Τώρα κύριε Γιώργο η Δημητρης τφεκαει μετά ραπόρτο θα έχειΔημήτρη πες μας γνώμη για το συγκεκριμένο όπλο.
Τώρα κύριε Γιώργο η Δημητρης τφεκαει μετά ραπόρτο θα έχειΔημήτρη πες μας γνώμη για το συγκεκριμένο όπλο.
Έπρεπε να φορτώσω σήμερα αλλιώς θα πήγαινα καλά είχα σηκωθεί 5:30Ευτυχώς Χάρη που τουφεκάει και ο Δημήτρης. Γιατί εμείς![]()
Είχε πουλια;Έπρεπε να φορτώσω σήμερα αλλιώς θα πήγαινα καλά είχα σηκωθεί 5:30
Δε πήγα Στέλιο τώρα θα παω για πουλιά ένα και το ίδιο λίγα πράματαΕίχε πουλια;
Δηλαδή τι εκανες;
καλυτερα να επενδυσω στην πορεια, καποιες extra βελτιωσεις, πανω στο Rizzini που εχω, γιατι το εχω καταβολευτεί η αληθεια ειναι...
Αυτό είναι που λέει... Έμεινα με τον ορθό στο χέρι.Το ορθόκαννο ΤΟΖ 34 είναι αρκετά μελετημένο κι αξιόλογο σχεδιαστικά και μηχανολογικά τουφεκάκι...!
Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του, είναι πως εάν ποτές κουνήσουν τα κλειδιά του εμφανίζοντας μπόσικα, τότες ξεβιδώνεται ο καθρέφτης του, μπαίνει από κάτω ένας νέος λεπτός πάφυλλας μετάλλου, κι έτσι, οι κάννες του έχουν σφίξει ωσάν ολοκαίνουργιες!
Ορίστε κι ένα πολύ καλό κι ενδιαφέρον αρθράκι του Νικήτα Κυπρίδημου (αυτούσιο από το site του), το οποίο εξηγεί το σύστημα κλειδώματος του ΤΟΖ 34, αλλά κι άλλα παρόμοια συστήματα κλειδώματος διαφόρων άλλων, παρόμοιων ορθόκαννων δίκαννων...
Δεν μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα. Αυτο τα λέει όλα νομίζω. Πετυχημενο απολυτως το πάντρεμα και με τα brain. Τα αυτογεμη μου κάθονται λαδωμενα στην ντουλάπα....Δημήτρη πες μας γνώμη για το συγκεκριμένο όπλο.
Εδώ όλλοι σταμάτησαν να κυνηγούν κιχλα περιμένω να λήξει το υδρόβιο να το κρεμασο και εγώΛοιπον, είδα 3 μπεκατσες και 2 τσίχλες το ξημερωμα. Στο περπατητο σε σχινους πουρναρακια αγριλιδια σχεδόν τίποτα. Ολα μα όλα είναι μαζεμένα στα ζαβά και ειδικά όπου έχει κισσό. Σημερα είδα και αρκετά κοτσυφια εκει μέσα ενώ από κελαηδήματα γίνεται χαμός. Δεν το κουνάνε ρούπι. Ολο το κομμάτι αυτό καταλήγει στο απογευματινό που ήμουν χθες και πέρασαν 5 πουλιά. Η ήρθαν την νύχτα η το πιο πιθανό εκεί τρώνε εκεί κοιμούνται και δεν ανεβαίνουν. 2 τσίχλες 1 κοτσυφι ο απολογισμός. Στον δρόμο της επιστροφής βρήκα τον ξάδερφο που ήταν καρτέρι για γουρούνια. Με κατέβασε κάτω και στο δεκάλεπτο τουφεκισαμε μια 70αρα γουρούνα. Αυτος αρχικα και εγώ την αποτελειωσα γιατί είχε κουράγια και έφευγε!
Πολύ ωραία!!!Περπατητό με τον φίλο από τις 8 μέχρι τις 11.Γύρω στα 10 χιλιόμετρα κάναμε.18 εγώ και 14 ο φίλος.Εκ αυτών 2 χαμένες εγώ και 1 ο φίλος.Είχαμε και σκαγιασμένες.Εγώ με 24γρ σκιτ Κένταυρος και ο φίλος με Α1 λαμπρο 32γρ και Hit.Έκαψα 41 φυσίγγια και 46 ο φίλος.Φώτο αργότερα όταν θα μου την στείλει.Καλά ήταν!! Δώσαμε και νωρίς όταν ξεκινήσαμε σε ένα μπάρμπα τα 3 πουλιά που είχαμε σύνολο τότε.Μάζευε λάχανα.
Ξέχασα να σημειώσω ότι σε ένα ρέμα που έχω τουφεκήσει αλεπού και ο φίλος σε μια μέρα είχε λακήσει 2, βγάλαμε πάλι.Το σκυλί σπο πίσω και μπροστά μια χτικιάρα.Προφανώς την μπούκωσα και το κατέβασα μόλις είδα σκυλί.Έτρεξα πιο πέρα να δω μπας και βγει πουθενά αλλά τρύπωσε.Το σκυλί ευτυχώς δεν την πήρε και φύγαμε.Πολύ ωραία!!!
Μια χαρά τα πήγατε και η στατιστική της ημερας δυνατή![]()
Προσεξε μην τουφεκισεις χτικιαρα και την δαγκωσει ο σκύλος! εδώ ένας φίλος βρήκε μια μέσα στο κοτετσι και αμόλησε το τέρας τον Μπουτς και την έκανε κομμάτια. Ειδε που ήταν χτικιαρα και πήρε τον κτηνίατρο τηλέφωνο και του έδωσε θεραπεία για τον σκύλο!Ξέχασα να σημειώσω ότι σε ένα ρέμα που έχω τουφεκήσει αλεπού και ο φίλος σε μια μέρα είχε λακήσει 2, βγάλαμε πάλι.Το σκυλί σπο πίσω και μπροστά μια χτικιάρα.Προφανώς την μπούκωσα και το κατέβασα μόλις είδα σκυλί.Έτρεξα πιο πέρα να δω μπας και βγει πουθενά αλλά τρύπωσε.Το σκυλί ευτυχώς δεν την πήρε και φύγαμε.
Πέσε λίγο σε γραμμάρια για να μην τις χαλάς όταν είσαι κέντροΕγώ με 24γρ σκιτ Κένταυρος
Όσες ζωντανές βάρησα τις έδωσα στον φίλο για τον μπέμπη.Τους έβγαζα τις ουρές για να τα σημειώσουμε.Μερικές αρκετά μακριά.Είχε ξεχάσει σακίδιο και ρίχναμε σε εμένα όλα τα πουλιά και ριγμένους κάλυκες.Έβγαλε και έναν ήλιο μετά και ζέστη ανάψαμε...Φωτιά τα σκιτάκια όμως!!!!Πέσε λίγο σε γραμμάρια για να μην τις χαλάς όταν είσαι κέντρο![]()
Το ρεμα ειχε 40 παρακλαδια?????Ξέχασα να σημειώσω ότι σε ένα ρέμα που έχω τουφεκήσει αλεπού και ο φίλος σε μια μέρα είχε λακήσει 2, βγάλαμε πάλι.Το σκυλί σπο πίσω και μπροστά μια χτικιάρα.Προφανώς την μπούκωσα και το κατέβασα μόλις είδα σκυλί.Έτρεξα πιο πέρα να δω μπας και βγει πουθενά αλλά τρύπωσε.Το σκυλί ευτυχώς δεν την πήρε και φύγαμε.