Αυτό ....
Αυτό ....
To ποτηράκι που έβαλες πάνω απο τον bior 20 με 6 χαραγμένα πέταλα .
Που να το ρίξω σε χαρτι;;; η ντενεκε; ;Αυτό ....
Ρίξτο στα 40+ μ με τσόκ 3Που να το ρίξω σε χαρτι;;; η ντενεκε; ;
Σε χαρτί; ;;;Ρίξτο στα 40+ μ με τσόκ 3
Όπου θές εσύ .Δικό σου είναιΣε χαρτί; ;;;
Με 6αρι στα 40μ δεν υπάρχει περίπτωση να τρυπάει...Όπου θές εσύ .Δικό σου είναι![]()
Καλή σκέψη αλλά θέλει πολύ οργάνωση αυτό.Βάλε μπροστα το χαρτί πίσω ντενεκέ
το περιθοριο ανακρουσης τι ειναι ???? η ανακρουση με την καυση της πυριτηδας και τα μπαρ τι δουλεια εχει !!???? μιλαμε για το πως ειναι η σωστη συμπιεση του θωδηView attachment 63961
Αυτην λεω...αλλα η 1η εχει 10.5 Κ Χ....η 4η εχει 12 Κ.Χ. ειναι πιο λιγα τα μπαρ του...κ εχει κ περιθωριο για αποσβεση ανακρουσης...any way.
Θες να πεις πως δεν θα καει η πυριτιδα με αυτη τη διαφορα πατηματος;;το περιθοριο ανακρουσης τι ειναι ???? η ανακρουση με την καυση της πυριτηδας και τα μπαρ τι δουλεια εχει !!???? μιλαμε για το πως ειναι η σωστη συμπιεση του θωδη
κωστα μην μπερδευεται τα πραγματα γιατι εγω δεν ειπα τιποτα οτι δεν θα καει τα 4μμ ειναι και 200 μπαρ παραπανω !!!Θες να πεις πως δεν θα καει η πυριτιδα με αυτη τη διαφορα πατηματος;;
Πες πως στην 1η φωτο οπως λες, ειναι το σωστο, ΟΚ (δεν το κατηγορω) τοτε την 4η φωτο την παμε περιπατο για 5 δέκατα του mm??
Ναι συμφωνω, αλλα διασπορα ζηταει ο Νικος...οχι συγκεντρωση για να μη σκορπισει η δέσμη σκαγιων....κωστα μην μπερδευεται τα πραγματα γιατι εγω δεν ειπα τιποτα οτι δεν θα καει τα 4μμ ειναι και 200 μπαρ παραπανω !!!
Έτσι θα το κάνεις. Συμφωνώ με τον Κώστα.View attachment 63961
Αυτην λεω...αλλα η 1η εχει 10.5 Κ Χ....η 4η εχει 12 Κ.Χ. ειναι πιο λιγα τα μπαρ του...κ εχει κ περιθωριο για αποσβεση ανακρουσης...any way.
δεν ξερω κωστα αςκανει ο καθενας οτι νομιζει !!! ετσι κλεινει ο Νικος και εχει βγαλει ολες τις πυριτηδες αχρηστες μηπως λεω μηπως εχει παααρα πολυ διασπορα και δεν σκοτωνειΝαι συμφωνω, αλλα διασπορα ζηταει ο Νικος...οχι συγκεντρωση για να μη σκορπισει η δέσμη σκαγιων....
ΑΛΛΑ αν με 12mm Κ Χ στα 57.00 εχει +200bar τοτε με 10.5 K.X στα 57.50 κ ΟΡΙΑΚΑ πατημενο το βυσμα αυτα τα bar που ειναι;;;
Τα καταπίνει;;;![]()
Δεν ξερω ρε Μητσαρα...αν ημουν στο πατρικο μου, θα εκλεινα 1 απο περιεργεια κ μονο να δω την κατανομη...βεβαια, οπλο με οπλο διαφερει κτλ κτλ.. παπάρια...... @Χομπίστας... τραβα κ ριξε σε κανα γαμωχαρτονο εν τελοι να δουμε μια εικονα επιτελους.....λεω μηπως εχει παααρα πολυ διασπορα και δεν σκοτωνει
Δεν ξερω ρε Μητσαρα...αν ημουν στο πατρικο μου, θα εκλεινα 1 απο περιεργεια κ μονο να δω την κατανομη...βεβαια, οπλο με οπλο διαφερει κτλ κτλ.. παπάρια...... @Χομπίστας... τραβα κ ριξε σε κανα γαμωχαρτονο εν τελοι να δουμε μια εικονα επιτελους.....![]()
Δοκιμασε κ σε καναπέ για καλυτερο τσεκαρισμα διατρησης....χωρις τα μαξιλαρια εεε;;;;
Εχει από όλα εκεί και καναπέ εχει και στην μπάλα έριξα και σε δερμάτινη βαλίτσα και ότι σκουπίδια θεςΔοκιμασε κ σε καναπέ για καλυτερο τσεκαρισμα διατρησης....χωρις τα μαξιλαρια εεε;;;;