Tι να σου πω; Μπορεί, αλλά θέλει ψάξιμο η δουλειά. Όπως έχω ξαναπεί τα ελληνικά είναι λίγα. Θα κοιτάξω όμως...Γιώργο έχεις κάνα παλιό φυσίγγι του Δορκα?
Tι να σου πω; Μπορεί, αλλά θέλει ψάξιμο η δουλειά. Όπως έχω ξαναπεί τα ελληνικά είναι λίγα. Θα κοιτάξω όμως...Γιώργο έχεις κάνα παλιό φυσίγγι του Δορκα?
Εγω δεν εχω κανένα παλιό του,κ ήθελα να έβλεπα πως ήταν παλιά τα 3Α νέο βελοξ κλπ..Tι να σου πω; Μπορεί, αλλά θέλει ψάξιμο η δουλειά. Όπως έχω ξαναπεί τα ελληνικά είναι λίγα. Θα κοιτάξω όμως...
Και κάτι πολύ αντρικό (όπως τη λεζάντα στο προφίλ του Στέλιου) για την παραπάνω δεσποινίδα!!!Από πάντα έλεγα ότι τα παλιά φυσίγγια έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά.
image hosting free no registratio
Ειλικρινα δεν ξέρω,ούτε κ μπορώ να φανταστώ..Να είχε ρίξει τέτοια με το Baikal;!!! Αν και τα Baikal αντέχουν
Σου άφησε κανένα να ρίξεις κι εσύ;Ομως ρεμινγκτον ιμπεριαλ Και σούπερ χ απλά ειχε ρίξει αρκετά.
Ναι καμιά εικοσαριά όλα μαζι..Αλλά δεν τα ρίχνω για κανενα λόγο.Σου άφησε κανένα να ρίξεις κι εσύ;
Νομίζω γεμίζονται στην Ιταλία με την άδεια της winchester , έχουν μεγάλη ποικιλία όπως και πολλά μαλλινοταπα, δεν γνωρίζω αν γεμίζονται με αμερικανικές πυριτιδες.Τα Ιταλικά είναι και μάλλον ιταλίδα είναι και η Κω..αρα
Δεν έχω ακούσει κ πολλά για τα Ιταλικά win.μονο το stadard 33γρ είχα ρίξει κάποτε κ ήταν έτσι και έτσι..
Είχε και κάτι διασποράς ranger χάρτινα..
Αυτό που δεν ξέρω ειναι αν τα γεμίζουν οι Αμερικανοί στην Ιταλία η κάτι άλλο..
Έχω μερικά τέτοια Ιταλικά. Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία με αυτά.Νομίζω γεμίζονται στην Ιταλία με την άδεια της winchester , έχουν μεγάλη ποικιλία όπως και πολλά μαλλινοταπα, δεν γνωρίζω αν γεμίζονται με αμερικανικές πυριτιδες.
Τα super-x,το ξανάπαμε, ήταν κορυφαία! Βάλε,όποτε μπορείς, καμιά φωτογραφία με τα παραπάνω αμερικάνικα που έχεις.Ναι καμιά εικοσαριά όλα μαζι..Αλλά δεν τα ρίχνω για κανενα λόγο.
Μονο ένα σούπερ χ 5αρι έριξα κάποτε σε ένα τρυγόνι(δεν ειχα αλλα φυσίγγια) και το ξέρανε κ μάλιστα ήταν και μακρινή τουφεκιά..Και μιλάμε για φυσίγγια από τον καιρό του Νώε..
Λες να μην τα ξέρεις????Τα super-x,το ξανάπαμε, ήταν κορυφαία! Βάλε,όποτε μπορείς, καμιά φωτογραφία με τα παραπάνω αμερικάνικα που έχεις.
Παρότι, όπως σωστά λέει ο Στέλιος, οι Ιταλοί ανέβαζαν κάθε τι αμερικάνικο σε υψηλότερα επίπεδα εδώ νομίζω την πάτησαν. Να ορισμένα που έχω:Νομίζω γεμίζονται στην Ιταλία με την άδεια της winchester , έχουν μεγάλη ποικιλία όπως και πολλά μαλλινοταπα, δεν γνωρίζω αν γεμίζονται με αμερικανικές πυριτιδες.
Mε λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό.Σου κάνει ή είναι σχετικά καινούργιο;Εγω δεν εχω κανένα παλιό του,κ ήθελα να έβλεπα πως ήταν παλιά τα 3Α νέο βελοξ κλπ..
Κωνσταντίνε και Τάσο θυμάστε που μιλούσαμε για κάποια NOBEL με το ''Ν'' σε κυκλάκι; Για δείτε κι αυτό το χάρτινο σε εγγλέζικο κάλυκα ELEY KYNOCH...
upload pics
photo hosting sites
imagen
Γιώργο για μένα ούτε τα καινούργια αμερικάνικα superX είναι αντάξια των παλιών με τη βυσματωση από χαρτοπολτο και το πλαστικό γύρω από τα σκάγια, παλιότερα στο νησί δεν υπήρχε περδικας που να μην έχει πάνω στη ζώνη του αυτά τα φυσίγγια. Για να είμαι ειλικρινής τα καινούργια τα έχω δοκιμάσει μόνο εδώ αλλά δεν μ'αρεσαν τα σκοτωματα τούς .Παρότι, όπως σωστά λέει ο Στέλιος, οι Ιταλοί ανέβαζαν κάθε τι αμερικάνικο σε υψηλότερα επίπεδα εδώ νομίζω την πάτησαν. Να ορισμένα που έχω:
free screen capture software
pic host
imgurl
upload images
free pic
upload pictures online
post a picture
Αυτά που λέω εγώ πρέπει να είναι νεότερα σε πλαστικό μωβ κάλυκα με ψηλό πάφυλα super fiocchi.Κωνσταντίνε και Τάσο θυμάστε που μιλούσαμε για κάποια NOBEL με το ''Ν'' σε κυκλάκι; Για δείτε κι αυτό το χάρτινο σε εγγλέζικο κάλυκα ELEY KYNOCH...
upload pics
photo hosting sites
imagen
Δεν μπορώ να το βρω να το βάλω να ποζάρει ,ούτε ξέρω που διάολο το έχω τρυπώσει..Αυτά που λέω εγώ πρέπει να είναι νεότερα σε πλαστικό μωβ κάλυκα με ψηλό πάφυλα super fiocch