Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Μάλλον θα το πάμε από τον οπλουργό μιας και τόσα χρόνια που την έχει ο πατέρας μου δεν έχει αλλαχτεί τίποτα πάνω στο όπλο.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καλύτερα σε οπλουργο για γενικό έλεγχο και πιθανή αλλαγή κάποιων ελατηριων.
Γράψε μας τι βρήκε τελικά.

Το είχα πάθει στο φλωμπερακι αυτό.Μου έσκαγε τα φυσίγγια με την δεύτερη(έπρεπε ομως να χτυπηση στο ίδιο σημείο για να σκάσουν)
Όταν το κοίταξα προσεκτικά είδα ότι είχε στραβή βελόνα..Την λιμαρισα κάνοντας την πιο μυτετη και την έφερα σε ευθεία και όλα καλά..Σε καμιά περίπτωση δεν το συστήνω αυτό σε κανέναν..Απλά πιτσιρικάς τότε αυτό σκέφτηκα...hit..smashfrak.

Το είχα πάθει στο φλωμπερακι αυτό.Μου έσκαγε τα φυσίγγια με την δεύτερη(έπρεπε ομως να χτυπηση στο ίδιο σημείο για να σκάσουν)
Όταν το κοίταξα προσεκτικά είδα ότι είχε στραβή βελόνα..Την λιμαρισα κάνοντας την πιο μυτετη και την έφερα σε ευθεία και όλα καλά..Σε καμιά περίπτωση δεν το συστήνω αυτό σε κανέναν..Απλά πιτσιρικάς τότε αυτό σκέφτηκα...hit..smashfrak.
Τασο σωστή ή λύση που είχες σκεφτεί, απλά είναι σίγουρο ότι θα ξαναστραβωσει με τη χρήση.
Για το μυτερη δεν είμαι σίγουρος.

Έχω να ρίξω με φλωμπερ γύρω στην 10ετια..
Πάντως δεν μου ξανάκανε ποτέ "αφλογιστία"Τώρα ίσως να μην αντέξει στην πολύ χρήση αν κάποτε χρησιμοποιηθεί ξανά..Σίγουρα ήταν μια λύση πρόχειρη της στιγμής.

Ορίστε και μία φωτογραφία από ένα φυσίγγι που έριξε σήμερα ο πατέρας μου...

Αν πρώτα κεντραριζε κανονικά τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.
Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στο κλειστρο και τη βελονα;

Τόσα χρόνια ήταν στο κέντρο κανονικά.
Με μια πρόχειρη ματιά που του ρίξαμε δεν φαίνεται κάτι ύποπτο.
Όπως και να έχει στον οπλουργό θα πάει για να μας λύσει την απορία...

Τα περισσότερα τα σκάει Σαράντο.Απλά στα δέκα φυσίγγια το ένα δεν πυροδοτείται.
Και άντε σε καμία τσίχλα αν δεν σκάσει το φυσίγγι δεν τρέχει και τίποτα,αν περάσει κανένα κοπάδι με φάσσες και κάνει ''κλικ''.......buy buy.
Απλά εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το βαθούλωμα είναι στο πλάι.
Οπότε θα το πάμε στον ειδικό για να είμαστε σίγουροι...;)

Στις καραμπίνες κ τα δίκαννα χρησιμοποιείται φυσίγγια αδράνειας η "ρίχνετε"σε κενή θαλάμη?Εγώ αν κ έχω αδράνειας φυσίγγια,σπάνια τα χρησιμοποιω.hit..hit.
Ρισκάρω να σπάσω καμιά βελονα.smashfrak.
Κάποιοι το όπλο το αφήνουν οπλισμένο μετά το κυνήγι με τις σφύρας όρθιες..
Μην με κραξετε γνωρίζω την μαλακια κάνω..κακια συνήθεια..

Τάσο είσαι πράγματι για.evil.
.very funny..very funny.Χα Χα Χα !!!περιττο....
Έχετε δίκιο θα τα περνω μαζί μου από δω κ πέρα γιατί αν γίνει ζημιά θα είναι καθαρά από δική μου μαλακια..
ΥΓ υπάρχει περίπτωση αν μεινουν για καιρό μέσα στο όπλο το πλαστικό να πιάσει υγρασία κ να διαβρωση την θαλάμη?

• Like
Reactions: jnp
Στις καραμπίνες κ τα δίκαννα χρησιμοποιείται φυσίγγια αδράνειας η "ρίχνετε"σε κενή θαλάμη?Εγώ αν κ έχω αδράνειας φυσίγγια,σπάνια τα χρησιμοποιω.hit..hit.
Ρισκάρω να σπάσω καμιά βελονα.smashfrak.
Κάποιοι το όπλο το αφήνουν οπλισμένο μετά το κυνήγι με τις σφύρας όρθιες..
Μην με κραξετε γνωρίζω την μαλακια κάνω..κακια συνήθεια..
Στο δίκαννο σου Τάσο, αν μετά το κυνήγι ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ τις θαλάμες και κλείσεις το όπλο με πατημένες και τις 2 σκανδάλες δεν απενεργοποιούνται οι σφύρες? Σε όλα τα όπλα με μηχανισμό anson deeley ισχύει αυτο, αλλά και στο chapuis που έχω που έχει μηχανισμό τύπου blitz. Για δισκάνδαλο μιλάω πάντα.

Back