Και το GM3 sporting του Κύργια Τάσο, με CSB5 γεμίζεται.Αργά το απόγευμα πέρασα από ένα κυνηγομαγαζο και στα ράφια του βλέπω ένα κουτι κίτρινο να γράφει με μεγάλα εμφανή κίτρινα γράμματα gm3 ανοίγω το κουτι και το φυσίγγι ήταν διάφανο με 8mm μέταλλο και πάνω έγραφε sporting..Έλα όμως η μπαρούτι που ήταν μέσα ήταν γκρι στρογγυλά φυλλιδια!!!!!!!!!!Το κουτι χωρίς κανένα απόλυτος στοιχείο ούτε καν τα γραμμάρια παρά μόνο την λέξη trap,ενώ μέσα το φυσιγγι έγραφε sporting!!!.
Λέω στον μαγαζατορα να πάρει ο διαολος κ αν ξέρουμε τι ρίχνουμε..Μου λέει γιατί το λες?Α καλά του λέω χαίρω πολύ...buy buy..buy buy.Τελικά απο ότι μου είπε ηταν 28γρ..
Προς αποφυγή παρεξήγησης καμιά σχέση με το gm3 sporting του Κυργια
Σπυρο οταν γεμιζοταν με σκοπευτικη Gm3 ηταν "αντρικό" φυσηγγι. Με CSB5 δεν τα εχω ρίξει και δεν εχω αποψη.Και το GM3 sporting του Κύργια Τάσο, με CSB5 γεμίζεται.
Δεν αντιλεγω Γιωργο, ειχα αγορασει πριν 5 χρόνια απο τον Καρασαβιδη στην Θεσσαλονίκη απο 5 κουτιά γιατι Κερκυρα δεν τα έφερναν, εμεις εκεινο το διαστημα στο σκητ ριχναμε με Gorilla και Drago Cheddite, ηταν η μερα με τη νυχτα. Τωρα να ετυχε στα κουτια που πηρα εγω; δεν ξέρω, σε συγκριση με τα αλλα δυο ηταν δυναμίτες.Γιάννη, μάλλον δεν έχεις ρίξει τα trap της Πυρκαλ. Ένα θα σου πω, τα skeet ήταν εξαιρετικά μαλακά.
Με CX2000 καψούλι και αυτό?
Ωραία η πατέντα με το TUBO και την μισόταπα για αμορτισέρ.
Σε ευχαριστούμε Κωνσταντίνε! Πολύ όμορφα αυτά τα βίντεο...
καλά κάνεις και τα γράφειςΚαλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα στο σκοπευτήριο ένα παιδί είχε ένα κουτί από τα παρακάτω φυσίγγια Sporting 28gr. που δεν είχα ξαναδεί. Μου είπε ότι έψαχνε στο ιντερνετ να βρει τα RC32 σε καλή τιμή και τελικά τα βρήκε στα 6,60 €, σε ένα μαγαζί στην Αθήνα (Καλλιθέα) και μαζί με τα RC32 παρήγγειλε και 2-3 κουτιά από αυτά τα σκοπευτικά (που τα φτιάχνει ο ίδιος) στα 5 €. Δεν λέω ονόματα, για ... ευνοήτους λόγους - θα καταλάβετε ...
Του πήρα 2 φυσίγγια για "σφάξιμο" ...
Προ λίγου τα έκοψα, να δω τι έχουν μέσα. (Πριν τα κόψω μέτρησα με παχύμετρο το ύψος τους: και τα 2 ήταν ακριβώς 58 χιλ.)
Λοιπόν, κάλυκας Cheddite με μέταλλο 12 χιλ. καψούλι Cx2000, συγκεντρωτήρας B&P T2, πυρίτιδα AQUILA SV.
Στο 1ο πυρίτιδα 1,19 γρ. και σκάγια 28,04 γρ.
Στο 2ο πυρίτιδα 1,26 γρ. (!) και σκάγια 28,42 γρ.
Για τα σκάγια τέτοια διακύμανση είναι νομίζω συνήθης σε όλα σχεδόν τα φυσίγγια του εμπορίου, αλλά για την πυρίτιδα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη! .xm.
Αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση (αρνητική) είναι ότι στο 1ο φυσίγγι τα σκάγια είχαν φοβερή ανομοιομορφία μεγέθους! Υπήρχε σημαντικός αριθμός ψιλών και πολύ ψιλών σκαγιών, έπιασα και μέτρησα κάμποσα με το παχύμετρο και βρήκα διαμέτρους από 1,92 mm μέχρι 2,46 mm! (Δηλαδή, από Νο.10 μέχρι σχεδόν Νο.7) .what.
Απεναντίας στο 2ο φυσίγγι τα σκάγια ήταν αρκετά ομοιόμορφα (μέτρησα πάλι μερικά και κυμαίνονταν μεταξύ 2,20 και 2,30 mm) και αρκετά γυαλιστερά, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Παρόλο που και τα 2 φυσίγγια ήταν από το ίδιο κουτί!!!
Υ.Γ. Προ λίγου είδα στην ιστοσελίδα του μαγαζιού ότι για το συγκεκριμένο φυσίγγι αναφέρει πυρίτιδα G2000 ... .asking. .buy buy.
Με το που ειδα το φυσιγγι καταλαβα κ το κατάστημα..Αθήνα (Καλλιθέα)
Η CHEDDITE, απ' ότι αναφέρει στο SITE της, την Αquila SV την παράγει για γομώσεις 1,20Χ24 γρ καιΚαλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα στο σκοπευτήριο ένα παιδί είχε ένα κουτί από τα παρακάτω φυσίγγια Sporting 28gr. που δεν είχα ξαναδεί. Μου είπε ότι έψαχνε στο ιντερνετ να βρει τα RC32 σε καλή τιμή και τελικά τα βρήκε στα 6,60 €, σε ένα μαγαζί στην Αθήνα (Καλλιθέα) και μαζί με τα RC32 παρήγγειλε και 2-3 κουτιά από αυτά τα σκοπευτικά (που τα φτιάχνει ο ίδιος) στα 5 €. Δεν λέω ονόματα, για ... ευνοήτους λόγους - θα καταλάβετε ...
Του πήρα 2 φυσίγγια για "σφάξιμο" ...
Προ λίγου τα έκοψα, να δω τι έχουν μέσα. (Πριν τα κόψω μέτρησα με παχύμετρο το ύψος τους: και τα 2 ήταν ακριβώς 58 χιλ.)
Λοιπόν, κάλυκας Cheddite με μέταλλο 12 χιλ. καψούλι Cx2000, συγκεντρωτήρας B&P T2, πυρίτιδα AQUILA SV.
Στο 1ο πυρίτιδα 1,19 γρ. και σκάγια 28,04 γρ.
Στο 2ο πυρίτιδα 1,26 γρ. (!) και σκάγια 28,42 γρ.
Για τα σκάγια τέτοια διακύμανση είναι νομίζω συνήθης σε όλα σχεδόν τα φυσίγγια του εμπορίου, αλλά για την πυρίτιδα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη! .xm.
Αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση (αρνητική) είναι ότι στο 1ο φυσίγγι τα σκάγια είχαν φοβερή ανομοιομορφία μεγέθους! Υπήρχε σημαντικός αριθμός ψιλών και πολύ ψιλών σκαγιών, έπιασα και μέτρησα κάμποσα με το παχύμετρο και βρήκα διαμέτρους από 1,92 mm μέχρι 2,46 mm! (Δηλαδή, από Νο.10 μέχρι σχεδόν Νο.7) .what.
Απεναντίας στο 2ο φυσίγγι τα σκάγια ήταν αρκετά ομοιόμορφα (μέτρησα πάλι μερικά και κυμαίνονταν μεταξύ 2,20 και 2,30 mm) και αρκετά γυαλιστερά, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Παρόλο που και τα 2 φυσίγγια ήταν από το ίδιο κουτί!!!
Υ.Γ. Προ λίγου είδα στην ιστοσελίδα του μαγαζιού ότι για το συγκεκριμένο φυσίγγι αναφέρει πυρίτιδα G2000 ... .asking. .buy buy.