Παιχνιδι ειναι....αλλα ακρη δεν θα βγαλετε οσον αφορα το ποια κανη ειναι καλυτερη...και στο
υπογραφω αυτο !!!
Δεν υπαρχουν κανες με 10% αποκλιση....ουτε 5% δεν δινω....και εχω λογους να το πιστευω αυτο.... και δεν
λεω τυχαια....
Και να στο τεκμηριωσω,,,,,
Τα φυσιγγια εχουν αποκλισεις...και αρκετα μεγαλες
Εχω σφαξει και δοκιμασει παρα πολλα...και το δει...δεν το λεω τυχαια..
Το Λαμπρο το Ν4 σε καφε χρωμα που οι κυνηγοι επιναν νερο στο ονομα του...Οταν το εσφαξα βρηκα
τον ''αδη με τα λειψανα'' μεσα..
1η βολη..στα 50 μετρα με φουλ τσοκ 32% συγκεντρωση.
2η βολη στα ιδια μετρα και ιδιο τσοκ 38% συγκεντρωση
3η βολη...την πηρε ο διαολος...δεν γραφεται...
Το ''περιφημο'' Percorso..
1η βολη στα 35 μετρα με φουλ τσοκ V1,5-418m/s 75% συγκεντρωση
2η βολη στα 35 μετρα με φουλ τσοκ V1,5-440m/s 64% συγκεντρωση
Volcano...και τα μυαλα στα καγκελα..
1η βολη στα 35 μετρα με φουλ τσοκ V1,5-447m/s 64% συγκεντρωση
Ο κατασκευαστης το διαφημηζε με 85% σε αυτα τα μετρα και φουλ τσοκ
Το τροποποιω...και μου βγαζει 91% στα ιδια μετρα και τσοκ με τα δικα του υλικα..
Εχω πολλα τετοια παραδειγματα...και πολλα ραματα για τις γουνες των εμπορικων φυσιγγιων..
Θυμαμαι οταν εκανα συγκριτικες με την Ρεμι και με δικα μου φυσιγγια ...που υποτιθεται οτι ειναι
σταθερα... 10 % διαφορα δεν ειχαμε ποτε..
Επισεις θυμαμαι και το εχω και στο αρχειο μου...Της βγαζω δικη μου τουφεκια με γνησια μαλλινη
ταπα..και δινει σταθερα στα 40 μετρα ενα 74% με το σταθερο τσοκ αυτο που ειχε..και δεν θυμαμαι
τι συσφιξη ειχε.
Της φτιαχνω με drago 14 στα ιδια γραμμαρια σκαγια με δινει παλι σταθερα ενα 80,5% στα ιδια μετρα!!
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ''ψαχνετε''.....Σαν ''παιχνιδι'' και σε νεκρη περιοδο κυνηγιου...μια χαρα
θα περναει η ωρα μας....οκ αυτο το καταλαβαινω....
Για βρειτε ποια κανη ειναι καλυτερη ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ !!
Και για να γινω ποιο κατανοητος...
Δυο διαφορετικα βυσματα.....στην ιδια δοσολογια και στο ιδιο οπλο η διαφορα συγκεντρωσης
αλλαζει....και η διαφορα αγγιζει το 7%....ισως καποιες φορες αλλα βυσματα δινουν και μεγαλυτερες !!
Και για του λογου το αληθες !!!
View attachment 68944
View attachment 68945
Αυτα απο εμενα...συνεχιστε το παιχνιδι....Θα παρω και εγω την Μπελενι που εκανα δοκιμες και θα δοκιμαζω
και εγω...
Εχει να πεσει πολυ γελιο !!!