gvp9000
Banned
συνταγή Γ (30γρ #8)σχόλια κύριοι;
Μικρή διακύμανση V10.
Πολύ χαμηλή v10 όμως όπως όλες.
Βγαίνει θεωρητικά ή με πίνακες Στέλιο.Να ρωτήσω, μια καλή ταχύτητα V10 πόσο πρέπει να είναι???
συνταγή Γ (30γρ #8)σχόλια κύριοι;
Βγαίνει θεωρητικά ή με πίνακες Στέλιο.Να ρωτήσω, μια καλή ταχύτητα V10 πόσο πρέπει να είναι???
Γάτος με πέταλα ο κος Λευτέρης!Μάριε να ρωτήσω πάλι που έγιναν οι δοκιμές, γιατί οι ν10 είναι όλες χαμηλά. Πχ στην Γ με 600 bar και λίγα γραμμάρια, με 425 μ/δ v 0. με 8αρια περίμενα 325 μ/δ .
όλες μαα όλες οι βολές είναι ΓΙΑ Τ" ΑΝΑΘΕΜΑ
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ
ΟΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΕΣ
Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ v10 EPREPE NA EINAI STA 320 M/Δ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
το θέμα το ξεκίνησα με έναν σκοπό:
να σας δείξω τι εννοώ όταν λέω αναφωνώ: ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
επέμενε στην V10 ΚΑΙ είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!
1. συνταγή Γ (30γρ #8) M.O. v2,5: 400,6 m/s / M.O. V10: 298,9 m/s / ΕΥΡΟΣ V10: 11,5 m/sακολουθεί η ρίψις βόμβας!
δεν τίθεται θέμα σύγκρισης κάπτα-Γιάννη1. συνταγή Γ (30γρ #8) M.O. v2,5: 400,6 m/s / M.O. V10: 298,9 m/s / ΕΥΡΟΣ V10: 11,5 m/s
2. συνταγή ΣΤ (33γρ #8) M.O. v2,5: 421,1 m/s / M.O. V10: 302,9 m/s ΕΥΡΟΣ V10: 19,7 m/s
Σύγκριση των 2 ανωτέρω ΣΤ 20 μ/δλ παραπάνω αρχική , στα 10 μέτρα έπεσε στα 4 μ/δλ , και το εύρος της ΣΤ διπλάσιο από της Γ!
Σημαίνει ...αμελητέα διαφορά στην διάτρηση, και σταθερότερο φυσιγγιο το Γ! ...νομίζω!
Να πέσουμε στα 380 vs 420? θα είναι έστω περίπου 20 μ/δλ διαφορά στα 10 μέτρα (~ 278 μ/δλ ) και εύρος της ΣΤ περίπου τετραπλάσιο της Γ?
Περιττό να αναφέρουμε οτι μεθερμηνευόμενα τα παραπάνω συνάγουν σε αδιαμφισβήτητη υπεροχή της Γ με έστω 380 μ/δλ, σε κατανομή, & λιγότερα κενά, ποιοτικότερη δηλαδή τουφεκιά, λόγω λιγότερων παραμορφωμένων σκαγιών...
Υ.Γ1 : καλύτερη διάτρηση η ΣΤ σαφώς , αλλα η Γ σταθερότερη π.χ. φανταστικό παράδειγμα η ΣΤ 1/3 των εισερχόμενων σκαγιών έστω 80 φύλλα, η Γ 2/3 η ολα τα εισερχόμενα έστω 60 φύλλα, συμπεριλαμβανομένης της λιγότερης διαφοράς διατήρησης των πλευρικών σκαγιών από τα κεντρικά , που ευθύνονται σε τραυματισμούς μόνον...
Υ.Γ2: καλύτερη διάτρηση η ΣΤ σαφώς = βάλε αντί 8αρια - 7αρια και ξεμπέρδεψες...
Εδώ στο πλοίο πάμε να τσικνίσουμε! και του χρόνου φίλοι!
αυτό Στέλιο ίσως είναι καλύτερο να τεθεί στο θέμα της ιδιογόμωσηςΚαλημέρα
Θα ήθελα να σχολιάσουμε τα πεντασταδιακα φυσίγγια 56.5 κ αν αυτά υπερέχουν των υπόλοιπων κ γιατί.
Εγω πχ από τις λίγες δοκιμές που έχω κάνει σε θηραματα με 34-36γρ νο7, 6,5, πιστεύω ότι υπερεχουν σε κακές καιρικές συνθήκες.
Ποια είναι η γνώμη σας?
Εγώ αυτό που είδα σε περίπου 1000 φυσίγγια 32-34 γρ ν8-9σκάγια και περίπου 100 ν4-5-6 με τα 5 στάδια είδα τα πουλιά να δέχονται τα σκάγια με περισσότερη δύναμη σε πιο πολλά μέτρα από ότι στα δύο στάδια.Καλημέρα
Θα ήθελα να σχολιάσουμε τα πεντασταδιακα φυσίγγια 56.5 κ αν αυτά υπερέχουν των υπόλοιπων κ γιατί.
Εγω πχ από τις λίγες δοκιμές που έχω κάνει σε θηραματα με 34-36γρ νο7, 6,5, πιστεύω ότι υπερεχουν σε κακές καιρικές συνθήκες.
Ποια είναι η γνώμη σας?
Δεν μπορώ να καταλάβω την τοποθέτηση σου ως προς την Γ... τουλάχιστον την "υποθετική" των 380 μ/δλ...δεν τίθεται θέμα σύγκρισης κάπτα-Γιάννη
μαύρα χάλια και οι δύο
σαν να κάνουμε διαγωνισμό ομορφίας με πρωταγωνίστριες την Γεωργία Βασιλειάδου και την Ταυγέτη
η "καλύτερη" διάτρηση της ΣΤ στα 10 μ, πάω στοίχημα ότι θα καταστεί χειρότερη στα 25μ
αυτά τα φυσίγγια όλες οι συνταγές είναι 20-25 μ άντε να πω βαριά 30 μα ΠΟΛΥ βαρια
Καλημέρα
Ποια είναι η γνώμη σας?
Νικόλα το 5σταδιακο το χρησιμοποιω μόνο για καλικες 76 και σε 70 μόνο με πολύ αργές μπαρουτες κάτω από 35 γρ πιστεύω δεν περνεις και τίποτα ιδιαίτεροΣτελαρα μην εχεις αμφιβολιες για το 5σταδιακο και κλεισιμο στα 56,5 χιλιοστα!!!
Νυχτα με την Ημερα με το κλεισιμο των 2 σταδιων.... στα 57.7-8-58 χιλιοστα !!!!
Περισσοτερα στο ΘΕΜΑ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ....φιλε !!!