Ναι αχανές είναι αυτό ελπίζω κι εγώ γτ έιναι 16 μηνών ο μικρός και μας έχει φάει το πέρα δώθε χωρίς αποτέλεσμαΕγώ πάω μετά το στροβικι αλλά είναι λαχείο φίλε μου έχει πολύ τόπο μακάρι να πέσεις πανω
Ναι αχανές είναι αυτό ελπίζω κι εγώ γτ έιναι 16 μηνών ο μικρός και μας έχει φάει το πέρα δώθε χωρίς αποτέλεσμαΕγώ πάω μετά το στροβικι αλλά είναι λαχείο φίλε μου έχει πολύ τόπο μακάρι να πέσεις πανω
Να πω ότι δεν το περίμενα;Και νότια Κρήτη ειχε πολλά πουλιά σήμερα. Και λίγο κόσμο λόγω καθημερινής.
Έχει ακόμα πολλά πουλιά πισωΈχουν πλημμυρίσει οι κάμποι της κεντρικής Ευρώπης ... και ίσως έφυγαν όλα μαζί.
Πιθανόν. Μέχρι κ χθες είδαμε μεμονωμένα τρυγόνια κ πολλούς μελισσοφάδες που συνήθως προηγούνται των ορτυκιών. Απλά όπως είπα, λογικά θα κάνει ένα κενό διάστημα κ μετα πιάνει Οκτώβρης, με λιγότερες ανταποκρίσεις απ τα βόρεια καθώς εκεί ανοίγει η πέρδικα τότε, ξεκινούν οι τσίχλες κ ασχολούνται λιγότεροι με το θήραμα αυτό. Οπότε για εμάς εδώ κάτω είναι λίγο τζοκερ. Εκτός κ αν μένεις κοντά. Εγώ θέλω περίπου 70+70χλμ, με ελάχιστο ελευθερο χρόνο πλέον, άρα μόνο από τύχη αν τα ξαναπετύχω.Έχει ακόμα πολλά πουλιά πισω
Η ποιο διεφθαρμένη υπηρεσία είναι η πολεοδομία Ηλία..... έτσι απλά για ενημέρωση.....Χαιρομαι που υπάρχουν ακόμα παραδεισει κυνηγιού ....Πρέβεζα /Μάνη ..βόριο Ελλάδα εμάς εδώ μας κατάστρεψε η ανάπτυξη σε ένα δύο χρόνια δεν θα εχουμε που να κυνηγισουμε . Κτηζωνται παντού βηλες και ξενοδοχεία ακόμα και σε περιοχές νατουρα ....είχαμε παραδείσο και μας κατάντησαν κόλαση
Ωραίο σκυλάκιΚαλημέρα σε όλους,σχεδόν 3 ώρες το σημερινό κυνήγι βρήκα 8 πουλιά πήρα τα 4 το ένα δεν μπόρεσα να το βρω 2 σηκώθηκαν πριν φτάσω χωρίς να τα πίεση η σκύλα 1 σήκωσα εγώ με τα πόδια και 1 κουτουλησε η σκύλα πεσανε εκτός από τις δικές μου τουφεκιές άλλες 5
View attachment 91523
Σε ευχαριστώ πολύΩραίο σκυλάκι
Πολύ σωστή παρατήρηση....Έχουν πλημμυρίσει οι κάμποι της κεντρικής Ευρώπης ... και ίσως έφυγαν όλα μαζί.
Ωραίο βίντεο και ωραίες φέρμες αλλά γιατί πλησιάζεις πολύ το σκυλί και δεν κρατούσες σταθερή θέση καθώς τα πουλιά έδειχναν ανησυχία και κάποια σηκώθηκαν μόνα χωρίς ο σκύλος να τα έχει πιέσει ιδιαίτερα ? Ο τόπος κάτω είναι λίγος ανάποδος και έχει και μέρη πολύ ποιο δύσκολα ακόμη .Και η βιαστική προσέγγιση δεν συνιστάται .Δε σου κάνω παρατήρηση ερώτηση είναι .Καλησπέρα. Στιγμές από κυνήγι ορτυκιών το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου 2024 στην όμορφη αλλά και άγρια Μάνη.
Καλησπέρα. Σε κάποιες φάσεις πήγαινα από κάτω για να χτυπήσει και ο αδερφός μου που κυνηγουσαμε μαζί. Σε δύο από τις φερμες του βίντεο σηκώνεται ανάμεσα μας άλλο ορτύκι. Εκεί έκανα λάθος και δεν έπρεπε να ρίξω, αλλά θεώρησα ότι ήταν αυτά και του είχαν περπατήσει. Γενικά τα πουλιά (ίσως και λόγω της βροχής) είχαν περίεργη συμπεριφορά με πολύ ποδαρωμα...Ωραίο βίντεο και ωραίες φέρμες αλλά γιατί πλησιάζεις πολύ το σκυλί και δεν κρατούσες σταθερή θέση καθώς τα πουλιά έδειχναν ανησυχία και κάποια σηκώθηκαν μόνα χωρίς ο σκύλος να τα έχει πιέσει ιδιαίτερα ? Ο τόπος κάτω είναι λίγος ανάποδος και έχει και μέρη πολύ ποιο δύσκολα ακόμη .Και η βιαστική προσέγγιση δεν συνιστάται .Δε σου κάνω παρατήρηση ερώτηση είναι .
Καλησπέρα. Σε κάποιες φάσεις πήγαινα από κάτω για να χτυπήσει και ο αδερφός μου που κυνηγουσαμε μαζί. Σε δύο από τις φερμες του βίντεο σηκώνεται ανάμεσα μας άλλο ορτύκι. Εκεί έκανα λάθος και δεν έπρεπε να ρίξω, αλλά θεώρησα ότι ήταν αυτά και του είχαν περπατήσει. Γενικά τα πουλιά (ίσως και λόγω της βροχής) είχαν περίεργη συμπεριφορά με πολύ ποδαρωμα...