Με το καλο αργυρη!καλοντουφεκο με πολλα θηραματα να ναι!σε τι μηκος το πηρες;Παιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
Εχω μια λαχταρα σαν little boy....sexy girl.
Αργύρη με το καλό να το αποκτήσεις και καλά κυνήγια!Παιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
Εχω μια λαχταρα σαν little boy....sexy girl.
Ναι Αρη και σε ευχαριστω.....!Αργυρη καλοτουφεκο να ειναι κ να μην σβησει ποτε η χαρα απο το προσωπο σου οσα χρονια θα το κρατας...Με τις Optima καννες ειναι?
Ευχαριστω Ηλια σε 76....Με το καλο αργυρη!καλοντουφεκο με πολλα θηραματα να ναι!σε τι μηκος το πηρες;
Χαχα.....Καλορίζικο Αργύρη, να ρίξεις ένα φορτηγό φυσίγγια.
να το καθαρίσεις και μετά άλλο ένα
Σωστος ο αργυρης!τωρα περιμενουμε φωτογραφιες.αν επιτρεπεται σε τι τιμη;Ευχαριστω Ηλια σε 76....
και γιατι εχεις φαγωθει να τ αλλαξεις. εεεεεεεεεεεεε?Καλοτουφεκο και απο μενα!
Εχω το ιδιο!αριστη βλητικη αποδοση,φοβερα μαμισια τσοκ,μηδεν προβληματα και ομορφια!
Δοκιμασμενη συνταγη βαγγελη!
Μπραβο!
Για να παρω 81!☺και γιατι εχεις φαγωθει να τ αλλαξεις. εεεεεεεεεεεεε?![]()
692και γιατι εχεις φαγωθει να τ αλλαξεις. εεεεεεεεεεεεε?![]()