Φιλος από θείο του μου την έδωσε δεν έχω πληρώσει.Με τόσα χρήματα που έδωσες και θα δώσεις έπαιρνες μια μηχανή και έκανες την δουλειά σου. Παράδειγμα:
https://www.car.gr/xyma/view/330758271-pwleitai-mixani-idiogomwsis
Φιλος από θείο του μου την έδωσε δεν έχω πληρώσει.Με τόσα χρήματα που έδωσες και θα δώσεις έπαιρνες μια μηχανή και έκανες την δουλειά σου. Παράδειγμα:
https://www.car.gr/xyma/view/330758271-pwleitai-mixani-idiogomwsis
Νίκο λέω για όλα τα παρελκόμενα, αλλά και την ταλαιπωρία με τα φυσίγγια που έβγαζε.Φιλος από θείο του μου την έδωσε δεν έχω πληρώσει.
Το σκέφτομαι να ξέρεις γιατί αν τα πάρεις ένα ένα ξέφυγε η τιμή...Νίκο λέω για όλα τα παρελκόμενα, αλλά και την ταλαιπωρία με τα φυσίγγια που έβγαζε.
Καταλαβαίνω τι εννοείς Νίκο. Έτσι είναι. Απλά πολλές φορές, η κάψα μας, υπερισχύει της λογικής.Το σκέφτομαι να ξέρεις γιατί αν τα πάρεις ένα ένα ξέφυγε η τιμή...
Αλλα δεν είμαι για τέτοια αγορά τώρα..
Τα φυσίγγια που ρίχνω συνολικός όλοι την σεζόν να είναι 10 κουτιά... αντε και 2 3 ακόμα σε δοκιμές.. τελικά θα παραγγείλω το cnc για το ρέλιασμα στο άστερι και βλέπω.
Αυτό θέλω να αποφύγω να μην σπαταλαω άδικα χρήματα.. και για αυτό ψάχνομαι αρκετάΚαταλαβαίνω τι εννοείς Νίκο. Έτσι είναι. Απλά πολλές φορές, η κάψα μας, υπερισχύει της λογικής.
Έχω το στροφείο το cnc του Παπαϊωάννου το ατσαλινο, αυτό που έχει ο Κένταυρος και του Παπαϊωάννου το μπρούτζινο........Έχει δοκιμάσει κάποιος το στροφείο και μαχαίρι 6 cnc;
και γιατι απλα δεν τα παραγγελνεις να σου ερθουν ετοιμα ? υπαρχουν ολλα τα ανταλακτικα για την συγγεκριμενη μηχανη
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν μπορώ να βρω το πλαστικό κομμάτι από τα εξαρτήματα. Έχουν σταματήσει τις εισαγωγές από Αμερική λόγω μεταφορικών και φορολογίαςΚαλύτερα είναι να το βρεις από κανέναν φίλο κοντά σου και να το πας σε τορναδορο
Παρη, τη ακριβως θες να μαθεις για το στροφειο;;Έχει δοκιμάσει κάποιος το στροφείο και μαχαίρι 6 cnc;
Έχω το στροφείο cnc για ρελιαστά. Αν θες, αργότερα να το μετρήσω.Το μήκος του Κωστή...View attachment 68173
Νίκο, ο Πάρης, θέλει διαστάσεις του cnc αν κατάλαβα καλά.
Νίκο, ο Πάρης, θέλει διαστάσεις του cnc αν κατάλαβα καλά.
Ολα τα σπειρωματα και οι βιδες στις mec(εξ αμερικης γαρ...) ειναι αγγλοσαξωνικο συστημα σε ιντσες οποτε προσοχη...Όπως λέει κι ο Τριαντης,έχει σπείρωμα Μ6.
Της mec,απ'οτι θυμάμαι είναι πιο φαρδιές οι βίδες και όχι μετρικό.
Αφαιρεις την μαμά και περνάς μια βίδα Μ6 με ροδελες πάνω και κάτω από το ταβάνι της μηχανής.
Παξιμάδι πάνω,παξιμάδι κάτω.
Κεντραρεις,ρεγουλαρεις το ύψος και σφίγγεις.
Υπάρχουν και "καπελατα"παξιμάδια,αν θέλεις να αποφύγεις τις ροδελες.
Ούτε εγώ ξέρω Νίκο. Απλά το ανέφερα.Ι2ς ειδα στην φωτο που ανεβασε ο Παρης...Ι2ς ανεβασα και εγω....Τωρα εαν εχει διαφορά της cnc απο
του καββαδια δεν το γνωριζω Βασιλη μου !!!
Μου διαφευγει αυτη τη στιγμη..δεν το θυμαμαι.Το μήκος του Κωστή...View attachment 68173
Πάρη σου έγραψα 20χιλ. Είναι το μήκος για το στροφιο του cnc.Το μήκος του Κωστή...View attachment 68173