Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν είναι για αστέρι κλείσιμο, τότε ο 27αρης δεν σου κάνει !!! Τον έχω δοκιμάσει με τη γνωστή συνταγή CSB-5 1,40 x 28 και δεν ... !!!
Εξάλλου όπως είπες, και ο spark ήδη κλείνει οριακά !!! Οπότε πας στον 25αρη, και όπως είπε ο Βικτωρ, βάζεις χαρτονάκι ή λεπτό φελλό στο ποτηράκι, ΑΝ χρειαστεί - που δε νομίζω ...
Ο Θωδης θελει πατημα Στελιο.
Ειναι κοντυτερος απο οτι τον ονοματιζουν.
Εχει μεγαλη συμπιεσιμοτητα....
Τελος παντων!
Δια του πειραματος,το αποτελεσμα!:)

Γέμισα φέτος στα μπασίματα και μου άρεσε...
κάλυκας (και καψούλι) maxam 12/70/10...πραγματικό ύψος 70 χιλ...
PSB5 1.40Χ28 Νο 8 - SPARK
κενό σκαγιών 9,5-10 χιλ.
κλείσιμο αστέρι στα 68,30 με βάθος ρελιού γύρω στα 1,6 χιλ.
χάραγμα-ρελιασμα στο χέρι, με στροφείο ΖΑΜΑ του Λαναρά

μαλακό και συγκεντρωτικο...σκεφτόμουν μια παραλλαγή με Θωδη...
Αφου σου ταιριαξε με τον spark γιατι δεν το συνεχιζεις???
Εχω γυρω στους 2500 χιλιαδες ελα να παρεις οσους θες...

Αφου σου ταιριαξε με τον spark γιατι δεν το συνεχιζεις???
Εχω γυρω στους 2500 χιλιαδες ελα να παρεις οσους θες...
Μωρε Δημήτρη και γω έχω γιατί τον δουλεύω και στο ρελιαστό, απλά έλεγα σαν πιο οικονομικό...
Ο Θωδης βγαινει κοντυτερος απο το ονομαστικο του.
Αυτό είχα στο μυαλό μου και επειδή δεν έχω δουλέψει καθόλου Θώδη ήθελα μια γνώμη...

Καλημέρα στην παρεα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο piston skeet και γενικα τα φυσίγγια skeet εχουν πιο ανοιχτες κατανομες σε σχεση με τους υπολοιπους συγκεντρωτήρες;

Αν σε μια συνταγή 28 γρ. αντικαταστήσω τον SPARK με Θώδη...τι ύψος ταιριάζει...25αρης ή 27άρης;

Πρωινές ιδιογομωτικές ανησυχίες...ούτε στον ύπνο μου να το βλεπα....sarcastic.
Στην C7V (1,45-1,50) που χρησιμοποιώ στα 28 gr βάζω 25άρι και είναι ό,τι πρέπει.

Μάστορα συνήθως τα skeet δεν έχουν piston skeet συγκεντρωτηρα,σωστά?Και τα θεωρώ ψιλό αυστηρά φυσιγγακια!
Ο κυκλος της τουφεκιας ειναι οπως ενος φυσιγγιου με κλασικο κυαθιο.
Η διαφορα ειναι στην ατρακτο.

Αυτά έχω προς το παρόν σαν εργαλεία http://imgur.com/a/UabuyaR οπ

Μεταφορικα το είπα εννοείται ότι δεν είναι παιχνιδι.Σας ευχαριστώ για τα μνμ σας όλους. Την πίεση που ασκείται στον συγκεντροτηρα η στο εκάστοτε υλικό βυσματωσης πως υπολογίζεται ;υπάρχει μέθοδος η εργαλείο;
αντέγραψε αυτή τη διεύθυνση URL στο Google και δες το βίντεο μέχρι τέλος.

Παιδια εγω ρωτησα γιατι εριξα σε πινακα ελληνικο σκεετ φυσιγγι με piston skeet καρδαρα με 4.5* στα 25 μετρα και εκανε πολυ ανοιχτή τουφεκιά και σκόρπια καπως. Καπου εδω μέσα διαβασα οτι τα σκεετ ειναι σαν διασπορας ενω τα τραπ αρκετα συγκεντρωτικά.

Παιδια εγω ρωτησα γιατι εριξα σε πινακα ελληνικο σκεετ φυσιγγι με piston skeet καρδαρα με 4.5* στα 25 μετρα και εκανε πολυ ανοιχτή τουφεκιά και σκόρπια καπως. Καπου εδω μέσα διαβασα οτι τα σκεετ ειναι σαν διασπορας ενω τα τραπ αρκετα συγκεντρωτικά.
Σίγουρα δεν είναι σαν διασποράς!!!

Ισως έχουν διαφορές ο Ελληνικός με τον Gualandi.
Βοηθάει στην σκόπευση αλλά διασποράς δεν είναι.
Παρ όλα αυτά δεν νομίζω ότι ευθυνεται αποκλειστικά ο piston για την κατανομή αλλά το στήσιμο του συγκεκριμενου φυσιγγίου.

Status
Not open for further replies.
Back