Είναι και πιο εκρηκτική η S4.Αντιστραφηκαν τα πραγματα γιατι εχω ακουσει οτι στο καφε εχουν αντικαταστησει το καψουλι με 688.....
Είναι και πιο εκρηκτική η S4.Αντιστραφηκαν τα πραγματα γιατι εχω ακουσει οτι στο καφε εχουν αντικαταστησει το καψουλι με 688.....
Θα σε στείλω τα σκαγια ρεΜην χαλάς ρε τα φυσίγγια!
Σιγά τα ωα!Μην χαλάς ρε τα φυσίγγια!
Βαζακι ρε!Θα σε στείλω τα σκαγια ρε
Με έπεισαν στην βεράντα ρε θα σκοτωθώ την κοινωνία μουΒαζακι ρε!
Οι Λάμπρου γενικά δεν είχαν νταραβέρια με sipe...Sipe εχει οχι s4....
Εγω νομιζω οτι το μπλε γεμιζονταν παντα με σιπε μαλιστα παλια για να μην αντιγραφουν την συνταγη την ειχαν "βαφτισει^ Νορια η οποια βεβαια δεν υπηρχε ............Οι Λάμπρου γενικά δεν είχαν νταραβέρια με sipe...
H sipe στο μπλε είναι εποχής Ναυπλιώτη...
Λάμπρου μπλε s4 στα χοντρα σκαγια , c7v στα ψιλα...
Αυτη η φήμη που λες για την Noria ηταν η S4, αν κ εγω δυσκολευομαι να πιστεψω κατι τέτοιο..Εγω νομιζω οτι το μπλε γεμιζονταν παντα με σιπε μαλιστα παλια για να μην αντιγραφουν την συνταγη την ειχαν "βαφτισει^ Νορια η οποια βεβαια δεν υπηρχε ............
Και εγώ πάντα με σιπε το θυμάμαι το μπλε.Οι Λάμπρου γενικά δεν είχαν νταραβέρια με sipe...
H sipe στο μπλε είναι εποχής Ναυπλιώτη...
Λάμπρου μπλε s4 στα χοντρα σκαγια , c7v στα ψιλα...
Την s4 απο οσο ξερω τη χρησιμοποιουσαν στο διασπορας στο κοκκινο και στο καφε και τη σιπε στο μπλε......Αυτη η φήμη που λες για την Noria ηταν η S4, αν κ εγω δυσκολευομαι να πιστεψω κατι τέτοιο..
Αυτή κ η Tecna ήταν οι διβασικες που χρησιμοποιούσαν....
Αμα κουμανταρεις στο σπιτι φαινεται...Κάτσε θα φωνάζει η γυναίκα έκλεισα την πόρτα να σκουπίσω
Κότα κότα ασταΑμα κουμανταρεις στο σπιτι φαινεται...
Σωστός κ σε συνδιασμο με sidna και c7v στα ψιλά σκάγια για το κοκκινο(Βεργίνα )κ καφε...Την s4 απο οσο ξερω τη χρησιμοποιουσαν στο διασπορας στο κοκκινο και στο καφε
Μπορει να κανω και λαθος δεν επιμενω.....
Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι από αυτά..Θυμαμαι καποια στιγμη που συζητουσα με τον Γιαννη Ναυπλιωτη στο μαγαζι ενος φιλου για τα φυσιγγια μπλε και καφε μου ειχε απαντησει οτι ειναι οι ναυαρχιδες της εταιρειας ετσι τα βρηκαμε και δεν προκειται να αλλαξει τιποτα σε αυτα.......
Μαθαίνω και δημιουργώ ο μικρός πυροτεχνουργός.Βγαίνουν στα μπαλκόνια οι γείτονες ρε γαμωτο γιατί βάζω φωτιά την μπαρούτι και σκιαζονται
Θα τς κάψω καμία μέραΜαθαίνω και δημιουργώ ο μικρός πυροτεχνουργός.