής … αυτό κρατάω μου άρεσε…
Εεε ναι, γιατί λέω συνέχεια μην δίνετε ΤΟΣΗ σημασία στην συγκέντρωση αλλά στην διάτρηση ?Αποτύπωση στιγμής … αυτό κρατάω μου άρεσε…
Κι επίσης ... δεν πετάει ... με 20-30 μ/δ !!!Γιατί ο πίκακας δεν χρησιμοποιείται στις συνθήκες κυνηγίου και επίσης δεν μετράμε διάτρηση.
Απλό.
Και η δική μου το ίδιοΒασίλη δεν έχω κάνει καμία μετατροπή...... Η κανη είναι 71cm optima plus όπως και τα τσοκ εργοστασιακά........
Το συγκεκριμένο όπλο το αγόρασα από την Κρήτη σε κατάσταση βιτρίνας από κυνήγο -συλεκτη......... Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η κανη επάνω γράφει beretta U.S.A. και δεν ξέρω γιατί.......
Εσύ χάνεις τις φωτογραφίες ... περιμένω, ... απλά μέτρα σωστά απόσταση και σκάγια στο φυσίγγι, όχι με το μάτι.Και η δική μου το ίδιο
Δεν σου κάνω πλάκα αυτές οι optima σίγουρα έχουν κάποια βελτίωση που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όσοι πάντως έχουν δει που παίζει τραβάνε τα μαλλιά τους και πολλοί από αυτούς μου έλεγαν διάφορα πριν πάρουν τα μαθηματακια τους ψαξε μια USA crpΕεε ναι, γιατί λέω συνέχεια μην δίνετε ΤΟΣΗ σημασία στην συγκέντρωση αλλά στην διάτρηση ?
Ειδικά στα ψιλά σκάγια για μικρά θηράματα και κρύο καιρό ή ομίχλη (υγρασία) χάνεις την μπάλα με την διάτρηση.
A καλά τώρα θέλεις και να μετρήσω τα σκαγια ?? Να δω τι άλλο θα ζητησειςΕσύ χάνεις τις φωτογραφίες ... περιμένω, ... απλά μέτρα σωστά απόσταση και σκάγια στο φυσίγγι, όχι με το μάτι.
Το ότι θα βρω είναι σίγουρο ... το πότε δεν ξέρω ...Δεν σου κάνω πλάκα αυτές οι optima σίγουρα έχουν κάποια βελτίωση που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όσοι πάντως έχουν δει που παίζει τραβάνε τα μαλλιά τους και πολλοί από αυτούς μου έλεγαν διάφορα πριν πάρουν τα μαθηματακια τους ψαξε μια USA crp
Καλά μην τα μετράς ... πες απλά το φυσίγγι που θα ρίξεις.A καλά τώρα θέλεις και να μετρήσω τα σκαγια ?? Να δω τι άλλο θα ζητησεις
Δεν ξέρω όμως αν αυτό το USA crp έχει κάποια βελτίωση γιατι εχω δει ότι δεν το γράφουν όλεςΤο ότι θα βρω είναι σίγουρο ... το πότε δεν ξέρω ...
Κάτσε πρώτα να δούμε κανένα εμπορικό ...
Καλά μην τα μετράς ... πες απλά το φυσίγγι που θα ρίξεις.
Για να σε υποστηρίξω λίγο στην άποψη σου, κ εγώ έχω δει ότι η διβασικες κ ειδικά η τέκνα που έχω δουλέψει πολύ πάνε πολύ καλά με όλους τους καιρούς με μικρές αισθητές διαφορές στην απόδοση...Εγω παλι πιστευω στις πυριτιδες Αρη...
Βγαινω στο βουνο με καταραμενη Νοτια....Την προηγουμενη ειχε βορια...Στην φυσιγγιοθηκη Α1
CX2000 - 165X32 N8,5...με 402μ/δ
Mε φωτισε ο Θεος....και ειχα μαζι μου ς4 - 686- 1,45χ32- Ν8,5 με 405μ/δ..
Ξεκιναω με Α1 και βλεπω οτι δεν ''τραβαει''..ξεπουπουλιασματα ...αιματα ...ζωντανα πουλια..
Μολις εβαλα την ς4...τα πουλια ξεψυχουσαν στον αερα...ουτε αιματα..ουτε τιποτα.
Ο καθε ενας μας εχει τις εμπειριες του και βαση αυτων αποφασιζει τι θα βαλει στην θαλαμη του.
Δεν τυχαιο ( σε μενα ) που ορισμενες πυριτιδες τις εχω βαλει στην ''ακρη'' ....
Δεν σου κάνω πλάκα αυτές οι optima σίγουρα έχουν κάποια βελτίωση που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όσοι πάντως έχουν δει που παίζει τραβάνε τα μαλλιά τους και πολλοί από αυτούς μου έλεγαν διάφορα πριν πάρουν τα μαθηματακια τους ψαξε μια USA crp
ναι αλλα η Α0 γα@@@@ει και δερνειΜόνο με την α1 δεν βαράω ούτε γάιδαρο στην ανηφόρα...
Την έχουν βρει τη λύση οι Αμερικάνοι γι'αυτό τα φυσίγγια τους έχουν πολύ νορμάλ ταχύτητες σωστά σκακια και προοδευτικές για να κρατάνε μενουσεςΔεν ξέρω μπορεί να λέω κ βλακείες... Βλέπω ότι στις υγρασίες κ ειδικά σε συνδυασμό με ζεστή τα φυσίγγια με μέτριες ταχύτητες κ όχι αυξημένες πιέσεις σκοτώνουν καλύτερα... Εμπορική εκτίμηση είναι αυτό, αν είχα πρόσβαση σε κανονάκι ίσως να μπορούσα να το οριοθέτησω καλύτερα
Θα σου έλεγα τι κάνει το USA corpΔεν ξέρω όμως αν αυτό το USA crp έχει κάποια βελτίωση γιατι εχω δει ότι δεν το γράφουν όλες
Καλά σήμερα έχεις δώσει ρέστα!Θα σου έλεγα τι κάνει το USA corp
To πολύ πολύ θα πάω στον Βαγγέλη ή θα έρθω σε εσένα το καλοκαίρι.
Που μένεις είπαμε ? Νομό ?
ps
Αυτός ο Alex73 που είναι ?
Θα σου έλεγα τι κάνει το USA corp
To πολύ πολύ θα πάω στον Βαγγέλη ή θα έρθω σε εσένα το καλοκαίρι.
Που μένεις είπαμε ? Νομό ?
ps
Αυτός ο Alex73 που είναι ?