Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Νίκο λέω για όλα τα παρελκόμενα, αλλά και την ταλαιπωρία με τα φυσίγγια που έβγαζε.
Το σκέφτομαι να ξέρεις γιατί αν τα πάρεις ένα ένα ξέφυγε η τιμή...
Αλλα δεν είμαι για τέτοια αγορά τώρα..
Τα φυσίγγια που ρίχνω συνολικός όλοι την σεζόν να είναι 10 κουτιά... αντε και 2 3 ακόμα σε δοκιμές.. τελικά θα παραγγείλω το cnc για το ρέλιασμα στο άστερι και βλέπω.

Το σκέφτομαι να ξέρεις γιατί αν τα πάρεις ένα ένα ξέφυγε η τιμή...
Αλλα δεν είμαι για τέτοια αγορά τώρα..
Τα φυσίγγια που ρίχνω συνολικός όλοι την σεζόν να είναι 10 κουτιά... αντε και 2 3 ακόμα σε δοκιμές.. τελικά θα παραγγείλω το cnc για το ρέλιασμα στο άστερι και βλέπω.
Καταλαβαίνω τι εννοείς Νίκο. Έτσι είναι. Απλά πολλές φορές, η κάψα μας, υπερισχύει της λογικής.

και γιατι απλα δεν τα παραγγελνεις να σου ερθουν ετοιμα ? υπαρχουν ολλα τα ανταλακτικα για την συγγεκριμενη μηχανη
Καλύτερα είναι να το βρεις από κανέναν φίλο κοντά σου και να το πας σε τορναδορο
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν μπορώ να βρω το πλαστικό κομμάτι από τα εξαρτήματα. Έχουν σταματήσει τις εισαγωγές από Αμερική λόγω μεταφορικών και φορολογίας

Όπως λέει κι ο Τριαντης,έχει σπείρωμα Μ6.
Της mec,απ'οτι θυμάμαι είναι πιο φαρδιές οι βίδες και όχι μετρικό.
Αφαιρεις την μαμά και περνάς μια βίδα Μ6 με ροδελες πάνω και κάτω από το ταβάνι της μηχανής.
Παξιμάδι πάνω,παξιμάδι κάτω.
Κεντραρεις,ρεγουλαρεις το ύψος και σφίγγεις.
Υπάρχουν και "καπελατα"παξιμάδια,αν θέλεις να αποφύγεις τις ροδελες.
Ολα τα σπειρωματα και οι βιδες στις mec(εξ αμερικης γαρ...) ειναι αγγλοσαξωνικο συστημα σε ιντσες οποτε προσοχη...
ακομη προσοχη οσοι εχετε την ογκομετρικη μπαρα εχει κατι αλενοβιδες για να την ασφαλιζεις αφου κανεις την επιλογη οι βιδες αυτες θελουν αμερικανικα αλεν και οχι μετρικου συστηματος...

Χαβά ξέχαβα αυτοί κάτι βγάζουν, αλί από εμάς που για το γινάτι μας αντί να αγοράζουμε τα ελληνικής παραγωγής προϊόντα ιδιογωμοσεις, δίνουμε το χρήμα στους Ιταλούς. Και τα δικά μας είναι ισάξια για να μη πω καλητερα.
Παράδειγμα δικό μου, και κατά την γνώμη μου πάντα, μαχαίρι cortini και GAEP, μαχαίρι λαναρα μαχαίρι Παπαϊωάννου cnc. Και σε cal 12 και cal 20
Το cnc κατά την γνώμη μου το καλητερο

Back