Kostas ContraDosi
Moderator
Αυτη, μαλλον η jk6 ειναι, διοτι ειναι ρομβοειδή τα φυλλίδιά της...η Ch6 ειναι ποιο ξανθιά ακόμη κ ακομη ποιο μικρα κ τετραγωνισμένα τα φυλλίδιά της....η jk6 η ch6
Αυτη, μαλλον η jk6 ειναι, διοτι ειναι ρομβοειδή τα φυλλίδιά της...η Ch6 ειναι ποιο ξανθιά ακόμη κ ακομη ποιο μικρα κ τετραγωνισμένα τα φυλλίδιά της....η jk6 η ch6
2,00-05γρ jk6 στην μάλλινη τάπα..Έχω καμιά 12-14 κουτιά 20ετιάς+ σε 3 και 4 νούμερο
Ναι γιατί έτσι ήταν κ στα Jordan μπλε....η Ch6 ειναι ποιο ξανθιά ακόμη κ ακομη ποιο μικρα κ τετραγωνισμένα τα φυλλίδιά της....
1,75 συνήθως2,00-05γρ jk6 στην μάλλινη τάπα..
Τα αντίστοιχα με τον συγκεντρωτηρα δεν ξέρω τι δοσολογία είχαν...
Για αυτά με τον συγκεντρωτηρα λες?1,75 συνήθως
Ναι.1,75Χ34Για αυτά με τον συγκεντρωτηρα λες?
Και πως το κατάλαβες?ειναι με τον συγκεντρωτηρα αυτα.
Όχι ρε εμένα μου προτείνει και εγώ παίρνω άλλα κάθε φορά! Χαχα!Και πως το κατάλαβες?
Αφου η βυσματωση είναι γραμμένη στο πλαι του κουτιού...
Κατάλαβα...
εσυ του τα προτεινες...
@Manos chios καλυτερα να κρεμάσεις στον λαιμό σου έναν 120αρι πλανο κ να φουνταρεις στο Αιγαίο πελαγος παρα να τον ακους.....
Ασε που θα σε ξεπαραδιάσει...
Ρωτα κ τον Χάρη που του έχει φορτώσει ολόκληρη την Β&Ρ...
Ε δεν είναι κ από τα ευκολότερα πράγματα...Το πρόβλημα είναι πως κανένας δε μου έγραψε τι είναι!!
Όσα κ τα χρόνια του... 34γρ με S4....Το έσφαξα για πέστε ρε επιστήμονες
Εγώ είμαι αχαμπαρστος
Έχουν σβηστεί ποσα γρ είναι 34 χρόνια πέρασαν
Ν6
Τασο έχω ρίξει τόσα απο αυτά με ένα μπαικαλΌσα κ τα χρόνια του... 34γρ με S4....
Και μην τα ρίξεις με το guerini- saguini σου γιατί θα ψάχνεις την ωμοπλατη σου..
Bάρα στο ψαχνό.....Να σφάξω και αυτό
Δώστου.Να σφάξω και αυτό
Να μαντέψω; Θα έχει μέσα πυρίτιδα χρώματος γκρι μεταλλικό που θα έχει γίνει σβώλος, συγκεντρωτηρα κιτρινισμενο στο κάτω μέρος και σκάγια.Να σφάξω και αυτό
Με συγκεντρωτηρα τον καιρο εκεινο με αυθεντικη jk6 γεμιζονταν 1,75x34 SG 19 6* 58.00mm2,00-05γρ jk6 στην μάλλινη τάπα..
Τα αντίστοιχα με τον συγκεντρωτηρα δεν ξέρω τι δοσολογία είχαν...
Ναι γιατί έτσι ήταν κ στα Jordan μπλε...
Sipe εχει οχι s4....Όσα κ τα χρόνια του... 34γρ με S4....
Και μην τα ρίξεις με το guerini- saguini σου γιατί θα ψάχνεις την ωμοπλατη σου..
Αντιστραφηκαν τα πραγματα γιατι εχω ακουσει οτι στο καφε εχουν αντικαταστησει το καψουλι με 688.....Τα τελευταία χρόνια το ΚΑΦΕ είχε S4 και 33 γραμμάρια και ήταν για τσουχτερό κρύο και το ΜΠΛΕ Sipe και 34 γραμμάρια και δούλευε και σε κρύο και με νορμάλ καιρό (αν και με κλωτσιά).
Παλιότερα το καφέ ήταν πιο ήπιο από το μπλε, τώρα τελευταία αντιστράφηκαν.