Καλά το φαντάστηκα..Πολύ ωραίο αυτό το διασπορας Θεοφραστε το έριχνα παλαιότερα σε τσιχλοκοτσυφια..
Για ρωτα την κοπέλα σου έχει τίποτα αλλο..
Για ρωτα την κοπέλα σου έχει τίποτα αλλο..
Η θερμοφορα είανι κι αυτή κυνηγητικό αξεσουάρ ;αν και δεν τα είχα ανοίξει τα κουτιά, δεν μπορούσα να αφήσω έτσι τον Τάσο
imag
Πολυ καλα θυμασε,Με 8mm μεταλλο,Αυτό το φυσίγγι πρωταγωνιστεί στην ταινία του χριστογιαννη ν5 κυνήγι λαγού(1994).Τα C7 extra τα πρωτολανσαρε αν θυμαμαι καλα σε μπλε καλυκα Fiocchi.
Μακη το θυμασε το μπλε super quick σε καλυκα super fiocchi?τα έριχνα χωρίς να κοιτάζω άλλο φυσίγγι 4 χρόνια σε τσίχλα τρυγόνι φάσσα(Άβορος )
τα αγόραζα από την οδό Πεσμαζόγλου 8 στο μαγαζί του Αποστολίδη
θυμάμαι τα γέμιζε στο Κορωπί σε μια αποθήκη που η μισή ήταν χωμένη σε πλαγιά ενός λόφου εκεί που σήμερα είναι η γέφυρα Αττικής οδού στο προαστιακό Κορωπίου
πολύ λίγο φίλε σαν σκιά μπορώ να σου πω,δεν το είχα ρίξει ποτέΜακη το θυμασε το μπλε super quick σε καλυκα super fiocchi?
Φίλε Τάσο έχω κι εγώ την ίδια τρέλα με τα παλιά φυσίγγια! Θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες για να ξαναζεσταθεί η κουβέντα αλλά δεν ξέρω πως. Παρακαλώ κάποιον φίλο να μου υποδείξει τον τρόπο.Ευχαριστώ!!!Φίλοι μου από πολύ μικρός έχω ένα μεγάλο πάθος με το κυνηγετικό φυσίγγι.μαλιστα έχω κ μια μικρή συλλογή.για να καταλάβετε δεν υπάρχει περίπτωση να βρω άδειο κάλυκα χωρις να δω τι μάρκα ειναι.στην συλλογή μου έχω :πολυχρονακης,Κουικ αποστολιδης(κυριαρχούσε στα παλιά τρυγονοκαρτερα του τόπου μου),Μαπακης διάφανο 33γρ,γιαννης σακκας χάρτινο,σκορπιός (βιοτεχνία στο Χαϊδάρι),ιμπεριαλ καναδεζικο,γεωργαλας πορτοκαλι, βικτορυ καλκαντζακος,χατζηστεφανου,τσοπελας πράσινο.Άτλας σακελλαριου.θα παρακαλούσα θερμά οποιονδήποτε φίλο γνωρίζει κάτι παρά πάνω για αυτούς τους κατασκευαστές και τα φυσιγγια τους ,ας μπει στον κόπο να γράψει δυο λόγια.ίσως κάποιοι να μην ζουν βέβαια...
Καλησπέρα, ρίξτε μια ματιά εδώΦίλε Τάσο έχω κι εγώ την ίδια τρέλα με τα παλιά φυσίγγια! Θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες για να ξαναζεσταθεί η κουβέντα αλλά δεν ξέρω πως. Παρακαλώ κάποιον φίλο να μου υποδείξει τον τρόπο.Ευχαριστώ!!!
Φίλε ''AltairLusso'' ευχαριστώ πολύ!!!. Ήσουν σαφέστατος. Ξεκινάω με κάτι που έχω φτιάξει για να φαίνονται ιδιαίτερα "κομμάτια" και ένα από τα καλύτερα μου φαίνεται πιο κάτω.Καλησπέρα, ρίξτε μια ματιά εδώ
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/
Γιατί, τώρα από που το είδες;Φανταστικη δουλεια. Το συγκεκριμενο φυσιγγι το εχω δει μονο σε φωτογραφιες
Εμείς ευχαριστούμε για τις ωραίες φώτος.Φίλε ''AltairLusso'' ευχαριστώ πολύ!!!
Ευχαριστώ φίλε "victor"!!! . To συγκεκριμένο είχε εισαχθεί στην Ελλάδα γύρω στις αρχές της δεκαετίας του '30, πριν τον πόλεμο . Είναι πιστεύω σπάνιο κομμάτι!!!Φανταστικη δουλεια. Το συγκεκριμενο φυσιγγι το εχω δει μονο σε φωτογραφιες
Πολύ ωραία συλλογή όπως και ο πίνακας της έκθεσης, πρώτη φορά βλέπω αυτό το φυσίγγι όντως σπανιοτατο.Ευχαριστώ φίλε "victor"!!! . To συγκεκριμένο είχε εισαχθεί στην Ελλάδα γύρω στις αρχές της δεκαετίας του '30, πριν τον πόλεμο . Είναι πιστεύω σπάνιο κομμάτι!!!
Ωραία δουλειά μπράβο φίλε μου πολύ όμορφα!Φίλε ''AltairLusso'' ευχαριστώ πολύ!!!. Ήσουν σαφέστατος. Ξεκινάω με κάτι που έχω φτιάξει για να φαίνονται ιδιαίτερα "κομμάτια" και ένα από τα καλύτερα μου φαίνεται πιο κάτω.
Υ.Γ. Το τζάμι μπροστά έχει αφαιρεθεί για να βγει καλύτερα η φωτογραφία.Το αποτέλεσμα δεν είναι ότι καλύτερο γιατί έγινε βιαστικά με το κινητό.
image hoster
image hosting no sign up
photo sharing sites
image upload no ads