Γονάτισε τέκνο μου....
Ωχ ωχ ....
Γονάτισε τέκνο μου....
Που πήγε το μυαλό σου?Ωχ ωχ ....
Φαντάσου, τώρα είναι τόσο.Τόσο που τα 9€ για 30 gr .... θα ναι(θα φαντάζουν) τζάμπα πράμα!!!!
Για κοίτα στον βουδιωτη,γιαννουλακη,outdoorland και στο hobbyfisi( τελευταία κομμάτια,ο αντιπρόσωπος ότι θέλει κάνει.)Ρε παιδιά, έχετε βρει πουθενά τα cheddite tordo? Έχω ψάξει στο ίντερνετ και δεν τα βρίσκω πουθενά σε διαθεσιμότητα.
Ποια nsi Γιάννη ήρθανΉρθαν τα nci και ο Αλλαγιάννης τα στέλνει από αύριο μαζί με τα υπόλοιπα της παραγγελίας κλείσαμε από φυσίγγι.Μου με ει να πεταχτώ στο Μανδηλαρά κάποια μέρα να πάρω 3κουτάκια νέα σοδειά 24 γρ για το 20αρακι και δύο πακέτα μόνοβολα είδα τα μόνοβόλα για το20 Άρι 6.5€ και από 10€ τα 24 γρ μια χαρά τιμές για cal 20 .Και είμαι έτοιμος για εκκίνηση .
Μια χαρά ποίο ωραίο κουτί όταν θα έρθουν θα σου πω σήμερα πληρώθηκε η παραγγελία για 10 κουτιά
Άραγε θα πάρεις αυτά με το κόκκινο κουτι που έχει στοκΜια χαρά ποίο ωραίο κουτί όταν θα έρθουν θα σου πω σήμερα πληρώθηκε η παραγγελία για 10 κουτιά
Τηλεφώνησε φίλος πριν λίγο. Με αγορά κούτας των 20 η τιμή ανα κουτί είναι 8ε. Με αγορά λιγότερων κουτιών η τιμή είναι στα 9ε.
Πανάκριβος κι αυτός και πριν την ακρίβεια...Τηλεφώνησε φίλος πριν λίγο. Με αγορά κούτας των 20 η τιμή ανα κουτί είναι 8ε. Με αγορά λιγότερων κουτιών η τιμή είναι στα 9ε.
Τηλεφώνησε φίλος πριν λίγο. Με αγορά κούτας των 20 η τιμή ανα κουτί είναι 8ε. Με αγορά λιγότερων κουτιών η τιμή είναι στα 9ε.
Είναι και παλιό στοκ !!! Δεν υπάρχει τώρα DUE EUROPE ... τώρα το λένε GT !!!Πανάκριβος κι αυτός και πριν την ακρίβεια...
σωστόςΕίναι και παλιό στοκ !!! Δεν υπάρχει τώρα DUE EUROPE ... τώρα το λένε GT !!!
Γιατί δε λέει την τιμή δημόσια; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Κρατικό μυστικό είναι;
Για να μην δεκτή σχόλιαΓιατί δε λέει την τιμή δημόσια; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Κρατικό μυστικό είναι;