Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Η kicks είναι μια εταιρεια εξ Αμερικής φυσικά φυσικά ή οποία για καλη μας τύχη βγάζει μια τεραστια γκάμα απο τσοκακια φρένου για ολα τα γούστα.....ακόμα πιο τυχεροί είμαστε γιατί το εν λόγω τσοκακια μπορούμε να τα βρούμε πλεον ελλαδα
Kωστα στη Franchi εχει και KIcks και Anaconda?
Αναμεσσα σε Anaconda Long Range και σε Kicks Smoke IM ποιο προτιμας? Φυσικα η ερωτηση αφορα ολους...

Kωστα στη Franchi εχει και KIcks και Anaconda?
Αναμεσσα σε Anaconda Long Range και σε Kicks Smoke IM ποιο προτιμας? Φυσικα η ερωτηση αφορα ολους...
Αρη το anaconda long έχω ανεβάσει δοκιμές και είναι στο ποστ με τις συγκρισεις after market tsok που αφορούσε kicks anaconda Muller.....έμεινα ευχαριστημένος στις μακρινές βολές......με το kicks έχω κανει δοκιμές με το high flyer mod το.οποίο είναι πιο ανοιχτό απο το anaconda long....σε γενικές γραμμές το kicks με άφησε άφωνο και σε κοντινές και σε μακρινές βολες

Κώστα και προς όλους η ερώτηση ποια η διαφορά του kicks smoke με kicks high flyer? εμφανισιακά φαίνονται ιδια..θελω να πω εχουν διάφορες στη γεωμετρία εσωτερικά?
Στο μέγεθος και στον αριθμό των τρυπών φαίνονται να εχουν μια διαφορά...

s2OQd6L.jpg

iUJ24GS.jpg

Last edited:
Κώστα και προς όλους η ερώτηση ποια η διαφορά του kicks smoke με kicks high flyer?
s2OQd6L.jpg

iUJ24GS.jpg

Εμφανισιακα φαινονται ιδια..θελω να πω εχουν διαφορά στη γεωμετρία εσωτερικά?
Οι διάφορες που έχουν πέρα απο την εμφάνιση είναι οτι τα high flyer προορίζονται κατα κύριο λογο για βάλτο για αυτό και ή λεξη fly (ή αλλιως the duck stops here) ενω τα smoke καλυτερα στα μολύβια...παράδειγμα στο high flyer mod που έχω τα ατσάλινα δίνουν κατανομές πίνακα για τριαρακι τσοκ ενω στα μολύβια έχω πιο ανοιχτή τουφέκια προς το ic περισσοτερο

Κώστα και προς όλους η ερώτηση ποια η διαφορά του kicks smoke με kicks high flyer? εμφανισιακά φαίνονται ιδια..θελω να πω εχουν διάφορες στη γεωμετρία εσωτερικά?
Στο μέγεθος και στον αριθμό των τρυπών φαίνονται να εχουν μια διαφορά...

s2OQd6L.jpg

iUJ24GS.jpg
Γιάννη χωρίς να είμαι σίγουρος νομιζω οτι ή φωτο του smoke είναι απο δεκαρι διαμμετρημα.....

Κώστα το smoke δεν το βγαζει σε 10 διαμέτρημα ...μονο 12-20-28..τωρα ειμαι στο site της εταιρίας και τα βλεπω..η φωτο ειναι απο 12 διαμέτρημα..

Κώστα το smoke δεν το βγαζει σε 10 διαμέτρημα ...μονο 12-20-28..τωρα ειμαι στο site της εταιρίας και τα βλεπω..η φωτο ειναι απο 12 διαμέτρημα..
Ωραία Γιάννη σε ευχαριστώ.....εκτός απο 12αρι διαμετρημα δεν κοίταξα τίποτα άλλο στην εταιρεια....μετα το εψαξα και στο ίντερνετ και στο youtube

Οι διάφορες που έχουν πέρα απο την εμφάνιση είναι οτι τα high flyer προορίζονται κατα κύριο λογο για βάλτο για αυτό και ή λεξη fly (ή αλλιως the duck stops here) ενω τα smoke καλυτερα στα μολύβια...παράδειγμα στο high flyer mod που έχω τα ατσάλινα δίνουν κατανομές πίνακα για τριαρακι τσοκ ενω στα μολύβια έχω πιο ανοιχτή τουφέκια προς το ic περισσοτερο
Σε ευχαριστω! Αρα προς το smoke προσανατολίζονται!

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Στο site για τα kicks βλέπω για benelli μιλάω crio plus και mobile.δεν βλέπω πουθενά crio σκέτο όπως αυτά που έχει η m2.δεν βγαίνει ή είναι το ίδιο με το mobile? γιατί με το crio plus δεν μοιάζει καθολου

Crio plus εχει η Μ2 Ευριπιδη... ;)
Εντάξει κύριοι με πεισατε.τώρα μια τελευταια ερώτηση.επειδή σε λίγο θα εξαρτηθεί απο ενα ραντεβού που έχω αν αύριο πάω για άδεια αγοράς για m2 ψάχνω για τσοκ Lm ποιοτικό.οι μπενελακηδες τι μου προτείνετε? Το kikcs η κάποιας άλλης εταιρείας? Τα κυνήγια μου τα ξέρετε.λίγο τρυγονι και φασσα και παρα πολύ τσίχλα.ευχαρίστως σας ακούω

Εντάξει κύριοι με πεισατε.τώρα μια τελευταια ερώτηση.επειδή σε λίγο θα εξαρτηθεί απο ενα ραντεβού που έχω αν αύριο πάω για άδεια αγοράς για m2 ψάχνω για τσοκ Lm ποιοτικό.οι μπενελακηδες τι μου προτείνετε? Το kikcs η κάποιας άλλης εταιρείας? Τα κυνήγια μου τα ξέρετε.λίγο τρυγονι και φασσα και παρα πολύ τσίχλα.ευχαρίστως σας ακούω
Μπενελακιας δεν είμαι αλλά ή affinity που έχω με αυλό 18.4 όπως και ή m2 με ενα kicks smokeLM ή IM θα είσαι κομπλε

Μιας κ έχω το Vinci κ Ελλάδα κάνω κυρίως περπατητό τσίχλας , μπορώ να πω ότι το Carlson IM τα σπάει!! Στο εξωτερικό που έχω ρίξει 1000αδες φυσίγγια στα τρυγόνια το Μ Carlson Ported και στα παπιά το ΙΜ Carlson. Βεβαία έχω κυνηγήσει κ με anaconda k φέτος στα παπιά με όλη τη σειρά τα High flyers Kicks που μου τα δώσε φίλος …ΔΕΝ τα πήγαμε καλά μόνο το Μ μου άρεσε από τα Kicks ..αλλά κ πάλι 90% είχα το ΙΜ Carlson με βολές στο Θεό ..με ένα ταπεινό φυσίγγι εμπορίου + με στοκ ΙΜ μόνο ..ούτε F , XXF , UFO κλπ. διαστημικά τσοκακια!!

Βέβαια , το όπλο είναι φτιαγμένο σε κώνο ..και μάλλον αποδίδει πιο σφιχτές κατανομές από μαμά.

Γενικά εμείς που κυνηγάμε με «σκούπισμα» πιστεύω την ουρά τη θέλουμε ..για μικροδιορθώσεις ..και αυτήν την άποψη την συμμερίζονται και φίλοι μου , πρωταθλητές σκοποβολής.

Back