Δεν κλείνω με Λαναρά,παλιότερα όμως χρησιμοποιούσα το ατσάλινο στροφείο του με καλά αποτελέσματα στο ρελιασμα!!Κλείνεις μήπως με λανάρα να μου πεις ποιά να αγοράσω;
Δεν κλείνω με Λαναρά,παλιότερα όμως χρησιμοποιούσα το ατσάλινο στροφείο του με καλά αποτελέσματα στο ρελιασμα!!Κλείνεις μήπως με λανάρα να μου πεις ποιά να αγοράσω;
Κανει λακουβιτσα το αστερι τους και το ρελι ειναι οντως ρηχο...αλλα αρελιαστα δεν τα λες...
Aπόδειξη ότι είναι αρέλιαστο .Αυτό το εξόγκωμα το κάνει το 3ο στάδιοΤο κόκκινο πάντως γυρω απο το κλεισιμο εχει εξόγκωμα προς τα έξω
Tάκη με απλό κλείσιμο σε χρησιμοποιημένους κάλυκες αντί καινούριους δέν παίρνεις το 100 /100 του set up .Δεν κλείνω τρίτο στάδιο,είμαι της παλιάς σχολής!!!![]()
Γιατί έτσι;Tάκη με απλό κλείσιμο σε χρησιμοποιημένους κάλυκες αντί καινούριους δέν παίρνεις το 100 /100 του set up .
Λάμπη το ακούμε από παλιά αυτό,εγώ όμως σε δοκιμές σε πίνακα δεν έχω δει διαφορες!!!αν κλείσω όμως για φάσσα θα κλείσω πάντα καινούργιους!!Tάκη με απλό κλείσιμο σε χρησιμοποιημένους κάλυκες αντί καινούριους δέν παίρνεις το 100 /100 του set up .
Ok αφού το βρήκες από παλιά με δοκιμές καί βγάζεις ίδιες ταχύτητες δέν χρειάζεσαι το 3ο στάδιο .Λάμπη το ακούμε από παλιά αυτό,εγώ όμως σε δοκιμές σε πίνακα δεν έχω δει διαφορες!!!αν κλείσω όμως για φάσσα θα κλείσω πάντα καινούργιους!!![]()
Τους χρησιμοποιημένους κάλυκες αφού τους καλιμπράρουμε είτε βάζουμε 0,05 γρ στη πυρίτιδα παραπάνω και κλείνουμε στα ίδια χιλιοστά τον κάλυκα όπως κι όταν τον κλείσαμε καινούργιο, είτε βάζουμε την ίδια γόμωση κλείνοντας τον κάλυκα 2-3 χιλιοστά πιο κάτω απ΄ότι τον είχαμε κλείσει καινούργιο. Κλείνω σε δύο στάδια το αποτέλεσμα το ίδιο όπως και στους καινούργιους.Tάκη με απλό κλείσιμο σε χρησιμοποιημένους κάλυκες αντί καινούριους δέν παίρνεις το 100 /100 του set up .
Όταν λές 2-3 χιλ πιό κάτω απ' το καινούργιο κάπου στα 55-55.5 δηλαδή ;Τους χρησιμοποιημένους κάλυκες αφού τους καλιμπράρουμε είτε βάζουμε 0,05 γρ στη πυρίτιδα παραπάνω και κλείνουμε στα ίδια χιλιοστά τον κάλυκα όπως κι όταν τον κλείσαμε καινούργιο, είτε βάζουμε την ίδια γόμωση κλείνοντας τον κάλυκα 2-3 χιλιοστά πιο κάτω απ΄ότι τον είχαμε κλείσει καινούργιο. Κλείνω σε δύο στάδια το αποτέλεσμα το ίδιο όπως και στους καινούργιους.
Προφανώς εννοεί δέκατα!!!Όταν λές 2-3 χιλ πιό κάτω απ' το καινούργιο κάπου στα 55-55.5 δηλαδή ;
Οπτικά το καταλαβαίνω γιατί το βλέπω. Βλητικα δεν το έχω νιωσει ωστε να το καταλάβω!Όπως τα λες Λάμπη ειναι...Παιδια κακα τα ψέματα,οποίος έχει κλείσει 5σταδιακο με σωστά εργαλεία στα 13-14χιλ κενό...δεν ξαναγυρνάει στο απλό κλείσιμο...
Δεν λεω οτι δεν βγάζεις αξιόλογα φυσίγγια με απλό κλείσιμο αλλά το 5σταδιακο δίνει κάτι παραπάνω και οπτικά και βλητικά...
Οπως τα λετε ειναι κ Γιαννη..στις θερμοκρασιες γυρω και κατω απο το 0 ειναι αλλο κεφαλαιο στο θεμα φυσιγγι..εκει δοκιμαζοντε ολα οπλα φυσιγγια και εμεις..στο φυσιγγι επειδη υπαρχει διαφορετικη πυκνοτητα στον αερα και με την διαφορα θερμοκρασιας θελουμε να παραγει η γομωση μας το απαραιτητο εργο στο συντομοτερο χρονο..και εκει βρισκει θεση το απλο κλεισιμο λογω μειωσης του θαλαμου καυσης..σε πολυσταδιακο κλεισιμο για να γινει αυτο ή πρεπει να παμε στο δυνατοτερο καψυλι ή να παμε σε στρωματοποιηση για να δουλεψει..επειδη κλεινω και πολυσταδιακα και απλα και τα 2 εχουν την θεση τους και αποδιδουν καλα αρκει να τς εφαρμοσουμε οπου χρειαζεται κατα περιπτωσηΠροσωπικη παρατηρηση....
Ιδιος καλυκας,ιδιες δοσολογιες,διαφορα στο υψος κυαθιου.
SG,και στις δυο περιπτωσεις.
Ο 19αρης κλεισμενος πολυσταδιακα,στα 14mm,ο 22αρης κλεισμενος παλι πολυσταδιακα,στα 11 mm.
Κλειστηκε πολυσταδιακα και στα λιγοτερα για να γινει χρηση 3ου σταδιου και να μην στρεσαριστει-ζεσταθει,το ρελι.
Μονο φινιρισμα.
Σε θερμοκρασια γυρω στο 0,το πολυσταδιακο ηταν εμφανως πιο αδυναμο απο το "κλασικο".
Τραυματιζε σε πολλες περιπτωσεις,ενω το "απλο",σκοτωνε.
Ριχτηκαν αρκετα φυσιγγια σε απογευματινα τσιχλας και δεν ηταν η διαφορα στις ταχυτητες που το παρουσιασε(λογω ενδεχομενης αστοχίας).
Μιλαω για πουλια που χτυπήθηκαν καλα-γεματα.
Σε πιο μαλακο καιρο,ηταν και τα δυο αψογα με εμφανως πιο γρηγορο το κλεισμενο σε περισσοτερα mm κενου χωρου.
Φυσιγγια γεμισμενα με Α1.
Με πεθαινεις με το "κ.Γιαννη"!Οπως τα λετε ειναι κ Γιαννη..στις θερμοκρασιες γυρω και κατω απο το 0 ειναι αλλο κεφαλαιο στο θεμα φυσιγγι..εκει δοκιμαζοντε ολα οπλα φυσιγγια και εμεις..στο φυσιγγι επειδη υπαρχει διαφορετικη πυκνοτητα στον αερα και με την διαφορα θερμοκρασιας θελουμε να παραγει η γομωση μας το απαραιτητο εργο στο συντομοτερο χρονο..και εκει βρισκει θεση το απλο κλεισιμο λογω μειωσης του θαλαμου καυσης..σε πολυσταδιακο κλεισιμο για να γινει αυτο ή πρεπει να παμε στο δυνατοτερο καψυλι ή να παμε σε στρωματοποιηση για να δουλεψει..επειδη κλεινω και πολυσταδιακα και απλα και τα 2 εχουν την θεση τους και αποδιδουν καλα αρκει να τς εφαρμοσουμε οπου χρειαζεται κατα περιπτωση