Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εντομεταξυ ειναι τουφεκάρα...ωραιο ζυγισμα, το εχει ενας κρεοπώλης εδω απεναντι στη δουλεια, κ καθεται στη θηκη του...2 μολις φυσιγγια εχει ριξει, για τα καλοριζικα...
Οπλαρα πραγματικά.24αρια του βάζω 36αρια στέλνει.

Σήμερα ήταν η χαριστική βολή, πλέον πέθανε και η ελπίδα… :oops:

είπαμε με βαριά καρδιά να παμε μια βόλτα μεχρι το Μόδι… πιο πολυ για να δούμε χιονισμένο τον Παρνασσό… αλλά μέσα μας λέγαμε δεν μπορεί κάποια πουλάκια θα εχουνε φανεί , κάτι το κρυο, κάτι η εποχή, κάτι τα χιόνια …θα ρίξουμε κανένα κουτάκι φυσίγγια …

77BFCA1F-523D-41B8-B359-01BAE201424C.jpeg
Να μην τα πολυλογώ απελπισία … και το χιόνι λιγότερο του αναμενόμενου και πολύ ψηλά, και το κρύο γιαλαντζί … απλά δεν πέταγε τίποτα …κάποια πιασμένα πουλιά υπήρχαν σε πυκνά, ρέματα κλπ αλλά δεν πέταγαν για κανένα λόγο …πολύ λάσπη που δυσκολεύει και το περπατητό , και αν πάρεις καμία τσίχλα , θέλεις θερμική κάμερα για να την βρεις !!

Άλλοι το γύρισαν στα χόρτα και άλλοι έφυγαν από τις 8:30 για τα καφενεία …

Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι άλλο να περιμένουμε φέτος …

Προσυπογράφω κι εγώ στο προαναφερθέν: "...Φωτιά τα skeetάκια όμως...!", του συναδέλφου PredatoZ!!

Εγώ ρίχνω τα τελευταία δυο χρονάκια, ως επί το πλείστον, τα "γιαπωνέζικα", τα NSI DUE JAPAN SPECIAL SKEET... Αποτελεσματικότατα τα βρίσκω!! Εις όλας τας αποστάσεις και εις όλας τας καιρικάς συνθήκας...!! Με 1/4 & 1/2 τσοκ τα εξαπολύω επί των κιχλών και κοτσυφών... Από τες κάννες του INVICTUS μου εφέτο...

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και 2-3 ημέρες σκεφτόμουν να ανέβω στην Πελασγία. Άλλες χρονιές τέτοια εποχή είχε πάντα πουλιά. Τελικά όμως δεν βρέθηκε παρέα και την έκανα μετά τον Αλίαρτο, μοναχικά την εξόρμηση. Στο πρωινό καρτέρι πέρασαν καμμιά 20αριά πουλιά. Τα μισά εντός βολής. Δυστυχώς δεν έκατσα σωστά και από τις 5 που πήρα , μόνο 1 ανέκτησα. Ξεκίνησα περπατητό. Τα πουλιά ήραν όλα σε ντυμένα και το κελάιδισμα σύννεφο. Τελικά μετά από 13000 βήματα πήρα άλλες 5 στο χέρι και έχασα ακόμη 2. Στην επιστροφή στάση στον Αλίαρτο και πήρα 2,8 κιλά αρνάκι παϊδάκια. Το μισό ψήθηκε άμα τη επιστροφή και το υπόλοιπο το βράδυ στην κόρη, που γιορτάζει τα γενέθλια της. Καλές εξόδους σε όσους πάνε αύριο. Το χωράφι με τα μανουσάκια ζωγραφιά. Δυστυχώς δεν βόλεψε να μαζέψω μετά το περπατητό.

Attachments

• 20230128_091130.jpg
    20230128_091130.jpg
    542,6 KB · Προβολές: 50
Status
Not open for further replies.
Back