Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ενώ είχε φουλ ξαστεριά χθες το βράδυ το πρωί ξημέρωσε με συννεφιά..τα πουλιά έμπαιναν από βόρεια οπότε ανάποδα από ότι μας έχουν συνηθίσει και όλα αρκετά ψηλά..οπότε άλλαξα το τσοκ σε full και κατεύθυνση που κοίταζα..δεν περασε μισή ωρίτσα και τσουπ πετάγεται μία φάσσα πάνω από το καρτέρι σε ωραία απόσταση..δύο 9αρια κ έπεσε ξερή. Από τσίχλες τίποτα γιατί περνούσαν πολύ ψηλά. Έριξα κάποιες ντουφεκιες αλλά μας χαιρετησαν.IMG_20231019_085711.jpg

Ο ξάδελφος στην Νέα Μάκρη ,αξημέρωτα που έβγαλε την σκύλα για κατούρημα, άκουσε αρκετές τσίχλες να περνάνε
Λογικά στα καρτέρια του γραμματικού κτλ, βαράνε πουλάκια σήμερα
Καλημέρα τίποτα απολύτως είδαμε 15-20 πουλιά από διάφορες κατευθύνσεις και αυτά πανύψηλα δυστυχώς άλλη μια μέρα μείναμε με το ονειρο

Εχω δει πιο πολλες απο καθε αλλη φορα φετος. Κοπαδακια των 4-5 αλλα στον θεο το 99%. Καθαρα μπασιματιαρες. Απο καρπωση 3 χερι 1 χαμενη με 7 φυσιγγια και μαλλον εκει θα μεινει.
Πατριδα επειδη και η αλλη βδομαδα απο τι φαινετε παει ακλαυτη,οι μονη ελπιδα ειναι να κανει 2,3 μερες ιδανικες στο πρωτο 10ημερο νοεμβριου για να ανεβουμε στα ελατα!

Καλημέρα τίποτα απολύτως είδαμε 15-20 πουλιά από διάφορες κατευθύνσεις και αυτά πανύψηλα δυστυχώς άλλη μια μέρα μείναμε με το ονειρο
Και με το ονειρο θα μεινουμε και ολες τις επομενες μερες. Αν ο καιρος ηταν ευνοικος θα ελεγα οτι το σημερινο θα ηταν προαγγελος κατι καλου. Αλλα με την Σαχαρα να μας καταπινει και μονιμους νοτιαδες και διαφαινομενες βροχες απο τις 26 και μετα , την κατσαμε την βαρκα....

Πατριδα επειδη και η αλλη βδομαδα απο τι φαινετε παει ακλαυτη,οι μονη ελπιδα ειναι να κανει 2,3 μερες ιδανικες στο πρωτο 10ημερο νοεμβριου για να ανεβουμε στα ελατα!
Μονο αυτο Γιαννη. Ειδα και δυο κυργιαρες μοναχες τους σημερα. Κοτσυφι δεν εχω δει ψηλωμενο ακομη. Αν δεν εχει αερα πολυ το Σαββατοκυριακο θα ανεβω μια βολτα. Πιο πολυ για κανα μανιταρι αφου εβρεξε καλουτσικα πανω χθες.

Μονο αυτο Γιαννη. Ειδα και δυο κυργιαρες μοναχες τους σημερα. Κοτσυφι δεν εχω δει ψηλωμενο ακομη. Αν δεν εχει αερα πολυ το Σαββατοκυριακο θα ανεβω μια βολτα. Πιο πολυ για κανα μανιταρι αφου εβρεξε καλουτσικα πανω χθες.
Εγω μητσο δεν προκειτε να παω πουθενα,αδικως κοπος,με τη ψυχολογια να σηκωθω να παω για τσιχλες με νοτιαδες και 30 βαθμους;και το θεμα δεν αφορα 2,3 μερες,ειναι και την αλλη βδομαδα τα ιδια,παει η αδεια στον βροντο τελικα!

Γλυκός καιρός άπνοια , γαλλικός καφές , κρουασάν,αν είχε και πουλάκια θα ήταν μια ιδανική κυνηγετικά μέρα.Ειδα καμια 10ρια ψηλά χαμηλά, εκτός βεληνεκούς και από ανάποδη πορεία.Στο διπλανό καρτέρι κάποια παιδιά πήρανε 3 τσίχλες .IMG_20231019_080004.jpg

ΜπαρμπαΜητσο αστα..
Εχω διαλυθεί..
Φαντάσου και ειμαι και 20 χρονια νεότερος απο εσενα
Έτσι είναι Περικλή μου. Εσείς οι νέοι είστε αδούλευτοι σε αγροτικές δουλειές και σκέψου ότι τώρα έχετε τόσα εργαλεία ηλεκτρικά και μηχανοκίνητα για να τις κάνετε. Αλλά άμα ζεις Αθήνα, το σώμα δεν σ ακολουθεί σε τέτοιες δουλειές.

Χεραιτω τη παρέα. Για μια ωρίτσα καλά ήτανε, έκαμαν ένα ντου από παντού για 15 λεπτά, σαν χορεύτρια γυρναγα γύρω γύρω, ερχόταν από παντού......μετά που έκοψαν το πανικό έκανα κάποιες ωραίες τουφεκιες...... δυστυχώς έχασα και μια στα ψηλά χόρτα, επιλεγμένες τουφεκιές να τις βρίσκω...... κλαμπανισα και τρεις......τα 30αρια Navarro δεν με τρέλαναν κιόλας..... καμιά σχέση με τα tordo αλλα φυσικά θα τα ξαναριξω......νοτιαδουρα και μούχλα ο καιρός.
Μου πρηξανε τα ουμπαλα στα τηλέφωνα από τη δουλειά.....σε μια κουταλιά νερό πνίγονται ρε πουστη μου.....9 παρά έφυγα, δεν άντεξα άλλο .......
Πέρναγαν ακόμα κάποια πουλάκια, ωραία στρωτά.....
IMG_20231019_095248.jpg

Μπασιμο σήμερα με ψηλωμενα πουλιά,9:30 κόψανε, 17 στο χέρι. ( Ήπειρος) rocket 31gr Σήμερα.

Αυτά είναι για τους προνομιούχους της επαρχίας φίλε ... .yel.
Ξημέρωμα στο Γραμματικό , μας φάγαν τα κουνούπια ... Από Ραμνούντα μέχρι πίσω Γραμματικό , δυο τρία σμπάρα σε καρακάξες... τσίχλες είδα ενα ζευγάρι πολύ ψηλά και 2-3 μονές πιασμένες ... :oops:

Καμια συνταγή για τον πονο στην μεση να μου πειτε γιατι ειμαι σαν σιγμα τελικο..
Αν 8 ώρες 1 νορτζεστικ και το μεσημέρι μετά το φαγητό 1 μεσουλιντ για 5 μέρες μετά σταματάς! Βάλε και θερμοφόρα όσο ποιο ζέστη αντέχεις! Είμαι παθών και έχω μάθει να ζω με τον πόνο της μέσης! Περαστικά

Καλημέρα .......μικρό μπασιμο σήμερα στα πέριξ της Αττικής (Αγία Κυριακή Αρτέμιδα ) μετρήσαμε κάπου στα 60 με 70 πουλιά, κοιτάζαμε μόνο γιατί ήταν εκτός βολής , 3 καταφέραμε και ρίξαμε από ένα κοπαδακι που έψαχνε να πιάσει σε κάτι καλαμιές ,μέχρι τις 9.30 μετα έκοψαν και ασχοληθήκαμε με κάτι αγριοπερίστερα για να χαρούμε τη σκυλίτσα που μέχρι εκείνη τη στιγμή έπαιζε με έναν κάλυκα ..........,😂

Χεραιτω τη παρέα. Για μια ωρίτσα καλά ήτανε, έκαμαν ένα ντου από παντού για 15 λεπτά, σαν χορεύτρια γυρναγα γύρω γύρω, ερχόταν από παντού......μετά που έκοψαν το πανικό έκανα κάποιες ωραίες τουφεκιες...... δυστυχώς έχασα και μια στα ψηλά χόρτα, επιλεγμένες τουφεκιές να τις βρίσκω...... κλαμπανισα και τρεις......τα 30αρια Navarro δεν με τρέλαναν κιόλας..... καμιά σχέση με τα tordo αλλα φυσικά θα τα ξαναριξω......νοτιαδουρα και μούχλα ο καιρός.
Μου πρηξανε τα ουμπαλα στα τηλέφωνα από τη δουλειά.....σε μια κουταλιά νερό πνίγονται ρε πουστη μου.....9 παρά έφυγα, δεν άντεξα άλλο .......
Πέρναγαν ακόμα κάποια πουλάκια, ωραία στρωτά.....
View attachment 81070
Μπράβο Γιάννη....
Βγάλε και το πλαγιοκαννο φωτό να χαζέψουμε...

Status
Not open for further replies.
Back