Σουγιάδες και Μαχαίρια

Ενα παιδη εδω στο φορουμ https://www.hunterslife.gr/forums/members/panagiotispapasimitriou1.2751/ οτη πληροφορια θελετε τον ροτατε
Καλημέρα στην παρέα.Ειδικα στο φιλαράκι το Γιάννη!!!τα είδα φίλε τα εργαλεία που σουστειλα κ τα ανέβασες!!!Ότι χρειαστείς είμαι εδώ ενωειται!!!!Εσυ χάρτινα κ συνταγές να σκωτονουν κ εγώ ότι σχήμα μαχαίρι θες να ξυριζη!!!!!!!

Το πρώτο μου μαχαίρι που φτιάχναμε δεντροσπιτα και νομίζαμε ότι ήμασταν κομάντος αλλά μας τρώγανε οι κάμπιες και τα μυρμήγκια .very funny.
Αυτό φίλε δεν είναι χειροποιητο

Το πρώτο μου μαχαίρι που φτιάχναμε δεντροσπιτα και νομίζαμε ότι ήμασταν κομάντος αλλά μας τρώγανε οι κάμπιες και τα μυρμήγκια .very funny.
Αυτό φίλε δεν είναι χειροποιητο.η θήκη μπορεί το μαχαίρι όχι!!!!!!

Αυτό φίλε δεν είναι χειροποιητο

Αυτό φίλε δεν είναι χειροποιητο.η θήκη μπορεί το μαχαίρι όχι!!!!!!
Ναι σε πανηγύρι το είχα κερδίσει λαμαρίνα είναι το θηκαρι είναι από του παππού το μαυρομανικο οποίο είχε χαλάσει... είναι ελληνικό πάντως...οχι ότι θα μου είναι χρήσιμο αλλά το έχω από παιδί...

Ναι σε πανηγύρι το είχα κερδίσει λαμαρίνα είναι το θηκαρι είναι από του παππού το μαυρομανικο οποίο είχε χαλάσει... είναι ελληνικό πάντως...οχι ότι θα μου είναι χρήσιμο αλλά το έχω από παιδί...
Εγώ φίλε κάνω χειροποίητα αν δεις στην προηγούμενη σελίδα αυτά που ανέβασε ο Γιάννης το ένα ξύλο κέρατο κ το άλλο με το ποδι

Πες και καμιά τιμή (χοντρικά)
Όταν λες χοντρικά τι ενωρίς;δες αυτά στη σελίδα 71 72 που ανέβασε ο Γιάννης είναι δικά μου.ρωτησετων για εντυπώσεις.μπορει να γίνει σε ότι σχήμα θέλει ο καθένας και φυσικά δεν κόβουν ξυρίζουν.

Εγώ φίλε κάνω χειροποίητα αν δεις στην προηγούμενη σελίδα αυτά που ανέβασε ο Γιάννης το ένα ξύλο κέρατο κ το άλλο με το ποδι
Μπράβο ωραίο μεράκι η μαχαροποιια...
Εγω κρατάω 4 5 μαχαίρια χειροποίητα τα 4 είναι παλια από τους παππούδες μου που ήταν βοσκοί... και ένα που μου έφερε δώρο φιλος από την Κρήτη...
Εχω και κάτι λαμαρίνες...
Μου αρέσει να παρακολουθώ την διαδικασία πως φτιάχνουν ένα μαχαίρι...
Ποτε δεν μου άρεσε αυτό με της έτοιμες μπάρες Σουηδίας και απλα τους κάνουν διαμόρφωση και το λένε χειροποίητο...
Επίσης εάν επερνα αυτό το καιρό ένα μαχαίρι θα ήταν ένα με δαμασκηνες λαμες οποίο δεν έχω και τίποτα άλλο δεν ασχολούμαι...
Στο κυνήγι έχω 2 σουγιαδες για κανα φρούτο..
Και αν χρειαστεί να καθαρίσω κανα λαγο... δεν κυνηγάω γουρούνι..
Το μαχαίρι συνδέεται πολύ με το κυνήγι είναι μια χρήσιμη ενασχόληση και με μεράκι.

Όταν λες χοντρικά τι ενωρίς;δες αυτά στη σελίδα 71 72 που ανέβασε ο Γιάννης είναι δικά μου.ρωτησετων για εντυπώσεις.μπορει να γίνει σε ότι σχήμα θέλει ο καθένας και φυσικά δεν κόβουν ξυρίζουν.
Πχ.ενας Αμερικανός που ξεκίνησε για πλάκα να φτιάχνει μαχαίρια κ τώρα, πιο πολλά βγάζει από τις προβολές στο γιου τουμπ ,παρά από τα μαχαίρια του,έχει κατεβάσει τις τιμές στο 1.5 με 2 χιλιάρικα το μαχαίρι‼️αγοράζει ατσάλι αυτός‼️αν θυμάμαι καλά ένα μέσης κατηγορίας ‼️

Πχ.ενας Αμερικανός που ξεκίνησε για πλάκα να φτιάχνει μαχαίρια κ τώρα, πιο πολλά βγάζει από τις προβολές στο γιου τουμπ ,παρά από τα μαχαίρια του,έχει κατεβάσει τις τιμές στο 1.5 με 2 χιλιάρικα το μαχαίρι‼️αγοράζει ατσάλι αυτός‼️αν θυμάμαι καλά ένα μέσης κατηγορίας ‼️
Εγώ φίλε μου ότι κάνω το κάνω από χόμπι δεν είναι η δουλειά μου.εκανα το πρώτο για πλάκα πριν 30 χρόνια κ κόλλησα.ουτε έτημες λάμες περνώ.βγαζω σχήμα μέγεθος κ φτιάχνω.με λίγα λόγια αυτοσχεδιάζω ότι μου έρθει τη στηγμη κ όταν έχω χρόνο κ ορεξη έχω φτιάξει πάρα πολλά.

Εγώ φίλε μου ότι κάνω το κάνω από χόμπι δεν είναι η δουλειά μου.εκανα το πρώτο για πλάκα πριν 30 χρόνια κ κόλλησα.ουτε έτημες λάμες περνώ.βγαζω σχήμα μέγεθος κ φτιάχνω.με λίγα λόγια αυτοσχεδιάζω ότι μου έρθει τη στηγμη κ όταν έχω χρόνο κ ορεξη έχω φτιάξει πάρα πολλά.
Κ πολύ καλά έκανες‼️κ μάθε κ αυτό αν δεν το ξέρεις ήδη,οι άριστοι επαγγελματίες είναι χομπίστες‼️(χόμπυ για να περνάω την ώρα μου κακώς επικράτησε....χόμπυ=ασχολία που αγαπάω‼️κ αυτό που αγαπά κάποιος, το κάνει τέλεια‼️)

Δεν παίρνω δύο καραμπίνες καλύτερα ;Τι να το κάνεις το ακριβό μαχαίρι ,άμα λυπάσαι να το χρησιμοποιήσεις;

Δεν παίρνω δύο καραμπίνες καλύτερα ;Τι να το κάνεις το ακριβό μαχαίρι ,άμα λυπάσαι να το χρησιμοποιήσεις;
Δεν θα το πάρεις εσύ κ γω, θα το πάρει αυτός που δεν το λυπάται κ έχει τα γκαφρα που θα του κοστίσει όσο εμάς το 5€‼️

Δεν θα το πάρεις εσύ κ γω, θα το πάρει αυτός που δεν το λυπάται κ έχει τα γκαφρα που θα του κοστίσει όσο εμάς το 5€‼️

windows 7 spacebar not working
Τι να πει το αμερικανάκι εδω ο σουγιας μου είναι αυτος που κάνω σαφάρι στην Αφρική .very funny.
Καθαρίζω τα κουκούτσια από τα κεράσια .my man.

Κ πολύ καλά έκανες‼️κ μάθε κ αυτό αν δεν το ξέρεις ήδη,οι άριστοι επαγγελματίες είναι χομπίστες‼️(χόμπυ για να περνάω την ώρα μου κακώς επικράτησε....χόμπυ=ασχολία που αγαπάω‼️κ αυτό που αγαπά κάποιος, το κάνει τέλεια‼️)
Πόλη σωστά τα λες φίλε.οτι κάνω το κάνω από χόμπι αλλά με μεράκι όχι με το ζόρι ούτε για λεφτά δεν βασίζονται σε αυτό!!το κάνω γιατί το γουσταρω.ουτε φωτό έχω βάλει ποτέ.αν βρεθεί κ κανένας να βγάλω κάνα χαρτζιλίκι καλώς.δεν καίγομαι.κ τιμές πολύ χαμηλές σε σύγκριση με άλλους.χωρια πόσα χάρισα σε φίλους!!

Back