Από αποτύπωση πως σου πήγε????? Το είχες ακριβώς έτσι???? Με αυτό το βύσμα?????Βαγγέλη μου έβγαλε περίπου, ν1.5 410..Το περίμενα πιο γρήγορο...
Από αποτύπωση πως σου πήγε????? Το είχες ακριβώς έτσι???? Με αυτό το βύσμα?????Βαγγέλη μου έβγαλε περίπου, ν1.5 410..Το περίμενα πιο γρήγορο...
Για τι προορίζεται Βαγγέλη;Το φυσίγγι αυτό το έστησα με προορισμό το κυνήγι της μπεκατσας με δικανο .......
Είναι ένα φυσίγγι χαμηλών ταχυτήτων (370-380 m/sec) και χαμηλής ανακρουσης για κοντινές ντουφέκιες (10-25 μέτρα) και ομοιόμορφη ανοιχτή κατανομή......
12/70 αφρεζαριστος 615 sipe 1,60x34 κουβετ+ ντιανα18 Χιλ+ φελος 3χιλ+ χαρτάκι
Σκάγια Νο7 ρελι παραδοσιακό στα 64 χιλιοστά με πλαστικό δισκακι . Με πολύ κρύο το καψουλι γίνεται 616.View attachment 71026
Το έγραψα πάνω .....για μπεκάτσα......Για τι προορίζεται Βαγγέλη;
Νίκο, με ποιόν τρόπο μπορεί ένα χαμηλότερης ισχύος καψούλι, να φτάσει ένα υψηλής ισχύος;
Σεβαστό Νίκο.Αυτα δεν γραφονται δημοσια φιλε !!!
Αυριο...θα μου την πεσουν οι ''ξερολες'' και θα ζητανε και τα ρεστα !!
Σεβαστό Νίκο.
Αργό δεν το λές! Ριξτο και δεν θα καταλάβεις διαφορά.χαμηλών ταχυτήτων (370-380 m/sec)
Το ξέρω και για την απόσταση που προορίζεται είναι φονικοτατο........Αργό δεν το λές! Ριξτο και δεν θα καταλάβεις διαφορά.
Του Μύρου οι λαγοί είναι κ μισοκιλοι, κ με πέτρες πέφτουν...Ο Μυρος από το Ηράκλειο με ένα παρόμοιο στήσιμο τους έχεις τσακίσει τους λαγούς μέχρι τα 30-35 μέτρα.......
Δεν ξηγιεσαι καλά!Του Μύρου οι λαγοί είναι κ μισοκιλοι, κ με πέτρες πέφτουν...
Χελα έπιασες κάνα λαγό πέρυσι με τις σφεντόνες που έχεις?Του Μύρου οι λαγοί είναι κ μισοκιλοι, κ με πέτρες πέφτουν...
Μου σωνοντουσαν οι πέτρες κ μόυ φεύγανεΧελα έπιασες κάνα λαγό πέρυσι με τις σφεντόνες που έχεις?
Γιώργο εγώ έκανα λάθος ?Παρακαλώ βάζετε συνταγές και φυσίγγια ιδιογόμωσης στο αντίστοιχο θέμα!