A
AltairLusso
Θα φαει με ü4 (ατσαλινα) ο πρασινος στα 60 μετρα και δεν θα ξερει απο που του ηλθε
Έγινε πέρσι αυτό Παύλο με το Ufo, ξέχασες τι τράβηξα μετά από τον Τόλη...χαχαχα....
Θα φαει με ü4 (ατσαλινα) ο πρασινος στα 60 μετρα και δεν θα ξερει απο που του ηλθε
... ρε αφου εριχνες με Βολφραμιου αστα αυτα .... τωρα που θα κανει και τα συγκρητικα ο Παυλος σε nolimit Βολες θα εχουμε υλικο.Έγινε πέρσι αυτό Παύλο με το Ufo, ξέχασες τι τράβηξα μετά από τον Τόλη...χαχαχα....
Διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο που παρέθεσε ο Παύλος διέκρινα στον συγγραφέα και εξυπνότατο Muller μια δημιουργική ασάφεια για το αν τα καινούρια κάνουν για όλα. Το πάει πιο πολύ προς την καταλληλότητα για ατσάλινα, παρά ότι κάνουν για όλαΑυτο που αναρωτιεμαι ειναι παντως, ειναι το ποιος θα αγοραζει τα τωρινα U, εφοσον θα εχει τα νεα που θα κανουν για ολα.
Σε κάποια όπλα βελτιώνουν πολύ τα aftermarket. Η αλήθεια είναι ότι για τσίχλα, τρυγόνι, μπεκάτσα, ούτε εγώ τα θεωρώ απαραίτητα. Με την τρέλα μας παίζουν Τάσο.Ακούω διάφορα κ εχω χασει κ τα αυγά κ τα πασχαλια.
Δηλαδή με λίγα λόγια τα εργοστασιακά τσοκ που δίνουν τα όπλα δεν αξίζουν και αν κάποιος αναζητεί το καλύτερο στις τουφεκιες του καλό είναι να αγορασει εξωεργοστασιακα είτε λέγονται briley είτε anaconda είτε seminole ειτε οτιδήποτε άλλο??Αξίζει εν πάση περίπτωση να δίνουμε 60αρια 70αρια 80αρια για ένα κομματάκι σωλήνα?Δεν ειρωνευομαι σε καμία περίπτωση,απλά κανω κάποιες άπλες κ εύλογες πιστευω ερωτήσεις.
όσο ασχολούμαστε ψαχνόμαστε ξεμυαλιζόμαστεΤο ίδιο πιστευω κ εγω Γιώργο..Με την τρέλα μας παίζουν όντως.
Ας πούμε έμενα η μοσσμπεργκ μου έχει δώσει τρία τσοκ,φουλ ντεμι κ βελτ.κυλινδρο,ίσως κάποτε να θέλω πχ να πάρω τον κύλινδρο κ το βελτ.ντεμι για να ολοκληρώσω (ας πούμε)την συλλογη..Αυτο το δέχομαι.
Αλλά ρε παιδιά να εχω ένα τσοκ πχ ντεμι κ να ψάχνω και ένα εξωεργοστασιο τσοκ κ ντεμι..Ε αυτο το βρίσκω παράξενο.
Κ κάτι τελευταίο αν ένας καλός κυνηγός κατεβάζει τσίχλες φασσες παπια κλπ απο τα 50μ άντε να πω 60μ με τα μαμισια τσοκ του όπλου του..Τότε τι άλλο θα μπορούσε να αναζητήσει από ένα after market τσοκ??τουφεκιες στα 80μ??(!!)
Ακούω διάφορα κ εχω χασει κ τα αυγά κ τα πασχαλια.
Δηλαδή με λίγα λόγια τα εργοστασιακά τσοκ που δίνουν τα όπλα δεν αξίζουν και αν κάποιος αναζητεί το καλύτερο στις τουφεκιες του καλό είναι να αγορασει εξωεργοστασιακα είτε λέγονται briley είτε anaconda είτε seminole ειτε οτιδήποτε άλλο??Αξίζει εν πάση περίπτωση να δίνουμε 60αρια 70αρια 80αρια για ένα κομματάκι σωλήνα?Δεν ειρωνευομαι σε καμία περίπτωση,απλά κανω κάποιες άπλες κ εύλογες πιστευω ερωτήσεις.
Αυτο την διαφορα Παύλο την είδες κ πάνω στο θηραμα(που ειναι κ το ν1 ζητούμενο) ?Δηλαδη ειχες πχ λιγότερους τραυματισμούς κ ας πουμε καλύτερες καταβολές?στα 30+ χρονια που κυνηγαω η οποια βελτιωση στη ποιοτητα της τουφεκιας ηλθε απο αυτα τα μικρα σωληνακια
Και δεν την ξελαμπαδιαζεις?Επιτρέπονται η φωτιές απο 1η οκτωμβρη Άναψε τα σπαρματσετα..ν ανάψω μια φωτίτσα μικρή κι αν θέλετε την μεγαλώνουμε;;;;;; .xm.
Σαν παιδάκια παραμονή Πρωτοχρονιάς που περιμένουν να ανοίξουν το δώρο τους.Ρε, ελεγα πως δεν αγοραζω αλλο τσοκ, αφου με το συνδυασμο LM, **** και ** εριχνα στο σκοπευτηριο και στο κυνηγι. Και τωρα κανω σαν το παιδι που περιμενει τον Αγιο Βασιλη. Τι να λεμε, κακο πραγμα η κα..ψα
Απο την αλλη, μην αμελειτε το ψυχολογικο αβανταζ που δινουν αυτες οι βελτιωσεις. Στην ουσια μπορει να ειναι ελαχιστη η βελτιωση, αλλα ψυχολογικα μπορει να ειναι τα παντα για ενα κυνηγο/σκοπευτη.
Τασο όπως λένε και οι συνάδελφοι, σε πολλά οπλα θα δεις διάφορες τώρα αν μπορείς να βρεις από κάποιο φίλο σου ένα demi εξωεργοστασιακο και να κάνεις δοκιμές μόνο έτσι θα έβλεπες διαφορες. Συνφωνω για το μάρκετινγκ, και ότι κάτι πρέπει να βρουν να πουλάνε, όμως βλέπω και της εταιρίες στα καλά μοντέλα τους προσφέρουν after market chokes, blaser,perazzi, benelli.Το ίδιο πιστευω κ εγω Γιώργο..Με την τρέλα μας παίζουν όντως.
Ας πούμε έμενα η μοσσμπεργκ μου έχει δώσει τρία τσοκ,φουλ ντεμι κ βελτ.κυλινδρο,ίσως κάποτε να θέλω πχ να πάρω τον κύλινδρο κ το βελτ.ντεμι για να ολοκληρώσω (ας πούμε)την συλλογη..Αυτο το δέχομαι.
Αλλά ρε παιδιά να εχω ένα τσοκ πχ ντεμι κ να ψάχνω και ένα εξωεργοστασιο τσοκ κ ντεμι..Ε αυτο το βρίσκω παράξενο.
Κ κάτι τελευταίο αν ένας καλός κυνηγός κατεβάζει τσίχλες φασσες παπια κλπ απο τα 50μ άντε να πω 60μ με τα μαμισια τσοκ του όπλου του..Τότε τι άλλο θα μπορούσε να αναζητήσει από ένα after market τσοκ??τουφεκιες στα 80μ??(!!)
Eιχα καλύτερη ποιότητα τουφεκιές, λιγότερους τραυματισμούς, καλύτερες καταβολές και λιγότερες μεταβολές στις καιρικές συνθηκες απο πριν. Επι πλέον επιλογές για ειδικές χρήσεις πχ diffusion για τις μαύρες.Αυτο την διαφορα Παύλο την είδες κ πάνω στο θηραμα(που ειναι κ το ν1 ζητούμενο) ?Δηλαδη ειχες πχ λιγότερους τραυματισμούς κ ας πουμε καλύτερες καταβολές?