Νέο απόκτημα, αρτι αφηχθεν απο τον κυρΝικο. Ειχανε πλιμιρισει πριν απο 10 χρόνια και έχουν σαπισει, λεει εκει που τα εβγαλε να τα πετάξει λέει μου τα εφερε για να πάρω τα σκάγια οταν αρχισω να γεμιζω...
picture uploading
picture uploading
Tα 3'' GEVELOT είναι όλα σκουριασμένα;υπάρχει κανένα που μπορούμε αν θες να ανταλλάξουμε;Δυστυχώς το νερό τα
free photo hosting
Βίκτορα θα δω και θα σε ενημερωσω, αλλα αν ειναι ετσι τα πλαστικά......
αν θες κάποιο απο αυτά δεν εχω πρόβλημα να σου δώσωTα 3'' GEVELOT είναι όλα σκουριασμένα;υπάρχει κανένα που μπορούμε αν θες να ανταλλάξουμε;
Αυτά που έχεις στο χωριό είναι σαν αυτά τα μπλε 76άρια;gevelot εχω στο χωριό σε καλή κατάσταση. αυτό έχει σπάσει ο παφυλας τελείως και λείπει και κομμάτι. μονο τα rem κρατανε τα μέταλλα τους κάπως......
όχι όχι ποιό παλιάΑυτά που έχεις στο χωριό είναι σαν αυτά τα μπλε 76άρια;
Το πλαστικό ειναι Θεοδωρίδης?Και μερικά mullerite...
image url upload
free image host
free image hosting
image host
pic upload
jpg images
Και ένα πλαστικό:
image hosting free
Ναι κι εγω στεναχωριθηκα δεν περιμενα να είναι τέτοια η ζημιά περίμενα οτι με λαδι και υπομονή κατι θα γινει αλλά.....Κρίμα ρε θεοφραστε γαμωτο..Όλα ένα κι ένα ήταν..
Tι να σου πω; Δε ξέρω. Αυτό το μοναδικό έχω.Το πλαστικό ειναι Θεοδωρίδης?
Κατά ένα 90% Θεοδωρίδης ειναι,Απλά ρώτησα για επιβεβαίωση η όχι..Tι να σου πω; Δε ξέρω. Αυτό το μοναδικό έχω.
Έτσι πιστεύω κι 'γω.Το πιθανότερο...Κατά ένα 90% Θεοδωρίδης ειναι,Απλά ρώτησα για επιβεβαίωση η όχι..
Το δεύτερο στην πάνω φωτο και το ροζ στην από κάτω τι είναι;όχι όχι ποιό παλιά
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλια-φυσιγγια.260/page-6
κάπου σε αυτη την σελίδα θα δεις φωτό
Το ροζ ειναι rottweil tiger σε κάλυκα 67,5mm!Το δεύτερο στην πάνω φωτο και το ροζ στην από κάτω τι είναι;