Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό το ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε θα βγάλω το πενηντάρη από τον οπλοβαστο για να πάω. .sarcastic. .sarcastic.

Τριανταφυλλε.....η ακτινογραφια ειναι δικοπο μαχαιρι.....Εαν δεν κανεις σωστη τοποθετηση εχει τα
αντιθετα αποτελεσματα....Αντι για ακτινογραφια βαζεις αλευρι....πολυ καλυτερα αποτελεσματα και
ποιο ευκολο στο στησιμο του φυσιγγιου φιλε !!!!

Τριανταφυλλε.....η ακτινογραφια ειναι δικοπο μαχαιρι.....Εαν δεν κανεις σωστη τοποθετηση εχει τα
αντιθετα αποτελεσματα....Αντι για ακτινογραφια βαζεις αλευρι....πολυ καλυτερα αποτελεσματα και
ποιο ευκολο στο στησιμο του φυσιγγιου φιλε !!!!
Αλεύρι βάζω στα σεταπ και εκεί θα μείνω, αυτό με την ακτινογραφία το ξέρω δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να το δοκιμάσω, :)

Καλησπέρα, στην πράξη όμως πάντα υπάρχει παραμόρφωση η οποία εξαρτάται από το βάρος της γόμωσης, από την πίεση που θα αναπτυχθεί, από το μέγεθος των σκαγιών, από τη σκληρότητα των σκαγιών και από τη συμμετοχή αλεύρων. Επίσης η παραμόρφωση αυτή εκτός της ταχύτητας επηρεάζει και την εκτροπή της τροχιάς του κάθε σκαγιού και τελικά την ομαλότητα στην κατανομή.
Το συμπέρασμα ότι το ταχύτερο φυσίγγι έχει πλεονέκτημα, εγώ δεν θα το έλεγα αν δεν εξέταζα την κατανομή ...

Καλημερα Γιωργο !!! Οπως το λες .....απαραιτητη πρού'ποθεση η μικροτερη παραμορφωση σκαγιων!!
Το γρηγορο φυσιγγιο με αλευρι το αργο με αλευρι και αυτο δεν το ''πιανει'' πουθενα.....Το αργο
φυσιγγιο οτι βγαζει μεγαλυτερες συγκεντρωσεις ειναι ''μυθος'' ειδικοτερα σε χοντρα σκαγια.
Τα χοντρα σκαγια θελουν ''γκαζια'' για να βγαλουν καλες συγκεντρωσεις....η κατανομη ειναι θεμα
βυσματος....Καθε βυσμα στην ιδια δοσολογια εχει και την δικη του κατανομη φιλε !!!

Αλεύρι βάζω στα σεταπ και εκεί θα μείνω, αυτό με την ακτινογραφία το ξέρω δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να το δοκιμάσω, :)

Η ακτινογραφια ειναι ''μπελας'' να την κολλησεις ωστε να δημιουργησεις σωληνα...Εαν δεν δημιουργησεις
σωληνα η εαν κατα την πυροδοτηση ξεκολλησει....τοτε στις περισσοτερες των περιπτωσεων η συγκεντρωση
παει ''περιπατο''...
Οποτε βαζεις αλευρι και εχεις το κεφαλι ησυχο φιλε !!! :)

Δεν μου άρεσε όπως το φτιαξα...... Δεν σκότωνε σωστά........ Θέλει τροποποίηση......
Εγω πιστεύω ότι είναι ο αποκεντρωτηρας ούτε με του Στόκα ούτε τα ντιρεκτ έχω κάνει και δικά μου πουλιά δεν πειρα σωστά...αλλα τα εριχνα με 3*4* τσοκ.... Ίσως ήθελε 1*2* που φτιάχτηκε για τα παλιά οπλα...
Πιστεύω ο ελικοιδες είναι ο καλύτερος..

Cx 2000-sipe 1.60 x 33-αμορτισερ απο Ζ2Μ 18 +ελικα θωδη 20 - ρελι με διαφανο 65 -60.
Ειναι λιγο μπελαλιδικο αλλα δεν θα σε προδωσει ποτε.

Cx 2000-sipe 1.60 x 33-αμορτισερ απο Ζ2Μ 18 +ελικα θωδη 20 - ρελι με διαφανο 65 -60.
Ειναι λιγο μπελαλιδικο αλλα δεν θα σε προδωσει ποτε.
Ερώτηση: βλέπω στις συνταγές για διασποράς πολύ συνάδελφοι κόβετε το αμορτισέρ του Θώδη κ βάζετε άλλης εταιρείας? Γιατί δεν είναι τόσο σκληρό? Ρωτάω γιατί θέλω να φτιάξω διασποράς με mb36 κ Θώδη κ μου κάνει εντύπωση η πατέντα?!!!

Ερώτηση: βλέπω στις συνταγές για διασποράς πολύ συνάδελφοι κόβετε το αμορτισέρ του Θώδη κ βάζετε άλλης εταιρείας? Γιατί δεν είναι τόσο σκληρό? Ρωτάω γιατί θέλω να φτιάξω διασποράς με mb36 κ Θώδη κ μου κάνει εντύπωση η πατέντα?!!!
Ειναι παλιο setup και γνωστο στους ιδιογομωτικους κυκλους.Το γιατι εχει τοσο καλη αποδοση δεν μπορω να στο εξηγησω.Αυτο μπορει να το κανει μονο αυτος που σκεφτηκε την πατεντα.

Η ακτινογραφια ειναι ''μπελας'' να την κολλησεις ωστε να δημιουργησεις σωληνα...Εαν δεν δημιουργησεις
σωληνα η εαν κατα την πυροδοτηση ξεκολλησει....τοτε στις περισσοτερες των περιπτωσεων η συγκεντρωση
παει ''περιπατο''...
Οποτε βαζεις αλευρι και εχεις το κεφαλι ησυχο φιλε !!! :)
Νίκο μήπως είναι καλύτερα χωρίς καμία κόλληση αλλά με μιάμιση περιελιξη ή και δύο ;

Νίκο μήπως είναι καλύτερα χωρίς καμία κόλληση αλλά με μιάμιση περιελιξη ή και δύο ;

Δεν το εχω δοκιμασει με δυο....και με εναν κυκλο ακολλητο το ξεδιπλωμα του ειναι εντονο και αυτος ειναι
ο λογος που 5 /10 φορες σου χαλαει την κατανομη...
Οταν ειναι κολλημενο...δουλευει καλυτερα....Φασαρια το κολλημα του...Το στησιμο αυτο το εχω απορριψει
βαζω αλευρι που το θεωρω πολυ καλυτερο Λευτερη μου !!

Δεν το εχω δοκιμασει με δυο....και με εναν κυκλο ακολλητο το ξεδιπλωμα του ειναι εντονο και αυτος ειναι
ο λογος που 5 /10 φορες σου χαλαει την κατανομη...
Οταν ειναι κολλημενο...δουλευει καλυτερα....Φασαρια το κολλημα του...Το στησιμο αυτο το εχω απορριψει
βαζω αλευρι που το θεωρω πολυ καλυτερο Λευτερη μου !!
Lb6 μονο τον σολινα.και το προβλιμα παειιι .my man. :rolleyes:

Εξαρταται απο τι θελεις βγαλεις Γιαννη . Το αμορτισερ του Θωδη ειναι μαλακο...και εχει παντα μια
συγκεκριμενη διασπορα συμφωνα με την δοσολογια...
Με την ιδια δοσολογια και σκληροτερο αμορτισερ εχεις μεγαλυτερη διασπορα φιλε μου !!

Εξαρταται απο τι θελεις βγαλεις Γιαννη . Το αμορτισερ του Θωδη ειναι μαλακο...και εχει παντα μια
συγκεκριμενη διασπορα συμφωνα με την δοσολογια...
Με την ιδια δοσολογια και σκληροτερο αμορτισερ εχεις μεγαλυτερη διασπορα φιλε μου !!
Εγκυκλοπαίδεια ο κ.Νικος!!! Κάτι τέτοιο κατάλαβα αλλά η επιβεβαίωση σου μετράει παραπάνω!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Ποσά γραμμάρια θα ρίξεις και θα βάλεις την mb36;
Κανείς θαυμάσια δουλειά και με την mb32 έως 34 γραμμάρια ανετα

...συμφωνώ με τον Νίκο... :)

Οι Ιταλοί θεωρούν την ΜΒ Χ 32 πυρίτιδα Χ 33/34, και νομίζω καλό θα ειναι να δοκιμάσεις και αυτήν στα ανώτερα όρια της με μεσαίο καψούλι που η πυρίτιδα θα κάνει τη δουλειά της καλύτερα και θα αποδώσει τα μέγιστα...

Νίκο την είχα πάρει για το 20αρι αλλά έχω κολλήσει με την sipe και δεν αλλάζω την ντουφέκια μου για τίποτα! Οπότε μου ξεμινε κ λέω να φτιάξω λίγα διασποράς για κάνα παπάκι κ γενικά να την χρησιμοποιήσω κάπως, αμαρτία να κάθεται!!!!

Για πρωτη τουφεκιά διασποράς σε παπιά η mbx36 ταιριάζει πάρα πολύ. Εγώ θα την γέμιζα με Θώδη 18 ελικοειδή και πολλά γραμμάρια (38 ή 40), με ν7 . Είχα γεμίσει για φίλο για μπεκάτσα και είχε μείνει πολύ ικανοποιημένος ,η συνταγή ήταν616, 1,90χ38 ν9 αστεροειδες .

Status
Not open for further replies.
Back