Το θέμα δεν είναι οι 27 οι δικοί μας ..Το θέμα ειναι ότι καλοκαίρι θα έχουν μέχρι την Αγία ΠετρούποληΜπενουν και με 27 βαφμους δεν της πηραζει
Το θέμα δεν είναι οι 27 οι δικοί μας ..Το θέμα ειναι ότι καλοκαίρι θα έχουν μέχρι την Αγία ΠετρούποληΜπενουν και με 27 βαφμους δεν της πηραζει
Πότε νομίζεις ότι θα ξεκαθαρίσει αυτό ?Από μια κλωστή κρέμονται οι μέρες από 19 και μετά ..
Εάν απομονωθεί το χαμηλό στην δυτική Ευρώπη, θα έχουμε πολύ ευχάριστες μέρες..
Εαν όχι θα πάμε τεράστιο κουβα ...
Αυτό θα καθορίσει και την τελευταία εβδομάδα του μήνα ..
Δύσκολα τα πράγματα...
Έλα ρε και με τρόμαξες!Μωρέ οι βροχές καλές είναι .
Μην έχουμε μπάνια και παραλίες τέλος του μήνα ..Εκεί είναι το θέμα ..
Γιατί δεν έχουμε πάρει πουλιά και με νοτια?Άμα εχει νοτιαδουρα όμως???
Έχουμε....Γιατί δεν έχουμε πάρει πουλιά και με νοτια?
Δευτέρα τέτοια ώραΠότε νομίζεις ότι θα ξεκαθαρίσει αυτό ?
Γιατί δεν έχουμε πάρει πουλιά και με νοτια?
Για να το ξανά πούμε όλο αυτό με τους νοτιαδες τις βροχές και όλα αυτά..Έχουμε....
Εγω θα την κανω το πρωι φιλε...κ οπου το πει.Δυτική και Βόρεια Ελλάδα μέσα στην φασολάδα ..
Μακάρι να εμφανιστούν ορτύκια μαζί με τσίχλες αύριο .... Έχει και καλό φεγγάρι ....Φαγωθηκαμε με τα μακρυνα ,και ξεχάσαμε τα κοντινά ..
http://en.sat24.com/en
Ένα καλό άνοιγμα από πάνω μας
Η πορεία των νεφώσεων στα ΒΔ αλλά και ΒΑ της χώρας μας ,δείχνουν το βόρειο ρεύμα που έχει γυρίσει πάνω μας..
Δυτική και Βόρεια Ελλάδα μέσα στην φασολάδα ..
Πολύ πιθανόΜακάρι να εμφανιστούν ορτύκια μαζί με τσίχλες αύριο .... Έχει και καλό φεγγάρι ....
Εννοείται ρε συ ...Και εγώ πρώτη έξοδος για φέτος ...Εγω θα την κανω το πρωι φιλε...κ οπου το πει.
Αυτή είναι καλή εικόνα αν ισχύσει ... την Τρίτη το πρωί θα ξέρουμε σίγουρα.@periklis-ath το στοχευμενο διαστήματα είναι, αν κάτσει φυσικά όπως το δειχνει τώρα, το τριήμερο 20 με 22. Διάγραμμα κάπου στη Ουκρανία. Κάθετη πτώση και τα πρώτα ισχνα σενάρια για χιόνι.. και σε εμάς δειχνει τότε πτωσηView attachment 58041
Θερμοκρασίες Πέμπτη μεσημέρι@periklis-ath το στοχευμενο διαστήματα είναι, αν κάτσει φυσικά όπως το δειχνει τώρα, το τριήμερο 20 με 22. Διάγραμμα κάπου στη Ουκρανία. Κάθετη πτώση και τα πρώτα ισχνα σενάρια για χιόνι.. και σε εμάς δειχνει τότε πτωσηView attachment 58041
Κρύο !Θερμοκρασίες Πέμπτη μεσημέρι
Αν μεινει ετσι ευνοεί???Θερμοκρασίες Πέμπτη μεσημέρι
Ωραία ερώτηση! ... ή θα πάνε παντού γύρω γύρω από εμάς !Αν μεινει ετσι ευνοεί???