Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σήμερα το απόγευμα πήρα ένα καφεδάκι και ένα πορτοκάλι, έβαλα και ραδιάκι και πήγα να δω από περιέργεια (χωρίς όπλα-μπαλάσκες) αν μπήκε κάνα πλι με το γύρισμα του καιρού.
Τελικά κάποια πράγματα είναι όντως σταθερά στη ζωή: δεν πέρασε ούτε ένα στον ορίζοντα που μπορούσα να δω, όσο ήμουν εκεί (17:30-18:10).
Τουλάχιστον είχε ωραίο, χειμωνιάτικο καιρό και επιτέλους χιόνια στις βουνοκορφές!
1674848951286.jpg1674852209040.jpg

Περπατητό κατα τις 4μιση λίγο κσι καρτέρι.Οπλο τοζ34 με 2 πολυ μακρινές τουφεκιές με 24γρ σκιτ κένταυρος! Είχα ξεχάσει τι τουφεκιές φαρμάκι βγάζει αυτό το όπλο, που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.Καρτέρι 1 πούλι πέρασε αριστερά μακριά...View attachment 65798
Η αληθεια ειναι το ΤΟΖ 34, ειτε κοντα, ειτε μακρια, δεν αστειευεται καθολου... ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Σήμερα όπως είπα δε θα πήγαινα γατί είχα προγραμματίσει να παω στην κηδεία
Αλλά έτρεχα με τον πιτσιρικά στους γιατρούς
Μια ίωση βήχα και πυρετο
Τρεις και τέταρτο λέω φεύγω και ότι προλάβω λίγο περπατητο λίγο καρτέρι
Τέσσερις έφτασα μέχρι πέντε παρά τέταρτο
Πήρα τέσσερα πλια
Και φεύγω για καρτέρι φτάνω πέντε και δέκα
Και αρχίζει η μάχη με τα σκυλιά ρίχνω μια στον αέρα χαζό φεύγουν αρχίζω να τα σφυρίζω με το μαλακό ε κάπως ηρέμησαν περνάει τσίχλα μπαμ άντε πάλι τα σκυλιά
Πιάνο ένα πουρνάρι να μην μπορούν να με κυκλώσουν
Αρχίζουν να πετούν τα πλια περνω μια παω να τη μαζέψω ξανά πάλι τι καταδίκη μου λέω τα πλια να μαζεύω η θα χάσω κάνα μπούτι
Έρχεται ο Βοσκος με το αμάξι μόλις των βλέπουν τα γαμημενα να με ορμούν πάνω Άι σιχτιρ λέω βρε με το καλό βρε με τα βρισίδια σηκώθηκα έφυγα
Ήμουν σε αρκετή απόσταση απο το μαντρί
Αύριο θα παω απο μπροστα που έχει μεγάλο άνοιγμα και θα τα βλέπω , θα εχω Και αλλων μαζι
Eγώ θα προτιμούσα την ηρεμία μου και λίγα πουλιά αλλού παρά το άγχος των μαντροσκύλων και κίνδυνο να πάθω καμμιά πραγματική ζημιά...

Πιθανολογώ βασίμως, πως πρόκειται για το Winchester Select Elegance (η πολυτελής έκδοση του μοντέλου αυτού)...
Εάν δεν απατώμαι, τα όπλα της Winchester (ειδικά τα αλληλεπίθετα), κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία, στο εργοστάσιο της Miroku, όπως και όλα τα αλληλεπίθετα μαζικής παραγωγής τής Browning... Αυτό σημαίνει, αν μη τι άλλο, πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής...!
Ωστόσο, απ' ό,τι έχω πληροφορηθεί, η Winchester έχει τερματίσει οριστικώς την παραγωγή όπλων... Στην πραγματικότητα, η Browning το απεφάσισε αυτό, καθόσον η Winchester περιερχόταν εδώ και δεκαετίες στην ιδιοκτησία της...
Το συγκεκριμένο δεν αναφέρει τίποτα από Ιαπωνία μόνο made in Belgium by fn herstal όχι ότι αλλάζει κάτι οι Ιάπωνες φτιάχνουν οπλαρες

το κλαμπανι στο 1:00
25m

και την φάσσα στο 1:50
40m
Πίστευα ότι είναι πολύ πιο κοντά.
Για την πρώτη φάσσα δεν θα έλεγα πάνω από 10μετρα.
Σύνηθες φαινόμενο βέβαια στην φάσσα όταν έχεις μόνο ορίζοντα και καθόλου σημείο αναφοράς.

Δημήτρη καλά που μας ενημέρωσες για να μην χάσουμε τον ύπνο μας.
Οντως η κατάσταση δεν είναι καλή και μόνο με περπατητο πλέον ρίχνεις τουφεκιες. Εγω ετοιμάζομαι να πάω. Λιγα πρωινά μας έμειναν πλέον για φέτος έτσι και αλλιώς. Καφεδακι ζεστό να απολαύσουμε την αυγή και μετά 2 ώρες περπάτημα και πίσω στο σπίτι.

Eγώ θα προτιμούσα την ηρεμία μου και λίγα πουλιά αλλού παρά το άγχος των μαντροσκύλων και κίνδυνο να πάθω καμμιά πραγματική ζημιά...
Καλημέρα τώρα το είδα το μήνυμα σου
Κάθισα σε ένα μέρος αρκετα μακρυά απο εκεί που ξέρω όπου περνουν τα πουλιά πολύ στρωτά και χαμηλά για να μην έχω επαφή με το μαντρί και τα σκυλιά ,και πήγα σε ένα ξέφωτο για να έχω την ηρεμία μου
Και μη νομίζεις για πουλιά μιλάμε καμία δεκαριά να περάσουν
Αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα

Χαμηλό προφίλ, κλείδωμα με μίσους πιρους και κλειδί στον καθρέφτη,θηρίο κατασκευη!
Γλυκοκοιταζω βεβαια ενα select κ ενα select sporting για αργοτερα, αλλα κι απο την αλλη πλευρα, σιγα τα κυνηγια που κανω καθε σεζον...καλυτερα να επενδυσω στην πορεια, καποιες extra βελτιωσεις, πανω στο Rizzini που εχω, γιατι το εχω καταβολευτεί η αληθεια ειναι....

Γλυκοκοιταζω βεβαια ενα select κ ενα select sporting για αργοτερα, αλλα κι απο την αλλη πλευρα, σιγα τα κυνηγια που κανω καθε σεζον...καλυτερα να επενδυσω στην πορεια, καποιες extra βελτιωσεις, πανω στο Rizzini που εχω, γιατι το εχω καταβολευτεί η αληθεια ειναι....
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!
Αν είναι ένα όπλο που λειτουργεί απροβληματιστα,ρίχνει καλά ,το φτιάχνεις πάνω σου και ....κλείνεις τ'αυτια σε σειρήνες!!

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!
Αν είναι ένα όπλο που λειτουργεί απροβληματιστα,ρίχνει καλά ,το φτιάχνεις πάνω σου και ....κλείνεις τ'αυτια σε σειρήνες!!
Ακριβώς!!
Όλα με την ώρα τους...;):cool:

Status
Not open for further replies.
Back