Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τσιχλα κυνηγαω παντα 8αρια στα μπασιματα και 9αρια στο περπατητο. 10αρακια μια φορα δοκιμασα σε ορτυκι σαν πρωτη ριξια και δεν μου αρεσε οχι σαν αποδοση αλλα σαν ιδεολογια
να στελνεις καμια 1000αρια σκαγια στο αερα για ενα ταλαιπωρο ορτυκι λεω πιο χοντρο σκαι και αμα το παρω το πηρα.
Αλλα αυτο ειναι καθαρα κολλημα δικο μου μεγαλωσα και με πατερα και παππου παλιας σχολης ( χοντρο σκαγι και στενο τσοκαρισμα)

Εξαρταται.
η πιο φτηνη σειρα των Skeet της NSI εχει Νοbel GT συγκεντρωτηρα η μεσαια της εχει Piston Skeet
... Και η πιο ακριβή (NSI QUATTRO FLUO) συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου ... NSI 2 PEZZI® !!! ;)

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω δει ποτέ η NSI να τον αναφέρει antigelo, αλλά μόνο ... "2 τεμαχίων" (2 pezzi ή 2 pieces στα αγλικά). Και για να έχει και το ® σημαίνει ότι αυτή είναι η επίσημα κατοχυρωμένη εμπορική ονομασία του (trade mark) ...
think

... Και η πιο ακριβή (NSI QUATTRO FLUO) συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου ... NSI 2 PEZZI® !!! ;)

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω δει ποτέ η NSI να τον αναφέρει antigelo, αλλά μόνο ... "2 τεμαχίων" (2 pezzi ή 2 pieces στα αγλικά). Και για να έχει και το ® σημαίνει ότι αυτή είναι η επίσημα κατοχυρωμένη εμπορική ονομασία του (trade mark) ...
think
Πολυ σωστος Στελιο. Ειχα την ιδια απορια και εγω, στο μυαλο μου εισαι

Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Έχω κάποια φυσίγγια αγοραστά τα οποία είναι γενικά καλά και ποιοτικά αλλά απο το εργοστάσιο δεν ρελιάστηκαν, απλά κλείστηκαν με 6στερο και μου προκαλούν εμπλοκές. Δεν ξερω αν τα παράγει γενικά ετσι, πάντως εχω με τετοιο κλείσιμο απο διάφορες παρτίδες. Θέλω λοιπόν για να γλυτώσω τις εμπλοκές να παρω ένα φθηνό στροφείο να ρελιάσω λίγο μερικά και να τα δοκιμάσω να δω και απο θεμα κατανομης αλλα και πιέσεων αν είναι καλά. Βλέπω του Λανάρα στον fantom αλλα είναι τοσα στροφεία που μπερδεύομαι ποιό να επιλέξω.
Και για να καταλάβω, με ένα κόφτη 6στερο και ένα στροφείο ρελιάσματος κλείνει κανονικά ένα φυσίγγι ή υπάρχει και ενδιάμεσο στάδιο; Σκέφτομαι ξεκινήσω ιδιογόμωση και εχω μάθει πολλα εδω μέσα αλλα το αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι πόσα στροφεία χρειάζομαι και ποιά.
http://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/category&path=60_304&sort=p.price&order=ASC

Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Έχω κάποια φυσίγγια αγοραστά τα οποία είναι γενικά καλά και ποιοτικά αλλά απο το εργοστάσιο δεν ρελιάστηκαν, απλά κλείστηκαν με 6στερο και μου προκαλούν εμπλοκές. Δεν ξερω αν τα παράγει γενικά ετσι, πάντως εχω με τετοιο κλείσιμο απο διάφορες παρτίδες. Θέλω λοιπόν για να γλυτώσω τις εμπλοκές να παρω ένα φθηνό στροφείο να ρελιάσω λίγο μερικά και να τα δοκιμάσω να δω και απο θεμα κατανομης αλλα και πιέσεων αν είναι καλά. Βλέπω του Λανάρα στον fantom αλλα είναι τοσα στροφεία που μπερδεύομαι ποιό να επιλέξω.
Και για να καταλάβω, με ένα κόφτη 6στερο και ένα στροφείο ρελιάσματος κλείνει κανονικά ένα φυσίγγι ή υπάρχει και ενδιάμεσο στάδιο; Σκέφτομαι ξεκινήσω ιδιογόμωση και εχω μάθει πολλα εδω μέσα αλλα το αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι πόσα στροφεία χρειάζομαι και ποιά.
http://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/category&path=60_304&sort=p.price&order=ASC
Μια χαρα δουλεια κανεις με τα 2 σταδια!
Χαραγμα-ρελιασμα.
Το καλο ειναι πως δινεις πολυ λιγοτερα χρηματα, σε σχεση με την αγορά μιας μηχανης για πολυσταδικο κλεισιμο .
Αν για καποιο λογο μετανιωσεις ή βαρεθείς η "ζημια"σου,είναι μικρή!
Αν ξεκινησεις....θα συνεχισεις!
Σιγουρα θα μετανιωσεις !
Που δεν αρχισες την ιδιογομωση,πολυ νωριτερα!!:D

με τον ακουιλα μου αρεσει με τον ζ2μ δεν ,φτιαξε και με ακουιλα σε 8.5 και συγκρινε.
Mε το B&P z2m21 το ρίξαμε σε τρυγόνια καί την Κυριακή σε τσίχλα αφήνωντας άφωνους .Φοβερό set up .
Άν μας αρέσει καί το 10άκι για το πρωινό εξοικονομούμε τα 3γρ σκάγια (32 γρ) της CSB1 που έχουμε για βασική πυρίτιδα .....

Mε το B&P z2m21 το ρίξαμε σε τρυγόνια καί την Κυριακή σε τσίχλα αφήνωντας άφωνους .Φοβερό set up .
Άν μας αρέσει καί το 10άκι για το πρωινό εξοικονομούμε τα 3γρ σκάγια (32 γρ) της CSB1 που έχουμε για βασική πυρίτιδα .....
Δώσε σεταπ για csb1 για τσίχλα στα 32γρ.

Δηλαδη πιστευεις οτι το εργοστασιο απο λαθος δεν τα ρελιασε???
Μην επιχειρησεις να τα ρελιασεις γιατι προφανως θα εχει αυξημενη δοση πυριτιδας σε αντισταθμισμα της απουσιας ρελιασματος και κινδυνευεις να αυξησεις καθετα τα bar...
Ποια φυσιγγια ειναι???Ανεβασε μια φωτο να δουμε το ρελιασμα..

Σχόλιο μου 9033 καί αυτές που σούδωσε ο Μύρος στο 1.65 με 688 δουλεύουν .
Άν ψάχνεις για ένα μόνο set up παντός καιρού 12/67.40 688 1.65 χ32 ν.9 biorentabile 18 6* 56
Aυτός είναι ο 18μμ
Καλό σεταπ Λάμπη αλλά δουλεύω μεταχειρισμένους κάλυκες!!!

Gorilla ειναι, σε διαφορους τύπους. Εχουν ολα το ιδιο κλείσιμο. Φωτογραφιες το μεσημέρι πρωτα ο Θεός.
Περιεργο μου φαινετα γιατι εχω δει καμποσα δειγματα καθως ειναι συντοπιτης μου ο συγκεκριμενος κατασκευαστης και ποτε δεν παρατηρησα κατι τετοιο...
Ανεβασε φωτο να δουμε.

Status
Not open for further replies.
Back