Κωστάκη , Παρασκευή ανεβαίνω.μετακινησει εχει γινει ειδη,τωρα περιμενω κατι καλυτερο!
Λάβε τα μέτρα σου !
Κωστάκη , Παρασκευή ανεβαίνω.μετακινησει εχει γινει ειδη,τωρα περιμενω κατι καλυτερο!
θα προετοιμαστω καταληλως!!!Κωστάκη , Παρασκευή ανεβαίνω.
Λάβε τα μέτρα σου !
Δωσε προβλεψη!!! Μενω 15 λεπτά από τους πρόποδες της Διρφης. Δεν θα πατήσει μισό μέτρο τουλάχιστον????Δεν θα έχει χιόνι το κέντρο ρε ..
Όταν θα έχει θερμοκρασία δεν θα έχει υετό
Και σε.εσας δεν βλέπω κάτι ακραίο πάντως ..πολύ μακριά το χαμηλό όταν πέσει η θερμοκρασία,μόνο το lake effect ότι δώσει στα πεδινά ...
Υψόμετρο ρε ..Δωσε προβλεψη!!! Μενω 15 λεπτά από τους πρόποδες της Διρφης. Δεν θα πατήσει μισό μέτρο τουλάχιστον????
138 μέτρα! περσι μου είχε πάτησει 50+ . Να σου πω την αμαρτία μου και ζητώ συγνώμη από τον παλιό μου εαυτό για αυτό που λέω, 20-25 εκατοστά θέλω. όχι παραπάνω!Υψόμετρο ρε ..
Ποιητή μου! Εσύ!Στο μεταξύ τι όνομα έδωσαν ρε παιδιά???
Σπαει η ψ...λη μου μάρμαρα , πόσο σε θέλω Μπάρμπαρα....
Τουλαχηστον 1,5 μέτρο Χιόνη … άκου που σου λεο εγώ … ο περί δεν ξέρει έχει το μυαλο του στην Μπάρμπαρα!!!!!!138 μέτρα! περσι μου είχε πάτησει 50+ . Να σου πω την αμαρτία μου και ζητώ συγνώμη από τον παλιό μου εαυτό για αυτό που λέω, 20-25 εκατοστά θέλω. όχι παραπάνω!
κλεμμένο είναι! από συμφοιτητη μου , είχε παραφράσει ολόκληρο το άσμα του Καρρα τότε. πολύ γέλιο!Ποιητή μου! Εσύ!
Εάν σε πιάσει κάτι Κυριακή πρωί βροχή θα είναιΠερικλή να πάμε βόλτα Αττικοβοιωτια κυριακή ή θα μας πιασει η χιονόστρωση;
Μην το συγκρίνεις με πέρυσι138 μέτρα! περσι μου είχε πάτησει 50+ . Να σου πω την αμαρτία μου και ζητώ συγνώμη από τον παλιό μου εαυτό για αυτό που λέω, 20-25 εκατοστά θέλω. όχι παραπάνω!
καλα κυνηγια λοιπων φιλε περιΜην το συγκρίνεις με πέρυσι
Πέρυσι ξεκίνησε κατευθείαν με χιόνι ιδικά στην Αθήνα ,εκείνη την Δευτέρα
Ήταν πιο χαμηλά οι θερμοκρασίες από την αρχή του φαινομένου και στα 850 και στα 500
Τώρα το χαμηλό θα βγει κοντά και θα είναι ψηλά οι θερμοκρασίες ακόμα ,όταν πέσει το πολύ νερό ..
Τα μηδενικά υψόμετρα εγώ τα βλέπω από Δευτέρα και μετά ,αλλά εκεί ότι βγάζει το Αιγαίο από το lake effect..
On off καταστάσεις με ανοίγματα και κλεισίματα του καιρου ..
Το πιο σοβαρό που βλέπω είναι ότι 4 μέρες θα παγώσουν τα πάντα ..
Θα τα περάσεις τα 20 εκατοστά είναι δεδομένο