Καλύτερα σε οπλουργο για γενικό έλεγχο και πιθανή αλλαγή κάποιων ελατηριων.Μάλλον θα το πάμε από τον οπλουργό μιας και τόσα χρόνια που την έχει ο πατέρας μου δεν έχει αλλαχτεί τίποτα πάνω στο όπλο.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Τασο σωστή ή λύση που είχες σκεφτεί, απλά είναι σίγουρο ότι θα ξαναστραβωσει με τη χρήση.Το είχα πάθει στο φλωμπερακι αυτό.Μου έσκαγε τα φυσίγγια με την δεύτερη(έπρεπε ομως να χτυπηση στο ίδιο σημείο για να σκάσουν)
Όταν το κοίταξα προσεκτικά είδα ότι είχε στραβή βελόνα..Την λιμαρισα κάνοντας την πιο μυτετη και την έφερα σε ευθεία και όλα καλά..Σε καμιά περίπτωση δεν το συστήνω αυτό σε κανέναν..Απλά πιτσιρικάς τότε αυτό σκέφτηκα...hit..smashfrak.
Αν πρώτα κεντραριζε κανονικά τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.
Χα Χα Χα !!!περιττο....Τάσο είσαι πράγματι για
Σωστό και αυτό!!Εγώ πάντως στο δικο μου απλα το κλείνω με τραβηγμένες τις σκανδαλες και όλα οκ. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε οτιδήποτε μονοσκανδαλο
Στο δίκαννο σου Τάσο, αν μετά το κυνήγι ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ τις θαλάμες και κλείσεις το όπλο με πατημένες και τις 2 σκανδάλες δεν απενεργοποιούνται οι σφύρες? Σε όλα τα όπλα με μηχανισμό anson deeley ισχύει αυτο, αλλά και στο chapuis που έχω που έχει μηχανισμό τύπου blitz. Για δισκάνδαλο μιλάω πάντα.Στις καραμπίνες κ τα δίκαννα χρησιμοποιείται φυσίγγια αδράνειας η "ρίχνετε"σε κενή θαλάμη?Εγώ αν κ έχω αδράνειας φυσίγγια,σπάνια τα χρησιμοποιω.hit..hit.
Ρισκάρω να σπάσω καμιά βελονα.smashfrak.
Κάποιοι το όπλο το αφήνουν οπλισμένο μετά το κυνήγι με τις σφύρας όρθιες..
Μην με κραξετε γνωρίζω την μαλακια κάνω..κακια συνήθεια..
Με πρόλαβες και έγραψα πριν ακριβώς το ίδιοΕγώ πάντως στο δικο μου απλα το κλείνω με τραβηγμένες τις σκανδαλες και όλα οκ. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε οτιδήποτε μονοσκανδαλο
Δεν καταλαβα το εξης: το στραβωχτυπημα του καψουλιου γινεται σε ολα τα φυσιγγια η μονο σε αυτα που δεν σκανε;Απλά στα δέκα φυσίγγια το ένα δεν πυροδοτείται.