Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για πρωτη τουφεκιά διασποράς σε παπιά η mbx36 ταιριάζει πάρα πολύ. Εγώ θα την γέμιζα με Θώδη 18 ελικοειδή και πολλά γραμμάρια (38 ή 40), με ν7 . Είχα γεμίσει για φίλο για μπεκάτσα και είχε μείνει πολύ ικανοποιημένος ,η συνταγή ήταν616, 1,90χ38 ν9 αστεροειδες .
Οτη πρεπη και 2χ40 παει καλα σε 69 καληκα

και γιατί ρε μάγκες οι ιταλιανοι την γεμίζουν σε ένα από τα καλύτερα για μένα φυσέκια τους στα
και γιατί ρε μάγκες οι ιταλιανοι την γεμίζουν σε ένα από τα καλύτερα για μένα φυσέκια τους στα 34???
Γιάννη ή προοδευτικοτητα των πυριτιδων που χρησιμοποιεί μία μεγάλη βιομηχανία φυσιγγίων μπορεί να διαφέρει πολύ από την ίδια πυρίτιδα σαν ονομασία που διατίθεται στο εμπόριο για ιδιογομωση. Είτε πρόκειται για διαφοροποίηση κατόπιν παραγγελίας ή και για χαρμάνι διαφορετικών παρτίδων ή και πυριτιδων. Δημήτρη όχι δεν έχω άκρες αλλά δίπλα είναι και ίσως μπορούμε να βρούμε. Η ουσία είναι ότι ίσως πρόκειται για πολύ ποιοτικοτερες πυριτιδες από τις γνωστές που έτσι και αλλιώς δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Ίσως και πολύ φθηνότερες για ευνόητους λόγους.

View attachment 59069και γιατί ρε μάγκες οι ιταλιανοι την γεμίζουν σε ένα από τα καλύτερα για μένα φυσέκια τους στα 34???
ναι γεμίζουν Γιάννη... :)

1. Χάρτινος κάλυκας , λιγότερο κατά τρόπον τινά διαστελλόμενος απο τον πλαστικό...
2. 67άρις κάλυκας...
3. C+F( μάλλον diana, που ειναι κούτσουρο), σκληρή βυσμάτωση τρόπον τινί σε σχέση με απλό συγκεντρωτήρα μέσης σκληρότητας, που διαθετει αμορτισέρ...
4. Ισχυρό καψούλι μάλλον 616...

Για τον λόγο αυτό καίγεται στα 34 γρ. , στο οριακά πιο χαμηλό όριο της, και με χαμηλές πιέσεις για 34 γρ. (στόχευαν KAI σ' αυτο οι τεχνικοί της Β&P)...

ναι γεμίζουν Γιάννη... :)

1. Χάρτινος κάλυκας , λιγότερο κατά τρόπον τινά διαστελλόμενος απο τον πλαστικό...
2. 67άρις κάλυκας...
3. C+F( μάλλον diana, που ειναι κούτσουρο), σκληρή βυσμάτωση τρόπον τινί σε σχέση με απλό συγκεντρωτήρα μέσης σκληρότητας, που διαθετει αμορτισέρ...
4. Ισχυρό καψούλι μάλλον 616...

Για τον λόγο αυτό καίγεται στα 34 γρ. , στο οριακά πιο χαμηλό όριο της, και με χαμηλές πιέσεις για 34 γρ. (στόχευαν KAI σ' αυτο οι τεχνικοί της Β&P)...
Το 616 δεν το λες και ισχυρό....

View attachment 59112
...εδώ δείχνει αρκετά ισχυρό το 616...
Εχουμε χορτασει πινακες Γιανναρε....καθε εταιρεια, θα πει το δικο της, για το δικο της καλο ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ....

ΥΓ.
Π.Χ. Στο cal.12...ΑΝ το 616 ηταν ποιο ισχυρό οπως το διχνει ο πινακας, τη ΜΒ36 στο 2.00×36 δεν θα της βαζαμε 616 αλλα UEE....ούτε ο Κουτουμανος στο φορτομένο σχετικα LK WINNER 36 θα εβαζε CX2000...απλα κατα την ταπινη μου γνωμη, το 616 καιει τελεια τις B&P μπαρούτες.....

Status
Not open for further replies.
Back