Πάντως στην Δίρφη ασταμάτητα ρε συ!!! Πολύ νερό το βουνο!Ζήλεψες και εσύ τον Κερκυραίο??
Δεν έχει περάσει ακόμα κάτω από Πελοποννησο το χαμηλό...Κάνε υπομονή..
Πάντως στην Δίρφη ασταμάτητα ρε συ!!! Πολύ νερό το βουνο!Ζήλεψες και εσύ τον Κερκυραίο??
Εδώ τίποτα....Μεσημέρι ίσα ίσα κατάβρεξε, μετά όλες οι απόπειρες ήταν του λεπτού....Ζήλεψες και εσύ τον Κερκυραίο??
Εδω το συνεχιζει ακομη σταθερα κ ποτιστικα...φερνει κ καμια ριπή αερα που κ που....Πολλά μποφόρ εδώ και λίγη ώρα. Τρομερές ριπες , βροχή 0....
Στον κάμπο των Ψαχνων από τα ήδη ψίχουλα των 5mm που εταζαν μέχρι σήμερα το πρωί έχουν πέσει 0,8mm. Mε λίγα λόγια ούτε η σκόνη δεν έκατσε....Εδω το συνεχιζει ακομη σταθερα κ ποτιστικα...φερνει κ καμια ριπή αερα που κ που....
Έκατσε ο καιρός και εδώ. Ρίχνει ωραία ποτιστικά και όπως πρέπει και οπως το θελουμε!!! Αν το κρατήσει μέχρι το μεσημέρι θα είναι βάλσαμο για όλους, κυνηγούς και αγρότες κάθε είδους!!!Έχει πάει πίσω η κακοκαιρία...Δεν έχει ανοίξει ο καιρός ακόμα ούτε στην βόρεια Ελλάδα
Ενω μέχρι χθες το πρωί όλα έδειχναν το χαμηλό Σάββατο πρωί να έχει φτασει Ρόδο ,Τελικά ακόμα είναι νότια της Κρήτης όπου και δίνει εντονες καταιγίδες από νωρίς το πρωί...Έκατσε ο καιρός και εδώ. Ρίχνει ωραία ποτιστικά και όπως πρέπει και οπως το θελουμε!!! Αν το κρατήσει μέχρι το μεσημέρι θα είναι βάλσαμο για όλους, κυνηγούς και αγρότες κάθε είδους!!!
Ρίχνει κατά διαστήματα με καλή ραγδαιοτητα. Η Δίρφη θα κλείσει 24ωρο με συνεχόμενη βροχόπτωση όπως πάει.Ενω μέχρι χθες το πρωί όλα έδειχναν το χαμηλό Σάββατο πρωί να έχει φτασει Ρόδο ,Τελικά ακόμα είναι νότια της Κρήτης όπου και δίνει εντονες καταιγίδες από νωρίς το πρωί...
Είχαμε μια καθυστέρηση 5-6 ώρες περίπου όπου έκατσε λίγο παραπάνω στο Ιόνιο γι'αυτό και έδωσε παραπάνω βροχες τελικά εκεί ,Ιδικά Μεσσηνία Ηλεία Αρκαδία...
Αυτό το λέω για να καταλάβουμε πόσο μεταβλητές είναι οι καταστάσεις σε μια κακοκαιρία ...
22+Μήπως πρέπει να στοχεύουμε το τριήμερο 20 , 21 , 22 για σοβαρό πέρασμα????
Διακρίνεται όμως και μια ... ανυπομονησία
Μια ανυπομονησία, ένα άγχος, μια κάψα.... Φυσιολογικά πράγματα για το θηραμα που ασχολείται το 70% των κυνηγών στη χώρα μας...Διακρίνεται όμως και μια ... ανυπομονησία![]()
Αφού με έχει πιάσει εμένα, που τα περισσότερα κυνήγια τα κάνω με σκύλο φέρμας κυρίως γιατί θέλω να μην του στερώ την έξοδοΜια ανυπομονησία, ένα άγχος, μια κάψα.... Φυσιολογικά πράγματα για το θηραμα που ασχολείται το 70% των κυνηγών στη χώρα μας...
Έρχονται καλές μέρες, λίγο υπομονή ακόμα. Επίσης επιτέλους θα φάμε και κάνα μανιτάρι....Αφού με έχει πιάσει εμένα, που τα περισσότερα κυνήγια τα κάνω με σκύλο φέρμας κυρίως γιατί θέλω να μην του στερώ την έξοδο![]()
Τί ανυπομονησία λες, κόψιμο κανονικόΔιακρίνεται όμως και μια ... ανυπομονησία![]()
Βάλε από τώρα άδεια φίλος!Ρίχνει κατά διαστήματα με καλή ραγδαιοτητα. Η Δίρφη θα κλείσει 24ωρο με συνεχόμενη βροχόπτωση όπως πάει.
Μήπως πρέπει να στοχεύουμε το τριήμερο 20 , 21 , 22 για σοβαρό πέρασμα????
Λέγε μου τέτοια....απο 20 εχω άδεια...Ρίχνει κατά διαστήματα με καλή ραγδαιοτητα. Η Δίρφη θα κλείσει 24ωρο με συνεχόμενη βροχόπτωση όπως πάει.
Μήπως πρέπει να στοχεύουμε το τριήμερο 20 , 21 , 22 για σοβαρό πέρασμα????
Βάλε από τώρα άδεια φίλος!
21 που είναι Παρασκευή να το κάνουμε τριήμερο. Περιμένω και τον Περικλή βέβαια η τα πουλιά να δώσουν σύνθημα. Μπορώ να πάρω μόνο μια μερα άδεια. 2 κολλητά αδύνατον. Πήγαν να μου φάνε και το Σάββατο 22/10 για ολοήμερο σεμινάριο αλλά έχω.......γάμο μακριά!!!Βάλε από τώρα άδεια φίλος!