εμενα για psb1 μου κανει.Τι πυρίτιδα είναι η παραπάνω ρε μάγκες ?
εμενα για psb1 μου κανει.Τι πυρίτιδα είναι η παραπάνω ρε μάγκες ?
Δεν έχει να κάνει με το ποιος έκανε λάθος!Γιώργο εγώ έκανα λάθος ?
"Ροζουλιζει"...μάλλον οπως το είπε ο Στέλιος...η PSB2 είναι...
ρε !μας δουλευουυυυυννννν! η ενα ειναιιιιιιι!"Ροζουλιζει"...μάλλον οπως το είπε ο Στέλιος...η PSB2 είναι...
Επειδή είμαι άσχετος με τα << σωθηκά >> πως σας φαίνονται τα υλικά? Συγκεντρωτηρας, καψουλι, πυρίτιδα ( ανοικτό γκρι) δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά και παχυμετρο για τα επιπλέον στοιχεία..
Ε τότε PSB1 είναι !!! ...
Του Μύρου οι λαγοί είναι κ μισοκιλοι, κ με πέτρες πέφτουν...
Μάλιστα.... μάλιστα.... Οι λαγοί μισόκιλοι,τα πρασινοκέφαλα από το κοτέτσι του γείτονα και οι φασσες καθιστές στους ευκαλύπτους....Δεν ξηγιεσαι καλά!
Έχει πάρει τουλάχιστον 4 900αρηδες...
Τελικά τα βρήκατε με τον γείτονα?Μάλιστα.... μάλιστα.... Οι λαγοί μισόκιλοι,τα πρασινοκέφαλα από το κοτέτσι του γείτονα και οι φασσες καθιστές στους ευκαλύπτους....
Πεστα ρε παππού!!!!θα μας τρελάνουν τα νιάταρε !μας δουλευουυυυυννννν! η ενα ειναιιιιιιι!
Ξέχασες και τα ορτύκια δεμένα με σπάγκο!!!!Μάλιστα.... μάλιστα.... Οι λαγοί μισόκιλοι,τα πρασινοκέφαλα από το κοτέτσι του γείτονα και οι φασσες καθιστές στους ευκαλύπτους....
Ένα λαγουδάκι 900 γρμ. του έδωσα και δεν μου ξανά είπε τίποτα!Τελικά τα βρήκατε με τον γείτονα?
Μια χαρά φαίνεται από άποψη υλικών, ισπανικός κάλυκας και καψούλι (ΜΑΧΑΜ), και πυρίτιδα PSB5 (και η δόση πιστεύω να είναι νορμάλ) ... Το συγκεντρωτήρα για Gualandi SG25 τον κόβω, φαντάζομαι κάπου γράφει Gualandi, δε νομίζω να είναι "μαϊμού" ...Επειδή είμαι άσχετος με τα << σωθηκά >> πως σας φαίνονται τα υλικά? Συγκεντρωτηρας, καψουλι, πυρίτιδα ( ανοικτό γκρι) δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά και παχυμετρο για τα επιπλέον στοιχεία..
Ευχαριστώ Στέλιο!Μια χαρά φαίνεται από άποψη υλικών, ισπανικός κάλυκας και καψούλι (ΜΑΧΑΜ), και πυρίτιδα PSB5 (και η δόση πιστεύω να είναι νορμάλ) ... Το συγκεντρωτήρα για Gualandi SG25 τον κόβω, φαντάζομαι κάπου γράφει Gualandi, δε νομίζω να είναι "μαϊμού" ...
Ο μεταλλικός πάφυλας δεν χρειαζόταν τόσο ψηλός, με 12 mm ύψος θα ήταν εντάξει, δεν υπάρχει άλλος λόγος πέρα από την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ... και πιο ψηλή τιμή !!!
παππου !παππου!!! . . . . . . . . . . .Πεστα ρε παππού!!!!θα μας τρελάνουν τα νιάτα
@ΣΤΕΛΙΟΣ καψουλι 616????? Βλέπω πλακουτσή την κεφαλήSaga high speed #4 36gr
=======================
57.5mm - 2.4mm
35.6gr σκάγια = 178 σκάγια = #3.24
1.808gr πυρίτιδα, ποιά ???
View attachment 71041View attachment 71042View attachment 71043View attachment 71044
View attachment 71045