Τέτοια θέλω να μου λές!Αποψε πήραν κεφάλι τα μαύρα στο απογευματινό!!! Απο τα 12 πουλιά που είδα τα 8 ήταν κοτσυφια αλλά ήταν πονηρά και περασαν μακριά και μόνο ένα πήρα και 3 από τις 4 τσίχλες που πέρασαν!
Για να φανουν έστω και αυτά δειλά δειλά κάτι έχουν μυριστεί.....Τέτοια θέλω να μου λές!
Μπορει κάποιος χωρίς πλάκα να μου εξηγήσει γιατί στα 20-25 κοτσυφια που έχω πάρει μέχρι τώρα φέτος είναι μόνο 3-4 αρσενικά? Και δεν εννοώ κηρομυτηδες, και νεαρούς μαζί. 90% κοτσυφινες....
Μια βόλτα στο νεκροταφείο και θα δεις ότι όλοι άντρες είναι.Τα θηλυκά αντέχουν και μας ψωφανεΜπορει κάποιος χωρίς πλάκα να μου εξηγήσει γιατί στα 20-25 κοτσυφια που έχω πάρει μέχρι τώρα φέτος είναι μόνο 3-4 αρσενικά? Και δεν εννοώ κηρομυτηδες, και νεαρούς μαζί. 90% κοτσυφινες....
True , αλλά στην περίπτωση μας οι μαύρες πάνε στην κατσαρόλα και οι μαύροι είναι κάπου χαμένοι!Μια βόλτα στο νεκροταφείο και θα δεις ότι όλοι άντρες είναι.Τα θηλυκά αντέχουν και μας ψωφανε
Ήξερες πού πήγες να μείνεις!Πριν 19 χρόνια βρίσκομαι στη Ρόδο.Εμενα στο χωριό Φάνες
Το γιουβέτσι;Ήξερες πού πήγες να μείνεις!
"Κρεμαστή και Παραδείσι
5 φράγκα το γ.........
κι αν πας μέχρι τις Φάνες
τζάμπα είναι οι π........!"
(από φίλο Ροδίτη η παροιμία)
Ακριβώς!Το γιουβέτσι;
Οι πατάτες;
Ναι, ελεύθερα, έβαλα antivirus και στο κινητό,μην πιάσουμε κάνα σεξουαλικώς μεταδιδόμενοΆμα πήγε ο Αλεξ εκεί να μας πει
Τι θέλετε να μάθετε?Αν πήγα....που?Άμα πήγε ο Αλεξ εκεί να μας πει
Στα κορίτσια!!!Τι θέλετε να μάθετε?Αν πήγα....που?
Φαληράκι?Εκατό μαγαζιά?Αλκατράζ? Ξαπλώστρες Ψαροπούλα?Καζίνο?Που?Στα κορίτσια!!!
Κάτι κάνει το κινητό μου λες γαμωτο κολαειΝαι, ελεύθερα, έβαλα antivirus και στο κινητό,μην πιάσουμε κάνα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο
Στις Φάνες κάθε σπίτι έχει και μια σκάλα 5μετρη για να μην χτυπάς τα κουδούνια και ξυπνάς τον κόσμο.Βy the way... Πάνω από το γήπεδο των Φανών έπιανες όριο απογευματινό μέσα σε 1,5 ωρίτσα χαλαρά διαλέγοντας που θα σηκώσεις το όπλο.Στις φανες με τς πτ@ν@& που λέει ο giannis k